Bölüm 25: EMİNƎM

771 23 14
                                    

Kuzular Pazartesi gününe kadar hergün yb yayınlayacağım fakat pazartesi'den sonra haftada bir kere yayınlanacak bölümlerimiz.. Oda Pazar günleri olucak.. İmkansızdan Vazgeçme Yeni sezonu ile her pazar Wattpad'te.. :D :)

Victoria'dan

Neymar ile duş aldıktan sonra odaya çıkıp giyindim.. Davi için bakıcı bulmam lazımdı.. Çünkü Neymar hergün antremanda oluyor, bense yeni single çalışmalarım evde pek fazla durmayacağım.. Anlaşılan o ki Davi'mi ve Neymar'ı çok özleyeceğim..  

Üzerimi giydikten sonra yatağın üzerine bağdaş kurup laptopu kucağıma aldım ve internete bir ilan verdim.. Bir bakıcı ilanı..  Neymar bu işlerden anlamayacağı için bakıcıyı ben seçmek istiyordum..  İlanı verdikten sonra laptopu kapattım ve dolabıma ilerledim.. Yeni single için Eminem'le buluşacaktık.. Gerçi Eminem demek garip geliyor.. Sonuçta ben 20 yaşındayım o 41 .. Ama acaip genç duruyor.. en fazla 24 yaşında dersiniz.. Sesi harika.. Bu single'm rap olucaktı.. Bu yüzden Eminem ile anlaştık..  Eminem'den sonra ise kendi single'larımı yayınlayıp albüm çıkarıcağım.. 

Eminmle bulaşacağım için hazırlanmam gerekiyordu.. Telefonumdan saate baktım: 13.42

Hemen hazırlanmaya başladım.. Kısa bir kot şortumu giyip üstünede beyaz straplez bir üst uydurdum. .(MEdyada) Altınada Beyaz bağcıklı yüksek topuklu ayakkabılarımı çıkardım.. 

Alt kata inip hizmetçilerden birine Davi'ye göz kulak olmasını , yanından ayrılmamasını söyledim.. Oda bunu onayladı.. Boşuna mı para alıyorlar.. ? Yapsın işi ne sanki..

Kapının yanında duran beyaz çantamı ve güneş gözlüğümü aldım.. Çantayı koluma , gözlüğüde saçlarımın üstüne taktığım gibi evden çıktım..  Eminem arabasıyla kapının önünde bekliyordu:

"Bu ne güzellik prenses.. "

"Teşekkürler .. "deyip gülümsedim..

"Hadi atlada konuşmaya Cafe'de devam ederiz.."

"Peki.." deyip ön koltuğa oturdum.. Şöyle bir baktımda gerçekten çok yakışıklı ve benden bile genç duruyor..  Sessizliği bozup:

" The Equalizer klibi ne zaman ?" diye sordum..

" Büyük ihtimal bizim klibimizden önce olucak.."

" Nasıl bir Rap yazıcaz..?"

" Sen o işi bana bırak.. " deyip devam etti:

"Zaten rap kısmını ben söyleyeceğim, sen nakaratları söyleyeceksin.. Arada ise beraber rap söyleyeceğiz.."

"Harika.." dedim ve yüzüme kocaman bir gülümseme yerleştirdim..

"Bir Rap'çi gibi giyinmeye hazır ol.." dedi.. Bense ufak bir kahakaha attım..

"Merak etme.. O işide bana bırak.. " dedim ve gülmeye devam ettim.. Tabi ki oda gülüyordu.. Tanrım çok tatlı bu adam.. Yaşça büyük olmasa aslında tam evlenilecek adam..

"Eee çocukların nasıl?" diye devam ettim..

"İyiler.. Sen en son hamileydin? Gazeteler sürekli sizi yazıyordu?"

"Aa evet Bir oğlum oldu.. 3 haftalık.."

"Sevindim buna.. Neymar ile evlenmiyor musunuz?"

"Büyük ihtimal üniversite bitince.."

"O zaman bir nişan yapın.. Böyle çocuğunuz var ve evli bile değilsiniz.." dedi ve güldü..

"İyi fikir.." deyip bende gülmeye başladım.. Aslında Neymar'la evlenmeyi tabiki çok istiyorum ama bir türlü etmiyor şu lanet olası teklifi..

İmkansızdan VazgeçmeWhere stories live. Discover now