Bölüm 13: Benim Olucaksın..

1K 43 5
                                    

Hastaneden çıkışlarını yaptıktan sonra Neymar'ın arabasına binmek üzere ilerliyorlardı.. Victoria'nın ilk defa gözlerinin içi gülüyordu, tabi Neymar'ın da öyle.. Neymar Victoria'nın boynuna elini dolamış, Victoria ise boynundaki Neymar'ın elini tutuyor, diğer eliyle Neymar'ın belini kavramıştı.. David'te yanlarından yürüyordu.. Hepsi ilk defa bu kadar mutluydular.. 

David: "Bugün biryerlere gitsek diyorum ne dersiiniz??"

Neymar ve Victoria birbirine baktıktan sonra güldüler ve başlarıyla onayladılar.. Victoria şöyle bir üstüne baktı ve:

"Sanırım benim önce eve uğramam lazım.. Beni evden 2 saat sonra alırsınız??" 

Neymar Victoria'yı yanağından öptü ve:

"Sen yeterki iste, ben kapından ayrılmam.."

Herkes yine gülüyordu.. Victoria'nın evine geldiklerinde saat 10:30'du.. Akşamdan beri hastanedeydiler.. Victoria Neymar'ın yanağını öperek kapıya ilerledi ve el sallayarak , gülerek kapıyı kapattı .. Eve geçtiğinde kapıya yaslandı ve kahkaha patlattı.. Gerçekten çok mutluydu..  Hemen merdivenlerden yukarıya banyonun ve odasının olduğu kata çıktı..  (Bu arada bu Victoria'nın yeni aldığı evi, hatırlarsanız evi yanmıştı.. :)) )

Sıcak bir duş aldı .. Havlusunu üzerine alıp odasına geçti ve kendini yatağa fırlattı.. 1 saat sonra Neymar ve David gelecekti.. 

Dolabın karşısına geçti ve bütün kıyafetlerine baktı.. Hiçbirinide bozmadan.. Hava çok sıcak olduğu için kısa birşeyler tercih etti.. Dolabtan Turkuaz bir elbise çıkardı (Medyada) . Altına da Siyah Platform topuklu bir ayakkabı.. Siyah çantasınıda çıkardıktan sonra hepsini yatağın üzerine koydu..

Gündelik kıyafetlerini giyip banyoya çıktı ve saçlarını düzleştirmeye başladı.. Saçları sarı olduğu için turkuaz elbisenin ona çok yakışacağını biliyordu.. Saçlarını düzleştirdikten sonra çekmecesinden elbisesine uygun renkte bir saç tebeşiri ve siyah ojesini çıkardı.. Saç uçlarını saç tebeşiriyle boyaması kısa sürmüştü.. Hemen ojelerinide sürüp kuruması için bekledi.. Bugün nereye gideceklerini gerçekten merak ediyordu..

5 dakika sonra ojeleri tamamen kurumuştu.. Kıyafetlerini giyip Tekrar banyoya çıktı.. Sadece makyajını yapacaktı.. Öyle abartılı makyaj sevmezdi.. Onun en sevdiği dörtlüsü Eyeliner, Gözkalemi, Maskara, Dudak Parlatıcısı'ndan oluşuyordu.. Onlara Fantastik Dörtlü ismini vermişti.. Makyajını uyguladıktan sonra tam merdivenlerden iniyordu ki zil çaldı.. Kapıyı açtığında karşısında tüm karizmatikliğiyle Neymar duruyordu.. Neymar ona hayranlıkla bakıyordu..

"David dışarıda bekliyor.. Ş-şey gerçekten harika gözüküyorsun.." demişti Neymar kekeleyerek..

Victoria onun bu haline gülmeden edemedi.. Siyah dar pantalonu ve Beyaz salaş tişörtüyle gerçekten çok yakışıklı gözüküyordu.. Ayağında ise siyah supralarıyla gerçekten çok karizmatikti..

Victoria: "Sana birkez daha hayran oldum.." diyerek kapıyı çekti ve kilitledi.. 

"Bu arada yeni evin hayırlı olsun.."

"Ahh.. Teşekkürler.. "

"Birdaha tost makinesini fişte bırakma.."  gülerek söylemişti tabi Victoria'da buna gülmüştü.. 

Neymar Victoria'yı belinden tutup kendine çekmişti..  Victoria'da kollarını Neymar'ın boynuna dolayıp:

"David beklemese görürdün sen.." deyip göz kırpmıştı.. Neymar Victoria'nın bu haline ağzı açık bakıyordu..  İçinden de "Tanrım bu kız çok sexsi.." diye mırıldanıyordu.. Hemen Victoria'nın arkasından ilerledi ve apartman kapısına çıktılar.. David:

"Sonunda gelebildiniz.."

"Ne yapalım küçükhanımı bekledik.." Victoria bir an şaşkınlıkla Neymar'a dönmüştü.. Neymar onun bu bakışlarına anlam verememişti.. Victoria'nın aklına o an Nicolas gelmişti.. Nicolas umrunda değildi ama sadece o günlere geri dönmek istemiyordu..

David:

" Bu arada harika görünüyorsunuz prenses.."

" Teşekkür ederim nazik bey.." diyerek kahkahalara boğulmuşlardı.. 

Neymar 'da:

" Kıskanmadık zaten.. Hadi arabaya.."

deyince kahkahalar içinde arabaya binmişlerdi..


Victoria'dan

Bugün gerçekten hayatımın en güzel günü diyebilirm.. Neymar yanımdayken herşeyi unutuyorum, tüm kötü günleri.. Sanırım gerçekten aşık oldum ben ona.. Baksana şuan gözümün içine bakıyor ve ben onun gözlerindeki gülümsemeyi okuyabiliyorum.. Aşk bu olsa gerek.. Onu her gördüğümde dudaklarına yapışmamak için kendimi zor tutuyorum.. Gerçekten çok yakışıklı ve bir o derece karizmatik.. Kızları büyülüyor.. Kokusunda kendimi kaybediyorum adeta.. O kadar yoğun bir kokusu var ki onu bana çekiyor.. Bir isim veremiyorum buna..

David'te çok iyi çocuk ya.. Neymar'la barışmamı o sağladı.. Sürekli Neymar'ın yanında .. Asla onun kötülüğünü istemez.. Yani kötü birşey olsa en son şüpheleneceğim kişi diyebilirim.. Neymar'ın arkadaşı olduğu gibi benimde abim sayılır.. Yaş bakımından değil hareketler bakımından.. Çünkü zaten aynı yaştayız..

Bu arada daha önce bahsetmedim.. Üniversiteden mezun olunca şarkıcı olacağım.. Annem sağ olsa benimle gurur duyardı, canım annemm .. :'((

Ben bunları düşünürken bu arada geleceğimiz yere varmışız... David'in sesiyle irkildim..

"Evet geldik çifte kumrular.. Artık sarmaş dolaş oturmayı bırakıp inseniz diyorum.."

Hepimiz gülüyorduk.. Sanırım bu hayatımda en çok güldüğüm gün olucak..  Neymar'ı bilmem ama ne zaman görsem ya agresifti yada ağlıyordu.. SAnırım onunda çok güldüğü günlerden biri olucak.. Biri tadımızı kaçırmazsa ne güzel..

Neymar Arabadan inmişti.. Bende tam inecekken elini uzattı.. Bende onun elini tutup arabadan indim.. Elimi tutup parmaklarımızı iç içe geçirmiştik.. David'te arkadan geliyordu.. Hey bu niye bu kadar arkada.. Arkamı dönüp baktığımda bizi fotoğraf çektiğini gördüm ve umursamadım .. Güldüm geçtim.. Sahil'de bir Cafe'ye gelmiştik.. David herkese kahve söyledi.. Biz Neymar'la masada bile el ele tutuşuyorduk..  Ama Sorun şu ki çıkmıyoruz bile..

David sonunda kızmış gibi yapmaya çalışsada başaramadı..

"Hadi ama yeter bu kadar yiyişmek.."

David'in bu tavrı üzerine kahkaha atmıştım.. Lanet olsun, o kadar gürültülü bir yerde kahkaha attığım zaman sessizlik hakim olmuştu.. Kafedeki herkes bana bakıyordu.. Neymarda sırıtıyordu bana karşı.. 

"Ne gülüyorsun Neymar rezil oldum.."

Bu sırada kahvelerimizde gelmişti.. Kahvemden bir yudum alıyor ve Neymar'a bakıyordum, o da bana bakıyordu tabiki.. Hele bir başkasına baksın.. Çıkmasak bile o kızı öldürürüm.. Kıskanç değilim.. O kızı öldürürüm yinede kendime kıskanç dedirtmem.. :D

Bir ara Neymar'ın telefonuna gelen mesajla gözlerimiz birbirinden ayrıldı.. Neymar mesajı görünce somurttu.. Anlamadım ve Neymar'a

"Bir soru mu var?" diye sordum.. Ama hızlıca telefonu cebine koyup .. "Hayır." cevabını verdi hafif tebessüm ederek..  Bende yapmacık bir gülüş yerleştirdim suratıma.. Anlamış gibi baktı gözlerimin içine ama umuyorum ki anlamadı.. 

Bu arada  oradaki herkes Neymar'ı telefonlarıyla fotoğraf çekiyordu.. Ünlü olmak böyle birşey olsa gerek..

Kahvelerimiz bitmişti.. David Neymar'a kaş göz işareti yaptı, Neymarda onaylarcasına başını salladı.. Hiçbirşey anlamıyordum.. Neymar yine elimi tuttu ve kafeden çıkarıp beni koşarak sahile götürdü.. Denizin dibine geldiğimizde Neymar elimi çekerek beni kendine yaklaştırdı .. Bizi öyle herkes fotoğraf çekiyordu.. Sonra sarıldı bana.. Bende ellerimi boynuna doladım.. 

"Ben senin güzelliğine, gözlerine aşık oldum.. Senin düşüncelerine aşık oldum.. Ama bunlar bir hiç.. Ben senin kalbine aşık oldum bir kere.. Ve şimdi soruyorum sana, Ne olursa olsun seni bırakmayacağıma söz vererek soruyorum sana.. Sevgilim olur musun Victoria??" dedi.

gerçekten çok şaşırmıştım.. Dudaklarına yapıştım ve oda bana karşılık verdi.. Yine hastanedeki gibi deli gibi öpüşüyorduk.. Sonra geri çekildim ve:

"Tabi ki evettt!!!" diye bağırdım.. Kafede oturan herkes alkışlamaya başladı.. Şaşırmıştım, çünkü neden evet dediğimi bile bilmiyorlardı.. Ama sanırım Neymar'ın planı bu..Kafede oturan David'te bunu duymuş ve hesabı ödeyip yanımıza gelmişti.. Neymar'ın boynunakollarımı doladım ve oda belimden tutarak beni döndürüyordu.. En sonunda başım dönmüştü ve Neymar'dan durmasını istedim.. Beni kucağına alıp bir süre sahilde öyle koştuk.. Sonra elimi tutup yine parmaklarımızı iç içe geçirdik ve arabaya doğru yol aldık..

David'ten

Onları böyle görmeye gerçekten bayılıyordum.. Az önce sahilin girişinde Nicolas'ı gördüm ama keyiflerini kaçırmak istemem.. Bu yüzden onlara söylemedim.. Neymar ve Victoria'nın Burdan deli gibi aşık oldukları çok belli oluyor.. Herkes onları fotoğraf çekiyor.. Kıskanmamak mümkün değil.. Nicolas'ta kıskanıyor tamam ama onun durumu farklı, o Victoria'yı seviyor..


Neymar'dan

Bugün hayatımın en güzel günü giyebilirim.. Sevdiğim kız kollarımda ben başka ne isterim ki.. Artık o benim sevgilim, ve zamanı geldiğindede karım olucak.. Ah ikimizin çocuğu olsun o kadar isterim ki.. Onun gibi güzel kızlarımız , onun gibi sarışın çocuklarımız olsun.. Sanırım artık bu hayale çok yaklaştım şimdi sadece üniversitenin bitmesini bekliyorum..


Victoria'dan


Tam arabaya gidiyorduk ki telefonuma mesaj geldi.. Kayıtlı olmayan bir numara.. Neymar'a gitmesini , benim arkadan geliceğimi söyledim.. Ne kadar olmaz deyip ısrar etsede sonunda kabul etti.. 

Mesajı açtım. Mesajda:

"Benim Olucaksın!" yazıyordu..

Bu ne şimdi bir tehdit mi? Mesajın kimden geldiğini merak edip numarayı aradım ama açan yok.. Telefona bakarak ilerliyordum.. Bir an Neymar'a bakmak için kafamı kaldırdığımda karşımda Nicolas'ı gördüm.. Hiç umursamadan görmemiş gibi yaptım ve tam yanından geçiyordum ki kolumu tuttu..

"Öyle görmemiş gibi yapmak kolay.. Ama benim acılarım çok zor.!!" dedi. Tam kolumu sertçe çektim ve arabaya gidiyordum ki kulağıma fısıldadı..

"Benim olucaksın!!"

Şimdi anlamıştım mesajı atan pislik o'ydu..



Merhaba kuzular.. :)) Bayramdan önce son bir bölüm daha yayınlamak istedim. Yb bayramdan sonra gelicek.. Bu bölüm biraz geciktiği için birazcık uzun yazdım.. Bu arada Neymar'la ilgili yeni bir hikayeye başlayacağım.. Kurgusu çok güzel tanıtıma bakmanızı tavsiye ederim .. Adı YABANCI. Profilimde var.. Beğeniceğinizden eminim.. Onunda ilk bölümü bayramdan sonra gelicek..  Bu arada hikayemizde Victoria ve Neymar sonunda mutlu oldu derken Nicolas derdi çıktı şimdide :D Onu eklemeseydim erken final yapmak zorunda kalıcaktım.. İnşallah beğenmişsinizdir.. :D

Sınır 7+ vote 3+ yorum..  Takipte kalın.. ♥ ☺



İmkansızdan VazgeçmeWhere stories live. Discover now