Bölüm 2: Yanan Ev

2K 71 6
                                    

Victoria derse iyice odaklanmıştı. Arada bir Neymar'a dönüyor ve göz göze geliyorlardı. Neymar her seferinde ona gülümsüyordu. Ama Victoria hiç pas vermeden önüne dönüyordu.. En sonunda Neymar'da sıkılmıştı ve önüne dönmüştü . Yemek molasına çıktıklarında Victoria yeni tanıştıgı kızlı erkekli bir grubun arasına oturmuş ve keyifli keyifli yemek yiyordu. Oradaki herkes birbirine çok alışmıştı. Herkes Victoria ile ve birbiriyle sohbet ediyor gülüşüyorlardı.

Victoria Neymar'a bakıyordu. Neymar yan masada bir kaç Barcelona'dan arkadaşıyla yemek yiyordu.

Birden Victoria'ya döndü. Kısa bir süreliğinede olsa göz göze gelmişlerdi. Ama Neymar bu sefer hic gülmemişti.

Victoria hemen arkadaşlarına döndü ve yemeğine devam etti.

Neymar arada bir yine dönüp Victoria'ya bakıyordu. Oldukça ciddiydi. Belli ki birşeye kızmıştı. Neymar grubuyla beraber Victoria'nın gitmesini bekliyordu. Victoria gittikten sonra onun masasına gittiler ve oradaki erkeklere  bağırmaya başladılar. İlk sözü Neymar söylemişti.

"Hey siz..! Bana bakın bu kızı rahat bırakıyorsunuz..!"

"O bizim arkadaşımız bücür akıllı ol..!!" deyip sinirle ayagı kalkmıştı Nicolas.

"Olmassam ne olurmuş!? Adam ol bana bücür diyemessin aynı boydayız! O kıza nasıl baktığınızı gördüm!!"

"Bak zengin zübbesi o kızı sana bırakmayız." En sonunda David sinirlenmiş ve "Ne diyon lan sen??!!" diye Nicolası ittirmişti.

Etraftakiler kavga çıkacağını anlayınca her iki tarafıda ayrı köşelere ittirmişti. Herkes Neymar'ı sakinleştirip sınıfa götürmüstü. Neymar sırasına oturduğunda Victoria yanında yoktu. Onun sınıfa geldiğinden emindi ve merakla gözleri Victoria'yı arıyordu. Ögretmen gelip derse başlamıştı ama o hala yoktu.

Victoria Çıkışa yakın gelmişti. Neymar onu görür görmez yanına atıldı.

"Ne oldu? Neredeydin?"

"Çok mu umrunda!? Git başımdan!"

Belli ki Victoria bir şeye cok sinirlenmişti ve gözleri kıpkırmızıydı ağladığı belli oluyordu.Neymar dayanamayıp sorularina devam etti:

"Bak önemli birşey varsa söyle yardımcı olayım?"

"...."

"Konuşmayacak mısın? Hadi ama çocuklaşma.?"

Hem bahçede yürüyorlardı hemde konuşuyorlardı. Victoria sonunda konuşmaya karar vermişti.

"Şe-Şeyy.. Bugün evden aceleyle çıktım. Tost makinesinin fişini çekmeyi unutmuşum.. Sanırım arızalıydı ve prizden çıkan kıvılcımlar perdeye sıçrayınca ..... Ya-ya-yangın çıkmış evim kül olduuu!!" deyip hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıstı.

Neymar dayanamayıp Victoria'yı kendine çekti ve sımsıkı sarıldı.

"Üzülme Victoria. Bu gece bende kalırsın.."

"Sen ciddi olamassın bunu kabul edemem.."

"Lütfen itiraz istemiyorum.."

Victoria istemesede kabul etmişti. Bu arada onlar birbirine sarılırken bütün herkes onlara bakıyordu..

En sonunda sarılmayı kesip, Neymar'ın evine doğru yol aldılar.

"Victoria.."

"Efendim?

"Sana birşey sorsam yanlıs anlamassın dimi??"

"Tamam Sor bakalım .."

"Bu gece benim odamda uyuruz çünkü salondaki kanepe pek rahat değil olur mu?"

Victoria ne kadar çekinsede " Olur" demek zorunda kaldı. Cünkü o misafirdi, Söz dinlemesi gerekiyordu. Bu Victoria'nın hayatındaki ilk misafirliğiydi. Yetimhanedeki çocuklarla kalıyordu, erkeklerle beraber uyuyorlardı.. Alışmıştı.. Ama bu sefer farklıydı.. Aşık oldugu çocugun evinde kalip ayni yatakta uyuyacaklardi..

Ve en önemliside çocuğun onu sevmedigini düsünüyordu.. Victoria "Daha ona aşık oldugumu bile bilmiyor ki??" diye içinden düşüncelere dalmıştı.

Ama bu koskoca günu sevdigi çocukla geçirecekti çok heyecanliydi...

Evet arkadaşlar şu anda 4 bölümü bitirdim ama sırayla yayinliycam. Bunu yazmayi cok seviyorum .. Ayrica dün Brezilya maçında sürekli Neymar'ın adı gecti ve Sürekli kameralar onu gösterdi.. Maçı nasıl coşkuyla izledigini.. Yedeklerde bile olsa onu görmek o kadar guzeldi ki.. Maç sonucu umrumda değil.. Ben brezilya ve Almanyayı seviyorum bir kere.. Mesut Ozil ve Neymar'a olan sevgimi kimse değiştiremez.. :)) <3

İmkansızdan VazgeçmeWhere stories live. Discover now