Bölüm 27 : Herşey Normale Dönüyor..

504 23 8
                                    

Gecenin bir vakti kapının setçe çarpmasıyla gözlerimi açtım.. Etraf karanlıktı.. Gözlerimi biraz ovaladıktan sonra yanımda mışıl mışıl uyuyan Davi'ye baktım.. Alnına minik bir öpücük bıraktım.. Hala havluyla duruyordum.. Dolabın önüne gidip birkaç kıyafet ayarladım.. Evin içi serindi.. Altıma gri bir eşortman altı aldım.. Üstüme ise hiçbir t-shirt giymeden beyaz hırkamı geçirdim.. Önünü ise kapatmadım.. Evin içi serindi ama bu hırka beni sıcak tutucaktı.. İçime hiçbirşey giymesemde.. 

Daha sonra tekrar yatağa yöneldim ve Davi'yi kucağıma alıp odasına götürdüm.. Beşiğine yatırdıkdan sonra aşağı kata inmek için merdivenlere yöneldim.. Davinin kapısını hafif aralık bıraktım.. Merdivenlerden inerken bir yandan da kapıyı görmeye çalışıyordum.. Gelen Victoria olsun diye yalvarıyordum tanrıya..  Çünkü saat o kadar geç olmuştu ki.. En son odadan çıkmadan gözüm saate kaydığında Saat 3'tü.. Gecenin 3'üü!!

Gözlerim kısık bir şekilde merdivenden indim.. Bu saatte uyanmam iyi olmadı .. Çünkü yarın yorucu bir gün olucaktı.. Yarın maçımız vardı.. Ve ben o maça Victoria'nın da gelmesini istiyordum.. Ama o yine Eminem'le buluşucam, bahanesini ortaya koyar ve gelmezdi.. Oysa ben sadece benimle olmasını istiyordum.. Hep benim yanımda kalmasını..

Merdivenlerin son basamağına geldiğimde kapıda kimsenin olmadığını gördüm.. Kapıdaki ışık evi aydınlatan tek nesneydi.. Ev karanlıktı.. Ve bu ışık gözlerimin yanmasına neden olmuştu.. Bir süre gözlerim yansada iyice açılmasını sağlamıştı.. Böylece etrafı daha kolay görüyordum... Kapıda kimseyi göremeyince gözlerim salona kaydı.. Yavaş adımlarımı salona yönelttim.. Salona girdiğimde Victoria'yı salonda yanlız başına otururken gördüm.. Hemen gözlerini bana çevirdi ve:

"Tatlım sen hala uyumadın mı?"

"Hayır."

"Ama yarın maçın var bitanem.. Beklemeseydin keşke beni.." deyip yanıma yaklaştı ve iki eliyle yüzümü ellerinin arasına aldı.. Bense ellerimi beline kavradım.. O a ellerini boynuma doladı.. Dudağına minik bir öpücük bırakıp sıkıca sarıldım ona.. Hiç bırakmayacakmış gibi sımsıkı sarıldım ona..

"Ben.. Ben çok korktum.. Ya başına birşey geldiyse diye.. Ya artık beni sevmiyorsan benden vazgeçtiysen diye.." Biraz geri çekildi ve duraksadı.. Sonra elimi tuttu ve kalbinin üstüne götürdü.. 

"Bu kalp duruncaya kadar senin için atıcak.."

Şok olmuştum..  Çünkü bir ara gerçekten benden vazgeçti sandım.. Şuan kendimi o kadar köçtü hissediyordum ki.. Ben böyle birşeyi nasıl düşündüm?? diye içim içimi yiyordu.. Kendimden nefret ediyordum..

Victoria'ya daha sıkı sarıldım ve kokusunu içime çektim.. Müthiş kokuyordu.. Defalarca kere boynundan ve omzundan öptüm..

"Yemek yedin mi?" diye sordu bana..

"Sen olmadığın zaman boğazımdan hiçbir lokma geçmiyor ki aşkım.." dediğimde ise dondu.. 

