《 𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 8 》

426 66 27
                                    

➺ 8. O petrecere de neuitat

LUCΛS

          O văd intrând pe holurile liceului și nu îmi pot lua ochii de la ea. E frumoasă, chiar daca ea neagă. Știu asta pentru că i-am urmărit din umbră contul de Instagram și nu are nicio poză cu ea. Are poze cu natura, cu cărțile pe care le citește, poze cu orice, dar nu cu ea. Iubește tot ce o înconjoară, dar nu se iubește pe ea. Aș vrea să se vadă prin ochii mei să îi arăt cât poate fi de frumoasă. Dar nu, nu o pot aduce în lumea mea.

          ⏤ Bă, Luke! La ce te gândesti? La petrecerea de diseară? Mă întreabă Alec, întrerupându-mi gândurile.

          ⏤ Nu cred că vin, îi răspund sec.

          ⏤ Hai bă.. Dracului, zici că ești un moș. Nu vrei să o vezi pe aia pe care era să o fută Trevor cum iar se face beată criță? Mă întreb în seara asta cu cine mai pleacă în cameră. Aproape uitasem, stai să vezi bomba bombelor. A convins-o și pe prietena ei să vină și ghici cine a pus ochii pe ea.

          Când am auzit asta am știut din start despre cine vorbește. Mi-am încleștat pumnii, dar m-am abținut să nu îi sparg maxilarul lui Alec. Vorbea despre Adelaide, care niciodată nu va fi a mea. Nu voi permite asta, chiar dacă mă va urî cu toată ființa ei. Niciodată nu îmi voi îngădui să mă apropii.

          ⏤ Cine? zic eu nepăsător, dar pe dinăuntru fierbând de nervi.

          ⏤ Matthew.

          Când l-am auzit mi-am zis că nu există vreo șansă să ratez petrecerea asta.

          Mi-am petrecut toată ziua gândindu-mă la Adelaide care nu suportă petrecerile de genul și care totuși va fi prezentă la una

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          Mi-am petrecut toată ziua gândindu-mă la Adelaide care nu suportă petrecerile de genul și care totuși va fi prezentă la una. Nu aveam în plan să mă duc la Alec, asta până nu i-am auzit numele ei. 

          Trebuia să fiu acolo, altfel cine știe ce avea să se întâmple? 

          Trebuia să mă asigur că nimeni nu avea să se apropie de ea. 

          Nimeni în afară de mine.

         Așa că uite-mă aici, tolănit pe canapeaua lui Alec de două ore, de când s-au terminat cursurile, dacă e să fiu mai exact

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

         Așa că uite-mă aici, tolănit pe canapeaua lui Alec de două ore, de când s-au terminat cursurile, dacă e să fiu mai exact. Verific încontinuu contul ei de Instagram, dar și pe cel al lui Madelaine, însă nimic. Niciuna nu a postat nimic și simt cum îmi ies din sărite cu fiecare secundă care trece. 

          Dacă Matthew avea de gând să se apropie de Adelaide, eu aveam să îl omor. Deși ne știm de mici nu mi-e greu să sar la gâtul lui, nu când vine vorba de ea. 

          Pentru ea aș merge până în pânzele albe, chiar dacă asta ar însemna să ucid pe cineva – oricum, nu e ca și cum ar fi prima oară.



Prima clipăWhere stories live. Discover now