Hoofdstuk 47

893 25 0
                                    

Pov Dylan

Ik loop verveeld door het internaat, en loop dan men appartement binnen waar ik naar mijn kamer loop en hem op slot doe. Waarom moet ik Kim steeds pijn doen... Ik hou zo veel van haar... Nu gaat Ivan zijn zin krijgen.. Ik weet heus wel dat hij een oogje op Kim heeft.... Kim is van mij! Ik blijf strompelend door de gang aan lopen en loop tegen een gedaante aan. "Kijk eens uit waar je loopt" Zeg ik zwaar geÏrriteerd, als ik mijn gezicht ophaal en in de ogen van de persoon kijk, zie ik haar... Kim... Ze heeft een gebroken gezicht, "Shit"Mompel ik. "Kim,... Sorry, ik was niet aan het opletten..."Ik ren weg en laat Kim achter, ik weet zeker dat ze me gewoon niet wil zien.

POV Kim

Opeens loopt Dylan aan. Ik kijk hem gebroken na de woorden:"Kijk eens uit waar je loopt" EN waarom.. Ik mis hem.. Maar altijd maakt hij grote fouten.. IK wil niet het gebroken meisje zijn... In ieder geval.. Hij bood zen excuses wel aan, nachja... Ik moet maar verder gaan.. IK zie wel dat hij het moeilijk heeft.. HIj probeert me al te ontlopen... Ik besluit maar naar de aula te gaan om te eten, want daarna moet ik nog naar school dat ook nog...

Ik heb wel nagedacht over Ivan.. Hij doet opeens best klef en het is erg verdacht dat hij die foto meteen stuurde en het nu uit is tussen mij en DYlan... Hij lijkt nu echt zon blij wezen, volgens mij vind hij me ook leuk.. Misschien is het beter als hij naar een ander appartement vertrekt.. Dan kan Kayleigh ook met een gerust hard bij ons echt intrekken.. Ik zal hem vanmiddag er wel over aanspreken.

Ik loop de kantine in en pak eten en ga bij Nina zitten. "Heyyy girl"Groet ze me. "Hey" Mompel ik. Ik eet langzaam men eten op terwijl Nina honderduit praat over kleding en shoppen. "Is er wat met je?" Vraagt ze uit het niets. "Nee"Zeg ik en sta op. "Ik ga alvast naar de les." Ze knikt en loopt achter me aan. "Dus gaan we zorgen dat Ivan ophoepelt hier? Dan kan Kayleigh meteen bij ons wonen." Zegt Nina. "Was men plan al, voor vanmiddag.. IK denk daarbij dat hij me leuk vind.." Mompel ik en Nina staat met haar mond open naar me te staren. "Dit wordt nog iets nu het uit is met Dylan, maar i vertrouw die Ivan voor geen fluit" We lopen het lokaal binnen en na 5 minuten start de les.

POv Ivan

Ik wil KIm gaan appen voor afspreken, ik ben zo blij dat het uit tussen hun is, en het ging nog makkelijk ook. Ik lach bij mezelf, en loop naar de les ik doe de deur open en iedereen kijkt me aan behalve Kim. "Ivan je kunt ook een keer op tijd de les binnen komen" Zegt Meneer Verhoef tegen me. " Zou kunnen maar of ik er zin in heb is een tweede dingetje" Zeg ik met een grijns. Ik ga op een lege plaats achter Kim zitten, maar ze gunt me geen blik. What the hell is der met haar aan de hand.

Na de les loopt het lokaal leeg en pak ik Kim bij der pols. "Waarom ontwijk je me?" Vraag ik haar. "Ik ontwijk je niet, maar ik moet je vanmiddag met Nina iets zeggen, dus zie je dan.. Tot die tijd, laat me met rust, ik heb het druk" Zegt ze geïrriteerd, en ze slaat men arm weg, Ze loopt het lokaal uit en ik besluit maar niet meer naar de les te gaan. Ik snap van sommige meisjes ook echt niets...

Pov NIna

Ik app Kayleigh of ze vanmiddag langskomt, en loop dan met Kim naar de volgende les. Ik vind Ivan een creep nu Kim heeft gezegd dat hij Kim leuk vind. Ikzelf vind ondanks alles, dat Dylan en Kim een heel leuk koppel zijn al is het een soort knipper relatie.. Ik moet zorgen da het weer goed komt, ik moet weten wat Ivan uitspookt... Al moet ik me niet met Dylan en Kim bemoeien...

In de les merk ik op dat Ivan er niet is. Pff hij zal wel weer 'ziek' zijn zoals altijd. Ik let op in de les, en probeer men best te doen, maar krijg vrij weinig mee... Na de les loop ik naar het appartement, en pak ik wat te eten en drinken en plof ik neer op de bank.

Na een poosje komt ook Kim binnen en ze loopt naar de bank en gaat er ook op zitten en zet de tv aan. Ivan komt naar ons toe en gaat naast Kim zitten, en gaat met zijn hand over haar been. "KUCH KUCH" Zeg ik luid en meteen laaat Ivan Kims been los en Kim komt naast mij in de hoek zitten. "Je gaat naar een andere kamer' Zeg ik hem meteen luid en duidelijk. "Wat waarom? Ik doe niets verkeerd" Zegt hij verdedigend. Ik zie dat Kim hem dodelijk aankijkt,maar ga veder "Je komt bij andere jongens op de kamer het is al geregeld je moet naar kamer 729 3 verdiepingen hoger, want dan kan Kayleigh bij ons intrekken.' Zeg ik, en hij zucht. "Stel bitches." Hij kijkt naar Kim en loopt dan naar zen kamer.

"Dat ging makkelijk" Zeg ik zuchtend tegen kim. " Zeg dat wel, app Kayleigh maar dat ze bij ons kan intrekken zodra ze kan en wil." Zegt Kim en ze loopt naar haar kamer. Ik app Kayleigh, en zet dan netflix op en kijk series. NA een tijd komt Ivan terug met al zen spullen. "Nou de mazzel dan maar en tot morgen" EN hij loopt weg.

Na een tijdje krijg ik bericht terug van Kayleigh.

Kayleigh: Ik zou vanaf vandaag wel kunnen.. Ik pak men spullen, tot straks x

Ze gaat offline en ik maak haar kamer gereed. Nadat ik klaar ben ga ik naar KIms kamer. "KIm?" Vraag ik terwijl ik tegen de deur aan sta. "JA?" Roept ze. "Kan ik binnenkomen?


Heyyyyyyyyyyyyy, sorry voor lang geen updaye, i'm so fk sorryyyy, ik zal weer vaker updaten, maar ben ziek en slaap bijna hele dag dus ja.. LOVE YAA ALL
Vote and commentt is liefffxx

Volgme ook vooral voor het lezen van de volgende boekeN!
OOk dit boek gaat komen aan zijn einde binnenkort, ongeveer 10 hoofdstukken ofs nog, moet er een deel 2 hiervan komen of denken jullie van: Dan is het ook niet leuk meer. Ik ga zeker wel nieuwe boeken schrijven, en bij de deel 2 moet je denken aan dat ik schrijf vanuit een jaar later, laat je mening vooral horen xxx


Jongensinternaat (VOLTOOID)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora