Bölüm 11: Rüya

880 43 9
                                    

MEDYA: Neymar ve oğlu Davi Lucca, Ayrıca video'daki Neymar'ı ben yerim lann :D Her yerde dans ediyo kıyamammm :D ♥♥☺

Neymar Victoria'nın odadan çıkarılmasını bekliyordu.. O sırada odadan doktor çıktı..

"Doktor bey Victoria'nın durumu nasıl?"

"Çok üzgünüm biz elimizden geleni yaptık.. Hastayı kaybettik.."

Neymar şok geçiriyordu.. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştı.. Sonunda vücüdu bu kadarını kaldıramayıp bayılmıştı..

Bir süre sonra David'in omzuna dokunmasıyla uyandı.. Arabadaydı..

"Hey David yaşıyorsun!? Ben nasıl geldim buraya!!"

"Dostum Victoria'yı aramak seni çok yormuş olmalı .. Kabus gördün herhalde.. Yarım saattir arabada uyuyorsun.."

Neymar bu bir rüya olduğu için tanrıya şükrediyordu..

"Hey bak sen uyurken Ronaldo beni aradı.. Hastanede sizi kapıdan izleyen oymuş.."

"Ronaldo mu?? Tanrım otell!!"

Neymar arabadan fırladığı gibi otele girdi.. ve rüyasını hatırlamaya çalıtı.. "Kaçtı şu numara!!" "Evet 278!" David şaşkın şaşkın Neymar'a bakıyordu.. Hemen oda 278'e çıktılar ve Neymar kapıyı tıklattı.. İçeriden bir ses "Kim o!?" diye seslendi.. O Nicolas'ın sesiydi.. Neymar'ın rüyası gerçeğe dönüyordu.. Ya  Victoria ölürse? Neymar hemen titrek bir sesle "O-oda Servisi.." Cevabını verdi.. David hiçbirşey söyleyemiyordu..Kapı açıldı.. Neymar kapıyı açanın Nicolas olduğunu sanarak hemen boğazına atladı ama kapıyı açan başkasıydı..

"Tanrımm!! Gerçekten çok özür dilerim.." deyip oradan uzaklaştı.. David'te arkasından koştu ve:

"Dostu sen ne yapıyorsunn!" diye bağrınmaya başladı..

"Rüyamda Ronaldo yanıma geliyordu ve bana bu otelde olduklarını, hastanede bizi izleyenin o olduğunu söylemişti bir an olsun rüyam gerçeğe dönüyor diye korkmuştum.."

"Niye korkuyorsun? Nerde olduklarını öğrenicektik işte.."

"O öyle değil işte.."

"Peki ya nasıl!?"

"Boşver David, bak geldik.."

Eve gelmişlerdi.. David aramaya yarın devam etmeleri gerektiğini söylemişti . İkisininde bu halde yurt dışına kaçıcak halleri yoktu.. Ama Neymar'ın içine hiç sinmiyordu.. Onlar eve geldiği zaman Oteldeki 278 no'lu oda boşalmış ve Resepsiyonda oturan Nicolas ve sızmış Victoria hemen o odaya yerleştiler.. Neymar onları nasıl görmemişti.. Yoksa rüyası gerçeğe mi dönüyordu.. 

Victoria ve Nicolas odaya yerleştiklerinde Victoria hiç iyi görünmüyordu.. Yüzü kıpkırmızıydı.. Nicolas Hemen Ronaldo'ya mesaj attı.. "Richi Bar'ın yanındaki oteldeyiz.. Victoria ölmek üzere, yardımına ihtiyacım var hemen gel!"

Ronaldo mesajı alır almaz şok geçirmişti.. Hemen Neymar'ı bulması gerekiyordu.. Neymar onun can düşmanıydı.. Ama Victoria olayını öğrendiğinden beridir Nicolas'a bir nefret besliyordu.. Bu insanın düşmanına bile yapılmazdı..

