Bölüm 9: Nicolas - 2

892 41 7
                                    

Not: Baştan söyliyeyim bu bölüm çok ekşınlı :DDD Medya'daki müziği dinleyerek okuyun ben onu dinleyerek yazdım çok heyecanlı oluyo.. :DD

Kapıyı açtıklarında Nicolas ve Victoria sarmaş dolaş film izliyorlardı.. Victoria Nicolas'ın boynuna ellerini dolamış ve gözlerinin içine bakıyorlardı. Tam Nicolas Victoria'ya yaklaştı ve onu öpecekti ki Neymar onların yanına adeta uçtu.. Hemen Victoria'yı o şerefsizin elinden tuttu çekti ve kaldırdı...

"Ne içirdin lan kıza şerefsiz!!"

"Sanane lan?! Sevgilimle eğlenmek suç mu?!"

Victoria salak salak gülüyordu. "Ne sevgilisi be ?!"

"Tanıştırayım yeni sevgilim Victoria.. Hem bundan sanane?!" Nicolas piç gülüşlerinden birisini yapıyordu..

"Lan ağzını topla !! Ne sevgilisi lan !!" Neymar Victorianın bir elini boynuna alıp diğer elini sıkıca tutarak evden çıkarmaya çalışıyordu.. Kız adeta kendini salmıştı.. Yürümüyordu resmen sürükleniyordu.. 

"Neymar seni çok seviyorum biliyorsun dimi?!" Victoria hala salak salak gülüyordu. Neymar ise onu apartmandan çıkarmaya çalışıyordu..

"Tamam Victoria biliyorum.."

"Öp beni!"

"Victoria sen kendinde değilsin hadi gidelim.."

Belli ki fazla alkol almıştı.. Onlar evden çıkar çıkmaz David Nicolas'ı öldüresiye dövmeye başladı..

"Ne içirdin kıza şerefsiz!!" diye bağrıyor ve vuruyordu.. O sırada yerde duran onlarca alkol şişesini gördü.. Nicolas'ın suratına bakarak "Naptın lann sennn!?" diye bağırdı ve vurmaya devam etti. Nicolas piç gülüşlerinden birini yapıyordu..

"Onu kendime aşık ettim.."

"O sadece Neymara aşıkk!!"

Burdan David'in Neymar'ı ne kadar sevdiği anlaşılıyordu.. Nicolas'ı bayılana kadar dövdü.. Etraf kan içinde kalmıştı.. En sonunda David "Sen bunu hak ettin!!" diyerek kapıya doğru ilerlemeye başlamıştı ki O sırada Nicolas ayıldı.. Belki de hiç bayılmamış numara yapmıştı.. Yerdeki şişelerden birini aldı ve sessizce David'e yaklaştı.. İyice yaklaştığında şişeyi david'in başında kırdı.. David yere yığılmıştı.. Başı kanıyordu..  Kapıyı kahkaha atarak kapattı.. Şimdi intikam sırası Nicolastaydı..

Neymar Victoria'yı sonunda arabaya bindirmeyi başardı.. David'e bakınıyordu.. O sırada Victoria'da arabada sızmıştı..

Neymar David'e bakmak üzere arabadan indi.. Nicolas'ın evine hızlıca çıktı.. Kapı kapalıydı.. Defalarca kapıyı çaldı.. Belli ki David evden çıkmıştı.. Nicolas piçi ya kapıyı bilerek açmıyordu yada David ona birşey yapmıştı.. David'e kötü birşey olacağı aklının ucundan bile geçmemişti. Acaba Nicolas'a birşey mi oldu diye bakmak istedi. Aslında Nicolas umrunda değildi.. Ama David ona birşey yaptıysa suç üstlerine kalacak diye korkuyordu. Hem David'i hemde kendini korumak istiyordu.. O sırada kilimin altından aldıkları anahtarı cebine koyduğunu hatırladı.. Elini cebine götürdü anahtarı çıkardı..

Ama arabanın anahtarı cebinde değildi.. "Tanrımm!! Arabanın üstünde unuttum.."

Diye söylenmeye başladı.. Ama Victoria zaten uyuyordu.. Bu kadar kısa zamanda zaten araba evin önündeyken ona birşey olmaz diye düşündü.. Hemen eve girdi.. Yerde kanlar vardı.. "Biliyordum! Nicolas'ı dövmüş! O da ne!? Yerde cam kırıkları var!? Naptın sen David?!"

İçeriye doğru ilerledi . Yerde kanlar içinde biri yatıyordu.. 

"Tanrımm!! Nicolas iyi misin!?" deyip yüzünü çevirdi.. Fakat o Nicolas değil  David'ti.. "

"Hasssiktirr!! David oğlum noldu lan sana!! David uyannn!!" O David'i kaldırmaya çalışırken kapı çarptı.. Hemen kapıya baktı.. Biri  sertçe kapıyı kapatmıştı ve şu an kapıyı kilitliyordu..

"Aç şu kapıyı orospu çocuğuu!! Aç dedim sana!!"

