---SEZON FİNALİ---

708 30 22
                                    

Arkadaşlar artık okullar açılıcak, dershaneler başladı.. Ben yazmasına yazarım ama okuyucularım azaldı.. Ama ben herkesin okumasını istiyorum.. Bu yüzden sezon finali yapmaya karar verdim... Sömestırda görüşmek üzere..

İyi okumalar.. :)) ☺

Paketi açtığımda içinden minicik , üstünde " 11 Davi Lucca " yazan bir Barcelona forması çıktı.. GErçekten harikaydı.. Bu beni o kadar mutlu etmişti ki..  Oğlum doğduktan sonra, biraz büyüdüğünde ilk olarak bu forayı görmek istiyordum üstünde.. 

"Neymar bu harika birşeyy!!" dedim ve boynuna atladım.. Oda bana sarıldı.. 

Sonra Küçük formayı tekrar elime alıp karnımın üstüne tuttum..

"Bakın oğluma çok yakıştı.."  dedim..

Beraber gülüştükten sonra Neymar antremana gideceklerini söyledi.. Onlarla vedalaştıktan sonra şu minik formayı Davi'nin odasına yerleştirmek üzere yukarıya çıktım.. Neymar'la beraber minik Davi için bir oda tasarlamıştık..  Odada bordo, lacivert ve sarı renkler hakimdi.. Yani Barcelonanın renkleri.. Çok güzel bir odaydı .. Bu oda üst katta Neymar ve benim odamın hemen yanında yer alıyor..

Minicik beşiğine şöyle bir baktım.. Barcelona'lı minik bir yorgan ve yastık.. Elimdeki minicik formayıda beşiğinin üstüne koyup elimi karnımın üstüne getirdim ve:

"Bir an önce doğmalısın miniğim.. Burda seni bekliyen milyonlarca insan var.. Bak seni bekleyenlerden biride baban ve benim.. Bu odayı senin için tasarladık ..  Nasıl beğendinmi??" dedim ve gülümsedim..

Sonra kendi odama çıkıp üstümü değiştirdim..  Çok şirin kırmızı bir tişört buldum.. Beyaz benekli ve tam karnımın üstünde kapıyı aralayan bir bebek var.. Hemen tişörtümü üstüme geçirdim ve dar bir kot giydim.. (Medyada) 

Ayağımada kırmızı Vans'larımı çeirdim.. Saçımı yukarıdan bir topuz yaptım ve dışarıya çıktım.. Hizmetçilerden birine 1-2 saatlik işim olduğunu , Neymar gelirse merak etmemesini söylemesini istedim.. Sonra dışarıya çıktım Ve bir cafeye geçtim.. Bir kaç arkadaşla buluşacaktık..

Cafede Masada oturan Shakira ve Ricky Martin'i gördüm.. Shakira beni görünce :

"Canımmm.. Bebeği büyütmüşsün bakıyorumda.." deyip boynuma sarıldı.. Bende ona sarılınca masaya oturdum ve Ricky'e de selam verdim..

Bir sonraki konserler hakkıında konuştuk.. Tabi biz böyle konuşurken herkes bizi fotoğraf çekiyo.. "Ünlü olmak böyle birşeymiş.." diye içimden sayıkladığımda Neymar geldi aklıma.. Bana çıkma teklifi ettiği günde aynı şeyi söylemiştim..Ama bu sefer kendim için söylüyordum, tek fark o..

Konuşmamız bittikten sonraRicky beni eve bırakmak istedi:

"Ahh yoo.. Gerçekten gerek yok.. Biraz gezmek istiyorum.." dedim ve hafif tebessüm ettim.. 

"Tamam o zama sen bilirsin.."  

Shakira: "Ünlü olman gerçketen iyi oldu .. Yoksa senin gibi güzel bir arkadaşı nereden bulucaktım .." dedi ve gülüştük.. Ricky'de Shakira'yı onayladı.. Sonra Shakira lafına devam ederek:

"Beraber gezelim istersen ? Ne dersin?"

