hoofdstuk 15 'Why are you here?'

2.1K 64 26
                                    

Pov Kim

Ik word wakker van het felle licht dat onze kamer binnenvalt. Ik ga langzaam rechtovereind zitten, en zie plots dat ik naakt ben.'naakt' Owh, ja shit ik heb het met Dylan gedaan. Ik loop naar de inloopkast toe en haal er weer een setje kleding uit voor deze dag en ik ga naar de douche toe en ik stap eronder.

Nadat ik er ongeveer een halfuur onder heb gestaan, wat best lang is stap ik er onder vandaan en wikkel ik een grote handdoek om mijn lichaam en een kleine handdoek gebruik ik om mijn haar mee droog te maken. Wanneer ik me zo'n beetje heb afgedroogd, trek ik mijn kleren aan.

Wanneer ik mijn kleding aan heb doe ik mijn make up weer goed voor vandaag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wanneer ik mijn kleding aan heb doe ik mijn make up weer goed voor vandaag. Ik doe mascara,oogpotlood en wat lipcloss met glitter. Maar eerst natuurlijk de highlighter en mijn foundation.

Wanneer ik klaar ben met mijn make up loop ik mijn kamer uit en loop ik direct door naar de keuken. Ik zie dat Dylan ook aan de eettafel zit en hij gunt me een blik en maakt een kleine lach op zijn gezicht. Ik lach niet terug want ik begrijp niet wat er te lachen is met een jongen waar ik het fucking mee gedaan heb. Waarom moest ik nou weer zo nodig veel alcohol drinken?

"Hey, beauty." Wordt er opeens tegen me gezegd. "Noem me niet zo." Antwoord ik kortaf en ik pak een appel en loop weer naar mijn kamer en doe de deur op slot. Ik heb nu dus absoluut geen zin in om met hem te praten.

Wanneer het al 8:15 is, besluit ik mijn taste hebben en naar het juiste lokaal te gaan. Wanneer ik weer terug naar de gang loop zie ik dat Jesse, Bastiaan en Jamie er ook zijn. Ugh, wat haat ik het hier. Zucht ik bij mezelf.

Na 3 minuten kom ik bij het juiste lokaal aan. Wanneer ik naar binnen loop kijkt iedereen me weer aan, zoals gewoonlijk. "Wat kijken jullie? Hebben jullie geen leven ofso?" Roep ik door de klas. En iedereen gaat zoals gewoonlijk de laatste paar dagen snel weer bezig met hun eigen werk. Na weer 15 minuten komt Dylan binnen, zoals gewoonlijk weer expres te laat, maar dit keer komen de rest van de jongens hem niet achterna want die hebben een andere les.

De docent gunt Dylan een blik en doet haar mond open om wat te zeggen maar Dylan kijkt haar met een dodende blik aan. En snel wijst de docent een plekje aan, naast een jongen die er uit ziet als een nerd. Ik wil opgelucht zuchten dat hij niet naast mij hoeft te zitten maar zoals gewoonlijk luistert Dylan weer niet en gaat hij toch naast mij zitten.

"Hey beauty, jij ook hier?" Begint hij meteen weer. Wat kan ik me toch irriteren aan hem, en vooral zijn bijnamen voor mij vind ik irritant, want ik ben zijn schat niet en dus moet hij zijn mond houden maar dat zal ik hem wel duidelijk maken. "Dylan hou je fucking bek dicht en why are you here? Je volgt me de hele tijd lijkt wel. Ugh wat moet je?" Zeg ik hem op een dodelijke toon. "Beauty, niet zo'n toon teken mij, we hebben alleen sex gehad en je vond het maar geweldig, je drong me helemaal aan en het werd me te verleidelijk." Zegt hij op een sexy toontje, maar vooral een heel irriterende toon, want ugh ik ben spuugzat van hem.

Ik steek mijn hand op en meteen antwoord de docent. "Mevrouw Von der Heide, wat is je vraag?" vraagt ze op een erg lieve toon. "Nou deze eikel hier naast me die valt me ontiegelijk lastig, en zit de hele tijd aan me. Mag hij alstublieft op een andere plek gaan zitten? Ik kan me niet meer concentreren op uw les. " Vraag ik de docent zo aardig, in de hoop dat Dylan naar een andere plek wordt gestuurd. De vrouw antwoord niet dus pak ik mijn spullen en loop ik natuurlijk het lokaal weer uit. Ik haat al deze kut docenten die bang zijn voor die idioot.

Na zo'n 30 minuten gaat de bel en is dat het teken dat de volgende les begint. Gelukkig heb ik handarbeid want dat is zo bijna het enige vak waar Dylan niet bij zit. Ik loop naar het lokaal toe wanneer er op mijn schouder getikt word. "Wat?!" Zucht ik geïrriteerd. "Wel met die eikel van een Dylan het bed in duiken, maar niet eerst bij mij aankloppen?" Zegt hij. "Daar heb je jouw weer, weet je jij bent pas een idioot en ik zou nooit met jouw naar bed gaan. Ik ga nog liever dood.

Hij begint te lachen maar loopt dan verder. Ik loop snel het lokaal in, en omdat het te laat is kijkt iedereen me aan. De docent zegt niets wanneer ik haar met mijn blik probeer bang te maken en snel ga ik bezig met het maken van de opdracht.

~Skip de lessen voor de rest. Er gebeurt niet veel bijzonders~

Nadat het half 5 is en alle lessen af zijn gelopen loop ik richting mijn kamer. Wanneer ik de kamer binnen kom zie ik Dylan zitten, hij kijkt tv. Ik loop rustig naar de keuken en pak een glas uit het kastje en doe er cola in. Met mijn cola in mijn hand loop ik naar de woonkamer en ga ik naast Dylan op de bank zitten, maar wel zo ver mogelijk van hem af. Het blijft stil dus besluit ik om tv te kijken. Net zoals Dylan, ookal vind ik er niet zoveel aan, want Dylan heeft een zender over gevangenissen op staan.

POV Dylan.

"Kim?" Vraag ik. "Ja, wat is er?" Antwoord ze met een zucht in haar stem, je kunt duidelijk horen dat ze zich irriteert aan mij. "Wat is er nou steeds met je aan de hand? Eerst loop je de les uit omdat ik niet ergens anders hoefde te zitten en dan ga je me nu negeren en doe je alsof je je erg irriteert aan me, en daar kan ik niet over want ik vind je leuk." De laatste worden spreek ik wat zachter uit en weer blijft het lang stil ook al zie je Kim denken.

"Ehh, hoe bedoel je dat stukje van 'ik vind je leuk' eigenlijk?" Vraagt ze opeens. Ik heb geen zin om er verder nog op door te gaan maar ik heb al helemaal geen zin om weer ruzie met Kim te hebben dus antwoord ik toch maar. "Ik ben verliefd op je al sinds je hier kwam binnen wandelen Kim, Ik snap dat je mij niet leuk vind nadat ik zo tegen je doe. Maar ik doe dat omdat ik als 'badboy' Kan ik eigenlijk nooit iemand leuk vinden alleen met meisjes nar bed gaan, maar bij jouw ligt dat anders en ben ik letterlijk verliefd op je.

En weer is het even stil, een ongemakkelijke stilte.

"Dylan, ik vind jouw ook leuk, maar we zijn te verschillend." Zegt ze opeens na een lange stilte. Ik voel een steek in mijn maag, maar ik weet dat ik mijn zwakte niet moet gaan tonen in haar bijzijn, want ik weet dat ze ook meteen de 'badgirl' van de school is.

"Kim, we zijn niet zo verschillend als je denkt, maar we doen zo tegen elkaar, omdat we elkaar JUIST leuk vinden.

Daarna loop ik de kamer uit en ga naar mijn eigen kamer. Ik kan dit gewoon niet, ookal ben i de badboy van de school. Ik besluit naar mijn vrienden te gaan om te vragen om raad.


Heyyyyy lezertjesss,,,

weer een nieuw hoofdstukjeee

ik hoop dat het een leuk hoofdstuk was voor jullie.

IK SYA OP #125 in de tienerfictie!!! WOOPWOOP.

Srry ben daar al heel blij mee, maar ik moet meteen iets mededelen,

Ik zit te twijfelen dit boek te verwijderen, want ik vind de aantal lezers te weinig en de meesten lezen niet door. Dus vote en follow en comment

groetjes mij


Ik moet nog kijken wat ik doe

Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now