23.BÖLÜM: ❝Birkaç Damla Gözyaşı❞

1.5K 214 312
                                    

*Selam, yukarıdaki şarkıyı açalım ve bölümü öyle okuyalım.

Yorumları ve oyları da unutmayalım.

İyi ve güzel okumalar dilerim🍇💜*

23.BÖLÜM: Birkaç Damla Gözyaşı❞

"Şimdi kim gülüyor?"

|Bölüm Şarkısı: Ava Max-Who's Laughing Now|

Ecrin yine dönmüştü,dolanmıştı Çınar ve benim konumu açmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ecrin yine dönmüştü,dolanmıştı Çınar ve benim konumu açmıştı. Hayır,bir şey hissetmiyorum dememe rağmen bu konuyu açması,arkadaşım olarak gördüğüm biriyle bana bunu söylemesi sinirimi bozuyordu.

Ben Çınar'la -annemlerin zoru dışında- hiç böyle şeyler düşünmemiş yalnızca ona yardım etme duygusunu ona karşı beslemiştim.

Arkadaşlık dışında da bir şey hayal etmemiştim fakat hem annemler, hem arkadaşlarım bu konuyu öyle bir abartmıştı ki...

Eminim ki Çınar da bunları düşünmüyordu ve düşündüğünü de sanmıyordum.

Kendimi düşüncelerimden alıkoyup rahatlatarak "Ne gibi şeyler?" diye mırıldandım. Ecrin yine ellerini açıp "Only you" diye söylemlere girdi tabiki. Deli diye boşuna demiyorum ben.

"Doğru düzgün konuşmak varken o karga sesinle şarkı söylemeyi keser misin Ecrin?"

"Sen aşıksın arkadaş!" Koluna vurduğumda şarkısını kesti ve arkasına yaslandı.

"Şöyle anlatayım yumrukçu hanım. Kolum öldü ama işte o kadar iyi bir kalbim varki sana küsmeyip bu durumu açıklayacağım." Öksürdü ve sesini düzeltti.

"Hani bir Mecnun var bilir misin? Leyla'sına kavuşmayı bekleyen... Hani bir Ferhat var bilir misin? Şirin'ine kavuşmak isteyen... Hani bir Kerem var bilir misin? Aslı'sına kavuşmak isteyen... Hani bir Ali var bilir misin? Rana'sına kavuşmak isteyen..." Rana sertçe Ecrin'e vurduğunda Ecrin lafını kesmedi ve konuşmaya devam etti.

"Hani bir Çınar var bilir misin? Eylül'üne kavuşmak isteyen..."

"Arkadaşlar." Boynumu kütlettim ve kollarımı gerdirdim. "Ecrin iyi bir dövülmeyi hak etmiyor mu sizce de?"

"Vallahi bende onu düşünüyordum Eylül'cüğüm."

Rana ile ortak bir karar verip Ecrin'e doğru yaklaştığımızda, Ecrin hızla ayağa kalktı. "Şşt tamam tamam. Ben bir şey demedim."

"Tabi canım, altı üstü kendini dövdürecek basit şeyler dedin Ecrin. Kesinlikle." dediğinde Rana, Ecrin bu seferde yatağın üzerine çıktı. "Valla bana bir şey yapacak olursanız çığlık atarım,daha sonra alttaki yaşlı teyze ve amca size şikayete gelir. Zaten onlar şu an fısıltımızı bile dinlediği için bunu kesin duyarlar. Eğer şikayet istemiyorum diyorsanız beni dövmezsiniz."

Engelsiz Engeller Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin