{43}

723 11 5
                                    

{ Y A D E }

Ik begon vandaag pas het 3de uur wat echt chil was. Ik had alle tijd om eindelijk weer een leuke outfit aan te doen. Ik had er gewoon zin in en het is mooi weer. Wat meestal is in Miami. Zelfs tijdens kerst kun je in je bikini lopen. Neem het niet te letterlijk.

 Neem het niet te letterlijk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar mijn kluis

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar mijn kluis. Het is pauze en mijn tas is te zwaar. Er verschijnt een groot gedaante achter mij, omdat ik nu in een schaduw sta weet ik dat. Ik draai me om en kijk in zijn grijs groene ogen. Hij duwt een grote Walmart tas in mijn handen. Vragend kijk ik naar hem op.

"Wat is dit?" Vraag ik. Hij knikt naar de supermarkttas. Ik maak hem voorzichtig open. Mijn ogen kijken naar de hoeveelheid sigaretten en aanstekers in de tas. Het is gewoon te veel. Hij heeft echt veel geld uit gegeven aan dit. Geschrokken sluit ik de tas weer. Als iemand dit ziet.

"Dat is alles wat er in mijn auto en huis lag," zegt Jayce. Hij bukt zich met zijn hoofd eindelijk een beetje naar me toe. Glimlachend kijk ik hem aan.

"Dus je stopt?" Vraag ik. Hij knikt en ik vlieg in zijn armen. Ik duw me een beetje van hem af. "Wat moet ik hiermee nu doen dan?" Vraag ik.

"Het is niet meer van mij, jij beslist," ik stop de zak in mijn kluis en doe hem dicht.

"Ik kijk wel," zeg ik en leg mijn hand op zijn wang.

"Blijf alstublieft onthouden dat ik altijd van je blijf houden, altijd," zegt hij zacht. Ik druk mijn lippen op die van hem en hij zoent terug.

"Beloofd," zeg ik als onze lippen van elkaar los komen. "En ik hou ook van jou," glimlachend slaat hij zijn arm om mijn schouder en lopen we naar buiten. Onze vrienden zitten daar ook.

-

"Dus als ik het goed begrijp wil je dat ik je vriendin speel voor één avond? En je een kus geef als je vader kijkt?" Verward kijk ik naar Theodore die zijn vingers heeft gekruist en op zijn hurken is gaan zitten.

"Ja! Alstublieft Yade, mijn vader weet niet dat ik gay ben en ik wil het wel vertellen, maar ik durf het nog niet," zegt hij half smekend.

"Ik heb een vriend," zeg ik.

"En ik ben gay," zegt hij.

"Ik weet niet hoor, vraag Loran of Valeria," zeg ik. Theo zucht.

"Val moet cheerleaden en Loran heeft bijles," zegt hij. Oh ja Valeria traint elke woensdag avond. Ik zou ook nog beginnen met cheerleaden, maar ja ik ben echt te lui.

"Oké?" Zeg ik dan. Theo kijkt met grote ogen en springt dan in de lucht.

"Ik hou van je!" Hij knuffelt me fijn.

"Oké Theo," zeg ik. Ik krijg bijna geen adem.

"Sorry, je moet nog wel blijven leven tot woensdag," geschokt kijk ik hem aan.

"Hoe bedoel je?!" Lachend loopt hij weg. Verbaasd en geschokt blijf ik achter.

Door het idee dat ik hem een kus moet geven raast er een koude rilling door mijn lichaam en niet een fijne. Ik ga hem nog vertellen dat het maar 1 seconde moet. Daar app ik hem straks wel over.

Ik ben nu eindelijk uit. Snel ga ik naar huis. Om half 7 gaan Val, Yara en ik uiteten.

Thuis aangekomen geef ik Yara een knuffel. Ze zit nog in haar joggingbroek en belt met Nessa.

"Hey," groet ik Nessa.

"Hey lekkerding," groet ze me terug.

"Maar even terug op het onderwerp, heeft hij je gezoend?" Yara kletst weer door en ik neem plaats naast haar op de bank. Ik stuur Theodore even een appje.

Me: 'Je weet toch wel dat ik je niet langer dan 1 sec kus?'
15:54

Theo adore: 'Ja! Als het maar lijkt dat we een relatie hebben.'
15:56

Me: 'Ja ja.'
15:56

Theo adore: 'echt tof van je dat je me helpt, love you sis.'
15:57

Me: '❤️❤️❤️'
15:57

Zo dan is dat geregeld. Ik zet de tv aan en start Netflix op terwijl Yara druk aan het praten is met Nessa over een jongen genaamd Alex.

{ END 43 }

Vergeet het sterretje niet te vullen!

Trouwens ben echt blij dat mijn boek zo vaak wordt gelezen. Love youuuu!

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now