Hoofdstuk 17 'OMG! Je bent er!'

1.5K 43 1
                                    

Pov Kim

Na ongeveer anderhalf uur is de film afgelopen. Ik kijk op de klok en zie dat het al 23:00 is, dus besluit ik maar eens te gaan slapen. Het was immers een zware dag geweest en ik verheug me ook erg op de aankomst van Nina. Al snel val ik in een diepe rustige slaap.

Ik word wakker van mijn wekker die zoals gewoonlijk weer om half 7 staat. Ik sta op en loop de douche binnen. Ik kijk nog even snel om en besluit te gaan douchen. ik pak een setje kleren (zie foto hieronder) en een grote en een kleine handdoek en ik zet de douche aan.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Wanneer de douche warm genoeg is ga ik onder de warme stralen staan. Ik vind het fijn om s'morgens te douchen omdat je dan weer fris en fruitig de dag in ga. Na zo'n kwartiertje vind ik het wel mooi geweest en stap ik er onder vandaan en wikkel de handdoek om mijn haar en de grote handdoek om mijn lichaam om me af te drogen. Na zo'n 20 minuten ben ik klaar met aankleden en ga ik naar de spiegel toe om mijn make up van deze dag op te doen.

Ik besluit maar gewoon voor iets simpels te gaan maar wel zodat het er een beetje uitziet.(zie foto hieronder) En besluit daarna maar naar de keuken te gaan.


Wanneer ik de keuken in kom zie ik Dylan zitten en hij kijkt somber voor zich uit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wanneer ik de keuken in kom zie ik Dylan zitten en hij kijkt somber voor zich uit. "Hey" Zeg ik tegen hem. "Hey" Zegt hij terug en weer valt er een ongemakkelijke stilte. Ik besluit maar wat te eten te gaan maken. ik zet de waterkoker aan voor thee en ik pak 2 biscuitjes uit de la en aardbeien. En loop dan met mijn thee en mijn bordje met mijn biscuitjes erop naar de eettafel waar ik ondertussen op mijn telefoon zit te kijken of ik nog appjes heb, en ik zie dat ik een appje van Nina heb.

Nina: Heyy, heb je je spullen al ingepakt? Ik ben er over een half uur. Tot dan!

Wow ik wist niet dat ze zo snel zal komen en ik kijk of ik de laatste spullen nog moet inpakken en besluit dan pas op Nina te antwoorden.

U: Heyy, ja ik ben er helemaal klaar voor en heb er onwijs veel zin in! Mijn kamergenoot in toch depressief geloof ik.

Oke, dat laatste had ik niet hoeven zeggen maar het is gewoon zo. Dylan is de hele tijd chagrijnig en alles wat ik doe of zeg vind hij toch niet goed dus loop ik maar met mijn mobiel in mijn hand beneden en ik wacht Nina op.

na een kwartiertje parkeert er een overvolle taxi voor het grote gebouw en ik ren naar de taxi toe. "NINAAA!!" Roep ik zo hard dat er vele mensen naar mij kijken. Nina stapt op en omhelst me "Ik heb je zo gemist!" Zegt ze terwijl ik haar hoor snikken.

"Kom laten we je aanmelden en laten we dan naar onze nieuwe kamer gaan. "Hey," Zeg ik tegen de vrouw achter de balie "Goedemiddag dames, wat kan ik voor jullie betekenen vandaag." Zegt ze met een lieve stem. "Wij willen graag onze kamer sleutel en we willen weten in welke kamer we vanaf nu gaan verblijven. " Zeg ik met een dood leuke toon. De vrouw kijkt me nogal raar aan maar zucht dan en overhandigd ons twee paar sleutels. "Kamer 375 dames" Xegt ze nog en we lopen naar de lift met allebei onze handen vol met koffers.

Wanneer we bij onze kamer aankomen open ik de deur en zie ik dat het een groter appartement is dan dat ik en Dylan hadden. Deze kamer heeft gewoon 2 aparte douches en een kookeiland met 3 slaapkamers en een losse toilet en een hele grote hal met woonkamer. "Wow" Komt er uit mijn en Nina's mond. Ze kijkt me raar aan en begint dan te lachen. "Wat is er anders aan deze kamer dan die jij had?" Vraagt ze nieuwsgierig. Ik trek haar mee naar de lift en ik neem haar mee naar mijn oude kamer. "Kijk Zeg ik . "Wow, wat is het hier klein"Zegt ze.

Na een tijdje zie ik Dylan uit de slaapkamer komen. "Dylan dit is Nina, Nina dit is Dylan. " Ze begroeten elkaar en dan begin ik te vertellen over mijn oude appartement wat ik deelde met Dylan. "Kijk, Nina. Wij hebben blijkbaar geluk want wij hadden dus 2 slaapkamers een kleine keuken 1 badkamer met daarin een toilet en een kleine hal met klein woonkamertje." Ze kijkt om haar heen maar knikt dan en dan lopen we weer terug naar onze eigen kamer.


Iets korter hoofdstukje maar ik was de tijd vor vandaag vergeten nou heb ik gisteren wel geupload dus ja. Zie dit maar als een extra hoofdstukjeeee.

Love you all

XOXO MIJ


Jongensinternaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu