《 𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 11 》

397 59 7
                                    

➺ 11. Noi începuturi

ADELAIDE

          Din ziua aceea, din ziua în care am aflat cine era cu adevărat E – mai bine zis din ziua în care am aflat cine era cu adevărat Lucas – nu am mai interacționat cu el. La liceu am trecut unul pe lângă altul fără a ne intersecta nici măcar privirile. Eram conștientă că așa avea să fie de acum. De acum, viața mea avea să fie fără el.

          Oare îmi va fi mai bine fără el?

          Nu știu, dar plănuiesc să aflu, căci m-am săturat să trăiesc într-o continuă luptă cu demonii lui., căci eu nu pot să câștig în niciun caz. 

          Cel mai bun scenariu? Să se dea bătuți.

         Cel mai rău? Să fiu devorată de ei pe parcursul bătălieil. Să ajung de nerecunoscut. Să mor din nou.

         Scenariu actual? Să fug cât mă țin picioarele din calea lui Lucas Eliot Miller.

          Au trecut aproximativ trei săptămâni de când eu și Luke eram ca doi necunoscuți

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          Au trecut aproximativ trei săptămâni de când eu și Luke eram ca doi necunoscuți. Săptămâni în care eu și Matt ne-am petrecut fiecare zi împreună. Matt care m-a sărutat la petrecerea lui Alec. Matt pe care l-a băgat Lucas în spital.

          La vreo două zile de la cearta mea și a lui Luke m-am trezit cu un mesaj de la Matt în care mă întreba dacă vreau să ieșim. Mi-am zis că nu am nimic de pierdut și că așa îmi voi lua mintea de la blondul cu ochi albaștri. Din ziua aceea eu și Matt am fost nedespărțiți. Îmi e un prieten bun - a fost lângă mine când tot ce voiam să fac era să îmi înec amarul devorând niște cărți, petrecându-mi zilele închisă în casă. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, chiar există atracție între noi, ceea ce face lucrurile și mai interesante, fiindcă de aici vor ieși scântei.

         Sau cel puțin așa credeam la momentul ăla.

Prima clipăWhere stories live. Discover now