"Neden olmasın.. " dedim ve tebessüm ettim.. Tam gidiyorduk ki Ricky'e dönüp :

"Wisin nerde?" diye sordum.. 

"Bir turne'ye çıktı.. Artık çıkıcağımız konserde görüşebileceksiniz.."

"Hmm peki o zaman görüşürüz.. " dedim ve sarıldım.. Daha sonra Shakira'yla oradan ayrıldık..

Shakira: "Tatlım sahilde gezmeye ne dersin?"

"Evet derim.." dedim heyecanlı bir şekilde gülerek..

"Tamam o zaman.."dedi ve o da güldü..

Sahile geldiğimizde hem konuşuyor hem deniz suyunun ayaklarımıza vurmasına izin veriyorduk.. 

"Çektiğiniz klip gerçekten bir harikaydı.."

Neymar'dan

Eve geldiğimde Victoria yoktu.. Hizmetçilerden biri dışarıya çıktığını söyledi.. Victoria'yı aradığımda Shakira'yla beraber olduğunu söyledi.. Daha sonra David'e oğlumuzun odasını gösterdim.. Hayran gözlerle odaya bakıyordu.. 

"Neyse sen bakmaya devam et.." deyip aşağıya indim.. Kendimi koltuğa attığımda yanımda duran laptopu aldım.. Tam kapağı kaldırdım laptop'un açma tuşuna basıcaktım ki onun açık olduğunu gördüm.. Victoria kapatmayı unutmuş herhalde.. Bilgisayar ekranı geldiğinde Victoria'nın face'inin açık olduğunu gördüm.. Çektiğimiz fotoğraf açıktı.. Bütün yorumlara göz gezdirdim ama biri gözüme takıldı.. Nicolas.. Bu piç neden buraya yorum atmış!!

O sırada çalan telefonumu açtm.. Arayan Shakira'ydı..

"Alo?!"

"Efendim Shakira.." Shakiranın sesi telaşlı ve ağlamalı çıkıyordu..

"Victoriaa..."

"Victoria mı!! Ne oldu ona!!"

"Tanrımm.. Onu kaçırdıı.!! Engel olamadım!! Onu kaçırdı!!"

"Kim kaçırdı!! Tanıyormusun??"

"Evet Victoria bağırırken duydum.. Neymar hemen buraya gel çabuk!!  Victoria'yı sürekleyerek götürürken karnına vurmuş olmalı burda her yer kan!! Victoria ve bebeğe birşey olucak!!"

"Ne diyorsun sen!! Kim kaçırdı diyorum sana!!" duyduğum isim karşısında acaip dercede şok geçiriyordum.. Şuanda hiç beklemediğim biriydi.. Ama belli ki beni kıskanıyordu ve bu yüzden bebeğe birşey yapıcaktı..

"Tamam hemen geliyorum nerdesiniz??"

Shakira'dan

Victoria acılar içinde bağırıyordu.. O salak çocuk onu sürükleyerek götürüyordu.. Ve o da ne!! Kızın karnına vurdu!! Tanrım burda her yer kan içinde..!! Bebeğe ve Victoria'ya birşey olucak  diye öyle korkuyorum ki.. O an çocuğa engel olamadım hemen Neymar'ı aradım.. Victoria bağırırken duymuştum .. "Bırak beni!!" diye bağırırkenn.. Duyduğum ismi Neymara söyledim.. Çocuğun adı.....

Sömestırda görüşmek üzere :)) Vote ve yorum sayısı azaldı ve okuyucu sayısıda.. Bu yüzden sezon finali yaptım.. Herkese burdan sevgilerle.. 

Bu arada yeni bir hikayeye başlayacağım büyük ihtimal profilimden bakarsınız.. Herkese sevgilerle hoşçakalın..

İmkansızdan VazgeçmeWhere stories live. Discover now