Bölüm 39 : --- YILBAŞI ÖZEL BÖLÜM ---

490 20 15
                                    

Birçok hikaye yılbaşı özel bölümü yayınlamış.. Ve benimde yılbaşı için harika bir kurgu tasarlandı kafamda.. En uzun bölümü yazıyorum.. Size hediyem olsun.. Bir hediyem daha var .. Bölüm sonunda öğreniceksiniz.. :)) Bu bölümde Neymar biricik sevgilisi Victoria'yı buluyor.. Fakat olaylar nasıl gelişecek ?  Bunun için bölümü okuyun :)) Ama en güzel hediye bölüm sonunda unutmayın :)) Bu Nevicer'larıma benden küçük bir hediye :))  İyi okumalar.. Herkese MUTLU YILLAR :)) ♥ 2015 dilediğiniz gibi geçsin :))

Medya: Victoria'nın kıyafeti 

VideoMedya: Neymar'ın yeni bir videosu gelmiş.. Sesine hasret kalmıştım bana çok iyi geldi.. Siz Necvicer'larımada iyi geleceğini düşündüm :))


Victoria'dan 

Uyandığımda zaman epey geçmişti.. Akşam olmuştu ve yarın yılbaşıydı!! Tanrım yılbaşı!! Hiçbir plan yapmadık .. Ve bu sanırım benim ilk geçirdiğim yılbaşı olucak.. Çünkü bildiğiniz gibi geçmişimi hatırlamıyorum..

Hemen Peter'ı uyandırdım..

"Peter kalk!"

"Yaa ne oldu uff.." dedi ve gözlerini ovalayarak zar zor uyandı..

"Yarın yılbaşı! Baksana kaç saattir uyuyoruz.."

Peter ovalayarak gözlerini saate çevirdi..

"Gerçekten saatlerdir uyuyoruz.. Bugün ayın kaçıydı?" dedi boğuk ve uykulu sesle..

"Peter iyi misin? Yarın yılbaşı dedim.. Bugün 30 Aralık!"

"Pardon Brezilyadayız.. Yılbaşı ne zaman geliyor anlamıyorum.. Yaz ayında gibiyiz.. Ben her yıl kışı sıcak zamanlarda kutlarım.. Hiç kar yağdığı zaman yılbaşı kutladığım olmadı. Zaten daha önce hiç kar görmedim.." dedi ümitsiz bir şekilde.

"Bende görmedim.." dedim gülümsemeye çalışarak..

"Senin sürekli konserlerin oluyor.. En azından bir ülkede kar yağıyordur?"

"Hatırlamıyorum ki.." 

"Özür dilerim tatlım.." dedi ve kollarını boynuma sardı.. Bir süre sarıldıktan sonra dudaklarıma minik bir öpücük bıraktı ve sessizliği bozdu:

"Hiç uykum yok birşeyler mi yapsak?"

"Oluuur..." dedim heyecanlı bir sesle .. 

"Aaa bir dakika dur.." dedi ve yataktan hızlıca kalkıp laptop'un başına oturdu.. Bense hiç yerimden kalkmadan ona baktım.. Hangi sitelere girdiğini göremiyordum..Görüş alanımın dışındaydı.. Laptop'la bir 30 dakika falan uğraştıktan sonra yanıma geldi ve beni kaldırdı:

"Bekle bir saniye.." dedim ve üzerime bir tişört geçirdim.. Bu Peter'ın tişörtüymüş ve ben farketmedim.. Ne giydiğimi görünce Peter'a bakıp gülümsedim ve oda bana gülümsedi:

"Yakıştı bebeğime.." deyip kollarının arasına aldı ve alnıma bir öpücük kondurdu.. 

"Hadi gel.." deyip beni çekeleştirdi ve laptop'un önüne getirdi.. Ama ben hala birşey göremiyordum.. Gözlerimi elleriyle kapattı ve :

"Hazır mısın?" dedi

"Evet Peter hadi meraklandırma.."

"Tamam açmadan son bir ipucu, bu yıl ikimizde kar göreceğiz hemde yılbaşında.." 

"Ne!!" diye çığlık attım ve Peter'ın ellerini çekip ekrana yöneldim.. Şuan gördüğüm şey!! Tanrım bu harika!! Paris'e iki kişilik bilet!! İnanamıyorum!!

İmkansızdan VazgeçmeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt