《 𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 24 》

335 40 93
                                    

 ➺ 24. Caroline, stai!

ADELAIDE

          — Nu merg nicăieri până nu îl găsim, îi spun lui Alec după cinci minute în care tot ce am făcut a fost să mă uit în gol pe geamul mașinii.

         A tras pe dreapta imediat după ce a aflat unde e Lucas, și de atunci a încercat să mă convingă că e mai bine să mă ducă acasă. Eu am încercat să mă asigur că minte, că Lucas are nevoie de mine și mi-ar fi mai bine lângă el. Nu știu dacă m-am convins, dar m-am mințit singură și am ajuns să cred că de fapt asta simt.

          — L-am găsit deja. Aparent e la petrecerea lui Nick. Te las acasă și apoi mă duc acolo. Să nu aud niciun comentariu!

          — Merg cu tine, spun fără să stau pe gânduri.

          — Ade..

          — Ce e?

          Se uită la mine și încearcă să se gândească ce minciună să îmi bage, dar nu-i dau timp de gândire. Vreau să știu adevărul. Vreau să mă ducă acolo. Lângă Luke, indiferent de orice.

          — Spune-mi, Alec! ridic tonul fără să îmi dau seama – probabil vorbea doar panica din mine.

          — E beat, la dracu'!

          Simt cum lumea mi se destramă și cum cerul se prăbușește deasupra mea, rămășițele sale urmând să îmi atingă sufletul casant. Probabil ultima parte din inimă mi se sparge în bucăți infinite, căci simt un val de durere ce mă copleșește și preia controlul asupra corpului meu. Durerea se prelinge în fiecare terminație nervoasă pe care o mai am și simt cum mă scurg pe scaunul mașinii lui Alec.

          Zece zile – asta e tot ce îmi trece prin cap acum. Au trecut zece zile de când nu a mai băut și era un pas foarte mare pentru el, însă eu am distrus totul. Dar nu e doar vina mea. El a ales să dea bir cu fugiții și să își găsească refugiul în băutură  imediat cum lucrurile nu au mers în favoarea sa.

          — Merg cu tine, reușesc să adaug într-un final.

          Îl aud pe Alec oftând, dar văd că renunță – de data asta nu mă contrazice. Între noi se așterne liniștea și pot spune că e exact ceea ce avem amândoi nevoie pentru a ne face ordine în gânduri.

                   După un drum de cincisprezece minute ajungem în fața unei vile de dimensiuni foarte mari

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

        
          După un drum de cincisprezece minute ajungem în fața unei vile de dimensiuni foarte mari.

          Așa sunt toate casele prietenilor lui Luke? Erau toți niște bogătani?

         Matt are un penthouse, dar Alec și Nick au case în care te poți pierde cu ușurință, dar să nu mai zic de conacul lui Lucas – ăla e cel mai mare dintre toate. Iar casa mea? Minusculă în comparație cu a lor, dar nu era sărăcăcioasă, ci modestă.

Prima clipăNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