{56}

679 14 6
                                    

{ Y A D E }

Gianna pakt glimlachend haar telefoon bij, terwijl mijn hart tekeer gaat. Houdt Jayce iets voor me verborgen waar ik niks van af weet?

"Kijk, ik heb alles gefilmd toen ik Jayce boos naar boven zag lopen, nadat je hem had afgewezen. Ik dacht dat hij zou vechten, maar dit was veel leuker," zegt Gianna en ze zet haar geluid op het alles hardst.

FILMPJE

''Bro, ze heeft je gewoon afgewezen,'' de stem van Bryce is te horen.

''Ik weet het zelf nu ook wel,'' snauwt Jayce waarna een trap te horen is. "Ik ga haar laten zien wie ik ben,'' heeft hij het over mij?

''Wat ben je van plan?'' Nu is de stem van Chase te horen. Zij weten dit dus ook?

''Ik duik met haar het bed in, duh,'' zegt Jayce op een domme toon. Ik slik.

''Ha! ze wijst je af laat staan dat je met haar het bed in kan,'' zegt Bryce. Dit gaat over mij.

''Bryce!'' Waarschuwt Chase hem. "Maar wat wil je precies doen met haar?''

''Ik ga haar verliefd op me maken, duik het bed met haar in, zij denkt dat ik van haar hou en haar nooit meer laat gaan, maar echt niet, ik maak het dan uit,'' zegt Jayce. Ik durf niet op te kijken, maar doe het toch. Ik kijk in zijn ogen. De ogen die tegen me gelogen hebben al die tijd.

Ik luister allang al niet meer naar het filmpje. Ik weet de waarheid al.

"Wat is er liefje?" Vraagt Gianna. De tranen zijn inmiddels over mijn wangen gelopen. Ik veeg ze ruw weg. Mijn tranen zijn hem niet waard. Ik draai me om en loop weg.

"Yade!" Roept Jayce. Ik negeer hem als ik zijn voetstappen dichterbij hoor begin ik naar mijn kamer te rennen. Snel doe ik de deur achter me dicht. "Yade alstublieft!" Roept hij en klopt op de deur. "Dat was voordat ik gevoelens voor je kreeg," roept hij.

"Ga weg!" Roep ik. Mijn tranen vallen als een waterval over mijn wangen. Ik laat mezelf tegen de deur vallen. Alles was een leugen.

"Wat is er gebeurd?" De bezorgde stem van Valeria is te horen. "Yade? Maak open ik ben het Valeria," zegt ze. Ik hou echt van Val, maar nu wil ik niemand.

"I-ik wil alleen blijven," zeg ik snikkend. Ik hoor voetstappen weg lopen.

{ J A Y C E }

Ik laat mezelf tegen de deur van Yade vallen. Uit frustratie trek ik aan mijn haar. Ik heb alles verpest. Gianna is er waarschijnlijk achter gekomen dat ik nooit een filmpje van haar heb gehad. Ik hoor Yade zachtjes huilen. Het doet me pijn om haar zo te horen. Ik heb dit geflikt. Ze haar me nu. Ik zou dat ook hebben gedaan. Iemand die tegen me liegt daar wil ik niks mee.

Na een uur voor haar deur te hebben gezeten is de slot te horen. Ik sta meteen op en tref Yade met rode wangen. Ze kijkt me kort aan en loopt langs me heen. Zonder erbij na te denken pak ik haar vast bij haar polsen.

"Laat me los," zegt ze kalm.

"Yade laat me het alstu,"

"Los!" Roept ze waardoor ik schrik en haar loslaat. "En laat me gewoon voor altijd los! Het is over tussen ons. Ga maar met iemand anders spelen," zegt ze en rent snel weg. Ik heb haat voor mij bij haar gecreëerd. Mijn vuist belandt hard tegen de muur, waardoor mijn knokkels nu open staan.

"Fuck," het bloed als een gek, maar dat boeit me niet. Het liefst bloed ik nu helemaal leeg.

{ END 56 }

Vergeet het sterretje niet te vullen!

Oke mn wattpad doet raar. En ik ben dat ik verhalen kwijt ga raken dus plaats ik nu alle 4 de hoofdstukken. Ik hoop dat het geen probleem is.

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now