Neymar ve David kalıcakları eve gelmişlerdi.. Onlar için yeni bir Maraton başlıyordu.. Yine okulu aksatıcaklardı ama Victoria'nın hayatı herşeyden daha önemliydi.. Eve gittiler.. David odasına çıktı ve Neymara giyecek bir şeyler birde yastık getirdi.. Neymar kıyafetleri giyip yastığa tam başını koymuştu ki kapı çaldı..

David kapıyı açtı gelen Ronaldoy'du .. Neymar yerinden hiç kalkmadan , koltuktan korkuyla kapıya bakıyordu..

Ronaldo: "Saatlerdir sizi arıyorum.. Neymar'ın evine gittim yoktunuz, buraya geldim şükürler olsun ki buradasınız..."

David: "Ronaldo anlatsana noldu!!?"

Ronaldo:" Victoria.. O Ölüyor.. Nicolas bana mesaj attı.."

Neymar koltuktan fırlayıp Ronaldo'nun elinden telefonu aldı.. Kahretsin!! Mesaj rüyadaki mesajın aynısıydı. Neymar şu anda Victoria'nın ölmesinden çok korkuyordu.. Peki onları nasıl görmemişti.. O odaya girmişlerdi..

"Kahretsin!!"

"Neymar ne oluyor?!"

"Yok birşey Davi hemen hazırlan hemen!! Herşey için çok geç olmadan çıkalım!"

DAvid ve Ronaldo gerçekten korkuyorlardı.. Neymar ve David hemen üzerine kıyafetlerini geçirdikten sonra hızlıca arabaya bindiler.. Son gaz Otele sürüyordu Neymar.. 

Sonunda otele vardılar.. Neymar hızlıca odaya çıktı, Ronaldo ve David'te arkasından.. Ronaldo ve David şaşırmıştı.. Ronaldo:

"Oda numarasını bilmiyoruz!!

"Sanırım o birşeyler biliyor.. Az öncede buraya geldik.."

Neymar'ın kapıyı çalmasıyla Nicolas'ın kapıyı açması bir oldu.. Nicolas Ronaldo'nun geldiğini sanıyordu.. David Nicolas'ın suratına bir yumruk attı.. Nicolas sersemlemişti ve Ronaldo'ya öldürecek gibi bakıyordu.. Neymar hemen Victoria'yı kucakladı ve arabaya götürdü.. Ronaldo:

"Siz gidin ben onu hallederim.." dedi. Neymar her ne kadar Ronaldo'ya güvenmesede Victoria için başıyla onayladı.. Hemen David ve ikisi arabaya bindiler, Victoria'yı da arka koltuğa yatırdılar.. Victoria'nın suratı aynı rüyadaki gibi kıpkırmızıydı.. Neymar hem korkuyor hemde bağırıyordu..

"Şerefsiz Nicolas!! Kız daha hastaneden yeni çıktı!! Neyine güvenerek sen kıza içki veriyorsun!! irde 7-8 şişe birden!! Sen görüceksin lan!! Victoria'ya bir birşey olsun seni ellerimle öldürücem!!"

"Tamam sakin ol Victoria'yı kurtarıcaz.."

"David sen benim kardeşim gibisin sana asla kötü birşey yapmam biliyorsun dimi?"

David şaşırmıştı.. Çünkü bunun yeri ve sırası değildi ama:

"Biliyorum dostum bende sana asla kötülük yapmam.." diye cevap verdi.. İkiside hafif bir şekilde gülümsemişti..

Önceki bölümde korktunuz biliyorum ama vote'lar azalırsa bu korkulu rüya gerçek olucak hemde sadece David değil Victoria'da ölür ona göre :Ddd Resmen tehdit ediyorum :Ddd Ama voteler 5 ve üstü gelirse 30. bölümde süper güzel bir final yapıcam.. Olmassa hemen berbat bir final yaparım .. :D Neyse bir dahaki bölümde herşey normale dönmesi dileğiyle görüşürüz.. :D :))

İmkansızdan VazgeçmeOn viuen les histories. Descobreix ara