《 𝕮𝖆𝖕𝖎𝖙𝖔𝖑𝖚𝖑 13 》

392 58 17
                                    

➺ 13. Iubito, ce vrei la micul dejun?

ADELAIDE

         ⏤ Iubito, ce vrei la micul dejun?

         ⏤ Cereale cu lapte, căci suntem pe graba, îi răspund eu lui Matt – și dacă nu am fi pe grabă  tot asta aș alege.

          Matt care este iubitul meu acum și cu care îmi este atât de greu să mă obișnuiesc. Matt care stă la mine de mai bine de o săptămână.

          Cobor repede scările, îmbrăcată deja de plecare. De data asta am ales ceva diferit. Am ales albul – nu în întregime, căci tot Vans de culoare neagră am în picioare, dar și ăsta e un pas. Am o rochie alba până în pământ, deci chiar am ieșit din zona de confort. Dacă e să fiu sinceră, am ieșit din zona de confort de când m-am cuplat cu Matt. El se îmbracă în haine colorate, eu mai mult în negru. El ascultă trap, pe când eu ascult rock, punk-rock, pop și cam orice e cool în ziua de azi. Nu prea avem multe în comun – dacă stau bine să mă gândesc nu prea avem nimic în comun, însă niciodată nu ne-am plictisit unul de altul, ba chiar mă amuză teribil de tare în marea majoritate a timpului.

          ⏤ Ce bine arăți, îmi spune Matt sărutându-mi fruntea.

          ⏤ Știam, altfel nu te-ai fi cuplat cu mine. Amândoi știm că ție iți sar ochii după toate bunăciunile.

          Când mă aude izbucnește în ras.

         ⏤ Da.. Dacă îmi săreau ochii după toate bunăciunile nu m-aș fi cuplat cu tine, îmi face cu ochiul.

         ⏤ Ai câștigat de data asta, mă prefac învinsă.

          Eu și Matt ne ciondănim toată ziua. Niciunul dintre noi nu știe de ce suntem împreună, însă se simte bine.

          E ceva stabil – sunt stabilă.

          După o perioadă în care devenisem labilă psihic, acum mi-am revenit.

          Dar nu mulțumită unui blond cu părul cârlionțat, ci unui roșcat care nu era cu mult mai înalt decât mine. Era arătos – nu la fel ca Luke, dar era.

          ⏤ Mă duc să pornesc mașina cât strângi tu aici. Daca nu ne mișcăm mai repede magazinele vor închide și nu vom apuca să luam toate cadourile.

          Dau din cap aprobator, având gura plina cu cereale. Suntem în vacanța de Crăciun, ceea ce înseamnă că tata va veni acasă și va vrea să îl cunoască pe misteriosul meu iubit – cel pe care nici mama nu îl știe, având în vedere că de vreo lună a plecat în New York și m-a lasat singură.

 Suntem în vacanța de Crăciun, ceea ce înseamnă că tata va veni acasă și va vrea să îl cunoască pe misteriosul meu iubit – cel pe care nici mama nu îl știe, având în vedere că de vreo lună a plecat în New York și m-a lasat singură

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

         După un drum de mai bine de douăzeci de minute ajungem la mall. Iubeam Crăciunul și iubeam să fac cadouri și asta doar datorită bucuriei ce se înalță în aer – abia așteptam să dăm năvală în magazine.

          ⏤ Să înceapă goana după cadouri, țip eu cu entuziasm.

          Mă apucă o criză de râs când îi văd reacția lui Matt – s-a speriat și cred că mai avea puțin și făcea un atac de cord. De îndată ce găsim loc de parcare, ne dăm jos din mașină și ne îndreptăm către intrarea principală. Matthew mă ia de mâna, strangându-mi palma în a lui. Eram confuză findcă noi nu eram printre cuplurile care se țin de mână. Îmi iau privirea de la norii ce se mișcau cu viteză și îmi dau seama de ce a făcut asta – a vrut să arate că el este masculul alpha, că el este cel care a caștigat. E de parcă ar fi câștigat vreun premiu.

Prima clipăKde žijí příběhy. Začni objevovat