BİR MİLYON OKUNMA!

1.3K 72 23
                                    

ZAMANCILAR BİR MİLYONU GEÇTİ.

Wow.

AĞAĞAĞAĞAĞAĞ

Bir süre ne yazsam diye sadece ekrana baktım. Heyecandan ne yazacağımı bilemedim. Sadece kocaman sırıtabiliyorum.

Oldukça uzun bir yoldu. Daha ilk bölümü yayımladığımda elbette ki herkes gibi ben de bunun hayalini kurdum. Ama ulaşılmazdı, ütopikti. Çok insanla tanıştım, çok araştırdım. Öğrendim. Karakterlerimin büyüyüp gelişmelerine şahit oldum. Derek'e aşık oldum, September'in olgunlaşmasını gururla izledim.

Zamancılar 2'nin daha az okunması üzmüyor değil. Ama maceramız kesinlikle bitmedi. Özellikle 3.kitapta neler olacak neler üf çok hypelıyım. 🔥 Şimdiden kurgusu belli gibi.

Bir milyon kutlaması için ne yapsam ne yapsam diye düşündüm. Sonra dedim ki neden bir milyon okunma için bir özel bölüm yazmayayım. Bu daha çok ara bölüm gibi olacak. Daha önce hiç görmediğiniz bir kesit. Bol September ve Derek içerir. Çok özledim onları valla.

İyi okumalar. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

Sizleri seviyorum! ❤️❤️

Bu ara kesit, 61.bölümde geçmektedir. Essie Seppi'ye bikini vermiş ve huysuz kızımız bundan hiç memnun olmamıştır.

*********

Derek itirazlarıma karşı beni sırtına atmış, banyoya gelene kadar da yere bırakmamıştı.

Beni yere bıraktığı anda kaçmak için hamle yaptıysam da belimden yakaladı. Kolları beni kıskacına almış, bırakmamaya niyet etmişti.

"Huysuzken de çok seksi oluyorsun." Nefesi kulağımı okşarken tüylerim diken diken oldu.

"O bikiniyi giyemem Derek." Dudaklarımı aşağı sarkıtarak homurdandım. "Düz pembe bile olsa bu kadar sorun çıkartmazdım."

Güldükten sonra boynuma bir öpücük kondurdu. "O zaman bir antlaşma yapalım. Ben sana masaj yapayım, karşılığında sen de bunu giy. Muhteşem görüneceğine şüphem yok."

Belimi saran kolları okşarken ister istemez gülümsedim. "Parmaklarınızın maharetine bağlı Bay Collen."Bedenine dayanmış kalçalarımı hareket ettirerek onunla uğraşmaya başladım. "Eğer memnun kalırsam düşünebilirim."

Bir anda beni kendine çevirdi. Çenemi okşamaya başlarken delici bakışlarında hapsoldum. "Parmaklarım oldukça yeteneklidir Prenses." Baş parmağı dudağımı okşarken nefesimi tuttum. Kalp atışlarım koşuya başlamıştı.

Birbirimizin soyunmasına yardım ettik. Sırıtmama engel olamıyordum. Derek küveti doldurduktan sonra bana bir öpücük verdi. "Buyrun prenses."

Ben oturduktan sonra o da arkama oturdu. Uzun bacakları beni çerçeveye almıştı. Ilık su omuzlarıma değince rahatlamayla inledim. Güçlü parmakları omuzlarımı ovarken gözlerim kapanmış, suratıma huzurlu bir gülümseme yayılmıştı.

"Dikkat et Collen, bunu senden sonsuza kadar isteyebilirim."

Hafifçe güldü. "Sen söyleyince bana korkutucu gelmedi."

Bir süre konuşmadık. O masajına devam ederken ben de başımı geriye doğru yatırıp göğsüne dayandım.

"Şimdi nasıl?"

Parmakları şakaklarıma dairesel hareketlerle masaj yapmaya devam ederken mutlulukla inledim. Mayıșmıștım "Parmaklarınız çok yetenekli Bay Collen. O kadar rahatladım ki uykum bile geldi."

ZAMANCILAR ( THE TIMERS) I.KitapHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin