Hoofdstuk 38

954 33 4
                                    

Pov Ivan

'Das vet gast!, zijn het een beetje knappe chickies? Ik wil ze wel eens ontmoeten.' Zegt Reduan met een grote grijns op zijn gezicht. Ik rol met mijn ogen typisch Reduan, die fixt de meiden zo, maar laat maar niet voor hem hopen dat hij aan Kim komt. 'Ehm, ik zal ze appen of je mee mag shoppen! Ze hebben me vanavond met een feest mee uit gevraagd, en dan kan ik ze beter leren.' Zeg ik hem. 'Ja leuk man, ik moet toch nog even wat kleren kopen. Ik heb het nummer van Kim, dus bel ik haar op. Er wordt vrijwel direct opgenomen.

'Met Kim'
'Hey Kim, hoe gaat ie?'
"Prima, waarvoor bel je?"
"Ik wil je vragen of ik een vriend mee mag nemen, om te gaan shoppen, anders ben ik zo enigs jongen weet je wel' Ik begin beetje te lachen door hoe zielig ik het zeg en Reduan kan zen lach ook amper inhouden
"Ehm, ja tuurlijk, das ook wel eerlijker, komen jullie zo? We willen zo gaan'
'Eh, ja geef ons een kwartier.'
"is goed, bye"
'Bye'
Kim sluit het gesprek, en ik pak de doos met kleren op. 'Kom man , je mag mee, we moeten wel opschieten ik heb ze gezegd dat we er over een kwartier zijn.' Hij loopt naar de schuur en pakt zen fiets even later fietsen we naar het internaat.

Wanneer we aankomen bij het appartement pak ik de sleutel uit men jaszak en open ik de deur. 'Wow jullie wonen hier wel groot.' Zegt Reduan meteen, als hij in de woonkamer staat. "Ja toch? Dit appartement is eigenlijk van mij en Nina alleen, alleen omdat we niet de volle pond hoeven te betalen moest er iemand bij ons in trekken. Ivan dus' Legt Kim uit. 'Vett'

Nina komt de woonkamer binnen lopen en meteen zie ik dat Reduan naar haar knipoogd..'Heyy, jij bent de vriend van Ivan?' Vraagt ze aan Reduan, 'Ja dat ben ik, zullen we dan maar gaan?' Vraag ik de rest. Ze knikken en samen fietsen we naar de stad. Ik fiets naast Kim en Reduan naast Nina.

Wanneer we in de stad komen gaan we allemaal winkels af, en uiteindelijk kocht ik niets, want had al wat leuks van Reduan gekregen en Reduan kocht wel wat toen ik Nina en Kim in een kledingwinkel een jurk voor ze aan het zoeken was. Uiteindelijk vonden ze allebei een leuke jurk (zie fotos)

  Uiteindelijk vonden ze allebei een leuke jurk (zie fotos)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jurk van Kim

Jurk van Nina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jurk van Nina

Wanneer we weer onderweg naar het internaat zijn vraagt Kim opeens: " Zullen we anders nog even langs de mac rijden heb honger' Iedereen stemt mee in en we rijden naar de mac, Opeens komt er een bocht die ik niet aan heb zien komen en ik val opzij, waardoor Kim ook valt. "Auw' Roep ik. Ik kwam namelijk keihard tussen de fietsen in. 'Wanneer ik om draai hangen ik en Kims hoofd Vlak boven elkaar, we staren even naar elkaar maar dan zegt Kim: "Kom we moeten verder anders kunnen we dat feest vergeten, en ik had der net zo'n zin in. "

Pov Kim

Ivan en ik hingen met onze hoofden 2 centimeter van elkaar verwijderd. Men hart ging sneller kloppen, en opeens had ik t gevoel dat ik Ivan leuk begon te vinden. Snel zeg ik: "Kom we moeten verder anders kunnen we dat feest wel vergeten, en ik had der net zo'n zin in" Ik en Ivan staan op en we fietsen snel verder. We eten wat bij de macdonalds en dan neemt Ivan me opeens apart..

Nieuw kort hoofdstukje maar ik had het beloofd! miss morgen weer één xx


Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now