Neymar kapıyı zorluyordu.. Ev birinci katta olduğu için her türlü ses duyuluyor ve her türlü ışık görülüyordu.. Neymar kapıyı açamadı.. İçeriye gitti ve açmak için anahtar aradı.. Bulamayınca mutfağa doğru ilerledi.. Kapıyı bıçakla açmayı deneyecekti.. O sırada dışarıdan bir araba sesi geldi, arabnın farları yanmıştı.. Hemen cama koştu.. Bu Neymar'ın arabasıydı..

"Hayır, hayır hayırrrrrrrr!!!!! Victoriaaa!! "

Neymar camı açtı.. 1. kat olmasına rağmen çok yüksekti.. Neymar bunu hiç düşünmeden atladı.. 

"Bacağımm!!" diye bağırdı ama sonra hemen ayağı kalktı.. Arabanın peşinden koştu ama yetişemedi.. Nicolas Dikiz aynasından piç gülüşlerinden birisini yapıyordu..

"Sen benim elime sakın geçme.!!!"

Diye bağırdı arkasından.. Tekrar apartmanın içine girdi ve David'i almak için daireye ilerledi.. İçeriden David'in sesi geliyordu.. Neymar David'in uyandığını anladı.. Kapının arkasından bağırdı..

"David iyi misin?"

"Dostum başım kanıyorr.!! Yerden kalkamıyorum!! En son biri başıma vurdu sadece onu hatırlıyorum..!!"

"Şerefsiz Nicolas!! Onu elime geçirmeyeyim.. "

Kapının içerden kırılması mümkün değildi , ama dıaşrıdan kırılabilirdi.. Çünkü kapı içeriye doğru açılıyordu...

Neymar kapıyı kırmaya uğraşıyordu.. Bir kere vurdu olmadı .. İkinciye vurdu olmadı.. Üçüncüye vurdu olmadı.. Artık Neymar'ın omzu acımıştı.. Son kez daha vurdu ve evet. Bu sefer kapı açıldı... Neymar kilidi kırmayı başarmıştı.. Hemen yerdeki David'i kaldırdı..  Onu evden dışarıya çıkardı.. Arabasını Nicolas almıştı.. Onları bulmak için David'in arabasına bindiler.. David'i arka koltuğa yatırdı.. Gerçekten berbat görünüyordu.. Anahtarları ondan aldı ve hemen arabayı çalıştırıp gaza bastı.. Onları görmeye çalışıyordu..

Neymar arabayı durdurup sertçe el frenini çekti ve telefonuna baktı.. Bir planı vardı.. Telefonunda arabaya komut veren bir program vardı.. Telefonundan komut verip arabaya düz kontak yaptırdı.. Araba düz kontak yapınca çalıştırması çok zordu.. Bu araba diğerleri gibi değildi zaten.. Telefondan herşeyi yaptırabilirdin.. Sonra tekrar telefonundan izleme cihazını açtı ve Victoria'nın telefonunu aradı.. Victoria telefonu açtığı gibi izleme aktif hale gelicekti.. Ama telefonu açan olmadı.. Gizli numaradan aradı yine açan yok.. Bu sefer mesaj attı.. Mesajı açar açmaz izleme aktif olacaktı..

Sonunda mesajı biri açmıştı ve izleme aktif hale gelmişti.. Neymar çok hızlı bir şekilde arabayı çalıştırdı ve son gaz ilerledi.. 

"Davidd!! David uyan!!  Sende günlerce uyuyayım deme sakın!"

"N'oldu!?"

"Richi Bar'ın önündeler.. Arabaya düz kontak yaptırdım çalıştıramaz.. Şimdi oraya gidiyorum .. Toparlan ve bana yardım et seni koca bebek!!"

Neymar artık kimseye acımıyordu.. Sadece Victoria'yı düşünüyordu.. Bu haline David bile şaşırmıştı..

"Arabaya düz kontak yaptırdıysan onlar arabadan indirmiştir.."

"İnselerde gecenin bu saatinde hiçbir yere gidemezler.. Belki önünde durdukları bar'a girmişlerdir.."

Sonunda arabayı buldular ama araba boştu..

"David ben Bar'a bakarken sende ara sokaklara bak!"

David başıyla onaylamıştı. İkiside koşarak Victoria'yı aramaya başladılar.. David tüm ara sokaklara baktı ama yoktu..  Neymar bar'ın altını üstüne getirdi, ama ordada yoktu.. Neymar hemen aşağı indi David kapının önündeydi..

"Davi birşey bulabildin mi?"

"Hayır. Sen?"

"Allah kahretsin yoklar hiçbir yerde!! "

"Onları bulucaz dostum görüceksin bak.. Er yada geç.."

Bence güzel bir bölüm oldu .. Çok ekşınlıydı bence :D Sizce Victoria'yı bulabilecekler mi?? Umarım sizde beğenirsiniz.. Yeni bölüm akşama yada yarın gelir.. Yorum ve Vote'lerinizi eksik etmeyin sizi seviyorum.. :D :))

İmkansızdan VazgeçmeWhere stories live. Discover now