Hoofdstuk 45

871 26 7
                                    

POV Dylan

Ik loop naar het appartement van mij en men vrienden en gooi de deur open en dicht. Ik ben echt zo kwaad! Welke malloot wil mijn relatie met Kim kapot maken?!! Kim stond er 100% zeker niet bij.. Ik kan niet zonder Kim, ze is men alles..

Ik loop naar mijn eigen kamer bloed chagrijnig en doe de deur op slot. Dit is zo niet oneerlijk! Het gaat net goed tussen mij en Kim, en dan moet één of andere hoer mij zoenen. Er wordt een paar keer op mijn deur geklopt, maar ik negeer het en ga op bed liggen.

Pov Kim

Ivan is echt een goede vriend. Ik moet echt blij met hem wezen! Als ik die foto niet had gekregen, dan wist ik het niet en was hij dus alweer vreemd gegaan zonder mij weten. Alleen snap ik dat stukje niet, dat Ivan die foto zou hebben gekregen en hij die naar mij stuurt. Komt een beetje over als het kapot maken van een relatie.

Ik loop naar men kamer toe en laat me op bed vallen. Ik ben even klaar met alles en iedereen. Ik kijk naar de foto's van mij en Dylan samen en de leuke film waar we net nog zaten. Het was super gezellig en er leek helemaal niets raars te zijn.. Ik voel aan Dylan dat hij verliefd op me is aan zijn blik, glimlach en hoe hij met me doet.. Dat heeft hij nooit bij iemand gedaan, en ik weet nouja dacht dat hij door mij veranderd was..Blijkbaar niet.. het interesseeert me allemaal ook niet meer, ik praat morgen met Nina erover.. Ik moet hulp..

Wanneer ik net wil gaan slapen krijg ik een appje binnen. Ik kijk wie het is en mijn mond valt meteen open. OMGGGGGG

Kayleigh: Heyyyy, het spijt me zo erg dat je zo lang niets van me hebt gehoord! Om het goed te maken, kom morgen naar het cafeétje schuin tegenover het internaat om half 1! Ik zie je dan! Ps: Mijn wifi is super slecht al superlang dus het spijt me heel erg!

OMGGGG gaan we elkaar morgen zien?? HOE LEUK! Meteen app ik haar terug.

U:Omgggg super, en het is niet erg!!! Ik vind dit al superleuk!!! Beter kan niet, men dag kan niet meer stuk!! LOVEEEE

Ik sluit mijn app, en val in slaap.

Pov Nina

Ik heb dus net het hele verhaal van Ivan gehoord enzo, en het is echt erg! Het is dus alweer uit tussen Dylan en Kim... Dylan breekt echt KIms hart altijd, en dat is dus echt super erg.. Alleen vind ik deze keer het verhaal heel erg vaag.

Ivan kwam naar me toe en vertelde me alles. Hij zei dat een vriendin en haar vriend ruzie hadden met Dylan ofsoiets en toen wilde ze een wraak actie doen, en is die vriendin hem gaan zoenen, en werd er door de vriend een foto gemaakt, maar die vriend zegt dus dat ze een relatie hebben al voor langere tijd.. Echt een vaag verhaal..

Pov Ivan

Ik heb wel door dat ik moet oppassen met wat ik zeg aangezien ik bijna dingen had verklapt die me zouden verlinken. Ik ga morgenochtend een ontbijt voor Kim op bed maken, en ben heel benieuwd naar haar reactie. Ze zou wel bij moeten komen dat Dylan weer vreemd gaat. Ik grijns bij die gedachte. Kim die heeft nu geen vriend, dus kan ik zo door het pad doorlopen naar Kim toe, en kunnen we een relatie starten, hoe simpel is het!

Oke te simpel gedacht.. Waarom zou Kim Dylan ooit vergeven? Hij gaat alweer vreemd dus de kan dat ze stoppen met ruzieën enzo en dan weer een relatie krijgen is vrij klein, dus ik moet in die tussentijd Kim verliefd op mij krijgen en hoe? Ik ga haar de hele dag door verwennen. Dat is ook wat ze verdiend. RIp Dylan die binnenkort zijn ex met mij in bed ziet liggen whahaha, ja ! Dachten jullie trouwens echt dat ik met Kim een relatie wou door men verliefdheid? Ik heb die verliefdheid gespeelt! Ik wil der gewoon in mijn bed krijgen, net als Nina, maar dat komt later ooit, eerst Kim, en daarvoor moeten mijn plannetjes niet de soep in lopen.

Pov Kayleigh

Ik heb zo'n zin in morgen! Ik heb echt spijt dat ik nu pas weer wat van mezelf laat horen, maar mijn wifi bij ons ligt er zo vaak uit door de rekeningen die we krijgen. We hebben het niet zo breed, en daarom kunnen we bepaalde rekeningen niet meer betalen, zoals de wifi enzo.. Toen kim hier nog woonde hadden we genoeg geld enzo, en kon ik veel kopen.. Nu het tegenovergestelde. Mijn moeder heeft haar ontslag genomen en is alcoholist geworden wat echt heftig is, daarom ben ik nu ook hier naartoe verhuist, want de verrassing is dus voor Kim dat ik in de buurt kom wonen! En mijn vader werd ontslagen... Dus ze zitten nu allebei werkloos thuis, ja sorry ik vind dat echt donders irritant.. Ze doen hun best niet eens om een baan te vinden..

Heuuu, nieuw hoofdstuk! Wat vinden jullie ervan? Kunnen jullie een reactie achterlaten? zou super lief zijn! En trouwens ik heb dus de 6,8 k reads gehaald!!! LOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Jongensinternaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now