《 𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 28 》

344 30 48
                                    

         ➺ 28. Tu nu ești orice fată, Ade

ADELAIDE

         Îmi caut încărcătorul în geantă, dar sunt întreruptă de prezența lui Lucas. Se află în spatele meu, la milimetri distanță, iar inima mea începe să facă pe nebuna. Urăsc puterea pe care o are asupra corpului meu. Începe să își plimbe degetele pe antebrațul meu. Tresar la atingerea sa, dar nu mă mișc. Rămân înțepenită acolo. Rămân la voia lui.

          Mă sărută pe gât, buzele urcându-i către lobul urechii. Nu pot să nu observ udătura care îmi apare în zona intimă odată ce el îmi ia lobul urechii în gură. Un fior îmi urcă pe șira spinării și mi se resimte în măduva oaselor. Mă sărută scurt în spatele urechii, apoi se îndepărtează. Distanța dintre noi este una mică, dar aș fi vrut să fie inexistentă. Aș fi vrut să ne contopim.

          — De ce te-ai oprit? mă întorc cu fața spre el, încruntându-mă.

          — Voiai să continui? întreabă pervers în timp ce își ridică sprânceana, rânjetul ăla tâmpit făcându-și apariția pe fața sa.

          Nu îl bag în seamă, ci trec pe lângă el, îndreptându-mă către patul maroniu. Mă descalț de papucii de unică folosință și mă așez pe cearceafurile albe, mototolite de corpul lui Lucas. Hormonii mei nu mai pot suporta încă o doză de Lucas, nu cu porția cel puțin. 

          Faptul că m-am întins pe pat nu pare să îl oprească, căci vine și se așază lângă mine. Își bagă mâna pe sub tricou, mângâindu-mi abdomenul, dar nu pentru mult timp. Își urcă palma mai aproape de sânii mei, aruncându-mi o privire întrebătoare. Dau din cap aprobator, știind că așteaptă încuviințarea mea – lucru care mă bucură. Mă apucă de sân și începe să îl strângă între degetele sale lungi. Nu mă pot abține, și de pe buzele mele iese un geamăt înfundat. 

          Văd cum tricoul de pe mine îl deranjează, așa că îmi lipesc palma de pielea încinsă de pe abdomenul lui Lucas, punând o distanță destul de mică între noi. Se uită confuz la mine, dar nu pentru mult timp. Apuc bucata de material și mi-o trag peste cap, aruncând-o apoi pe jos. Mă simt ciudat, fiindcă nu am mai stat niciodată dezbracată în fața unui băiat. Probabil acum ar fi momentul în care complexele ar trebui să pună stăpânire pe mine, dar nu e cazul. Am făcut pace cu aspectul meu de ceva timp. Înainte îmi uram corpul, dar acum îi iubesc orice imperfecțiune. 

          — Mulțumesc, mi-ai luat-o înainte, spune în timp ce mă împinge până spatele meu face contact cu salteaua patului.

          Având în vedere că tricoul meu nu îl mai încurcă, se sprijină pe antebrațul stâng lângă trupul meu, și îmi ia sfârcul în gură, în timp ce mâna sa dreaptă îl strânge sacadat pe celălalt. Nu trece mult timp, și limba lui începe să traseze cerculețe în jurul întăriturii de pe sânul meu.

          Își coboară mâna dreaptă spre chiloții mei, oferindu-i sânului stâng un moment de respiro. Nu își dezlipește buzele de pe pielea mea, dar ridică ochii la mine, cerându-mi din nou aprobarea.

          — La naiba Lucas, îi spun sacadat printre gemete, fă ce vrei cu mine!

          Nu mai gândesc limpede. Nu știu dacă e din cauza sentimentelor sau din cauza faptului că hormonii mei au luat-o razna. Sunt virgină, deci toate astea sunt noi pentru mine. Nu știu cum ar trebui să decurgă un act sexual, și mă bucur că Lucas nu îmi propune să preiau controlul, fiindcă nu aș ști ce să fac. Am optsprezece ani până la urmă, iar în ziua de azi nu mai trebuie să aștepți până la căsătorie ca să poți face sex. Vreau să mă dăruiesc lui Luke, vreau să mă aibe în întregime – sau poate eu vreau să îl am pe el. 

Prima clipăWhere stories live. Discover now