"Böyle olmaz ki aşkım kendine dikkat etmen lazım.. Bak benim single'larım başlayınca evde fazla duramayacağım.. Senin kendine iyi bakman lazım ki bende iyi olayım.." böyle dediğinde ise ben dona kalmıştım.. Ben ona hayranlıkla bakarken oda  lafına devam etti:

"Hadi gel birşeyler yiyelim.. Bende açım.. Sonrada hemen yatarız.. Çünkü yarın gitmemiz gereken bir maç var.." dediğinde bana göz kırpıp mutfağa ilerledi.. Ne yani maçıma geliyormuydu? Tanrım bu müthiş bir haber..

"Yani maçıma geli-liyormusun??"

"Tabikii.. Beğenemedin mi yoksa??" deyip gülüsemişti..

"Yo yoo hayır... Ben sadece şaşırdım.. Ama gelmeni o kadar çok istiyorum ki.. Lütfen gel.." dedikten sonra ellerimi arkadan beline doladım... 

"Tabiki gelicem.. Hemde Barcelona formamla.. Ve Davi biraz daha büyüyünce oda Barcelona formasıyla yanımızda olucak.. Senin hediye ettiğin süpriz formayla.." deyip gülmeye devam etti.. 

"Victoria?"

"Efendim canım.."

"Sen bugün çok açık giyinmişsin.. "

"Yoo ne alakası var..??"

"Bak bebeğim birdaha böyle giyinmiyorsun.. Anlaştık mı??"

"Hayır tatlım anlaşmadık.."

"Ama anlaşmak zorundayız! O adam.. o adam sana yan gözle bir bakarsa..!!"

"Hee sen kıskandınnnn..." deyip kocaman sırıtmıştı.. Ben ise kıpkırmızı olmuştum.. 

"Hayır ne alakası var.."

"O zaman neden kızardın.."

"İçerisi sıcak.."

"Neden O adam derken bağırdın ve kısa giymemi istemiyorsun.."

"Bak ileride hayranlarınla uğraşıcam zaten.. Neyse ya uzatmayalım.."

"Tamam o zaman kısa giymeye devam ediyorum.." deyip tezgaha geri döndü..

"Hayır küçük hanım giymiyorsun.."

"Bu konu kapandı sanmıştım Bay GICIK!"

"Evet kapandı.. Sonuç: Ben KA-ZAN-DIM.."

"Yanılıyorsun.. Neyse hadi bak dolapta Pizza varmış, onları ısıttım.. Kolalarıda döktüm.. DAha fazla konuşmada otur yemeğimizi yiyelim ve bir an önce yatalım.. " deyip bana dudaklarını büzdü.. Bende aynı hareketi yaptığımda güldü ve masaya oturdu.. Pizzamdan bir dilim alıyor ve Victoria'ya bakıyordum.. Ağzımdaki yudumu bitirdiğimde ise Tekrar Victoria'ya baktım.. Kolasını yudumlarken bana bakıyordu.. Gözlerimi şaşı yapıp dil çıkardım.. Ve bu hareketi yapmamla kolayı yüzüme püskürtmesi bir oldu.. Kahkaha atıyordu.. Bense bu halimden gayet memnundum..

Yemeği bitirdikten sonra beraber sofrayı topladık ve odamıza çıktık.. Hizmetçiler bu saatte olmadığı için işler bize kalmıştı.. Victoria üzerini değiştirdi.. Onu çok Sexi gösteren bir t-shirt ve şort giymişti.. t-shirt'i göbeğini gösteriyordu ve salaştı.. Şortuyla büyük bir uyum içerisindeydi.. Davi'nin telsizini açtı ve yatağa yanıma uzandı.. Ona sıkıca sarıldım ve dudağına bir öpücük bıraktım.. 

"Yarın hiçte beklediğin gibi bir gün olmayacak.. ♥ "

Evet kuzularım umarım beğenirsiniz.. Vote ve yorumlarınızı unutmayın.. ♥

İmkansızdan VazgeçmeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin