{45}

699 9 3
                                    

{ J A Y C E }

"Maak alvast open," zeg ik tegen Yade terwijl ik de huissleutels aan haar geef. Ze knikt en loopt naar de voordeur. Uit mijn achterbak haal ik een boeket vol met roze rozen. Ik zag toen ik richting Yade reed een bloemenwinkel die nog open was. Toen heb ik maar rozen gekocht, want Yade verdiend dat. Ze verdiend eigenlijk veel meer. Ze verdiend ook de waarheid. Ik kan het alleen niet. Hoe zal ze erop reageren? Ze had zelf spijt toen ze een verassing verborgen moest houden. Laat staan mijn leugen. Ze zal flippen. Met een grote zucht loop ik naar binnen. Yade is niet in de woonkamer dus ga ik vanuit dat ze op mijn kamer is. Als ik mijn kamer inloop zit ze op het balkon.

Ik leg de rozen voorzichtig op mijn bureaustoel. Ik pak een deken. Yade lijkt nog steeds niet te merken dat ik in de kamer ben. Ik doe het deken om haar heen en ze kijkt meteen op. Met een glimlach kijk ik naar mijn mooie vriendin.

"Dankje," zegt ze. Ik ga naast haar zitten en trek haar naar me toe. Ik plaats kleine kusjes op haar wang van haar wang ga ik langzaam naar haar nek. Ze sluit haar ogen van genot.Het deken glijd van haar schouders en de blonde haartjes op haar armen zijn overeind gaan staan. Ik vind het leuk dat ik zo een effect op haar heb. Als ik gestopt ben met kusjes kijkt ze me aan.

"Wat?" Lach ik. Ze blijft me aankijken en schud dan haar hoofd. Ik weet wat ze wilt, maar haar plagen is ook zo leuk.

"Niks laat maar," zegt en kijkt weg.

"Nee, zeg," beveel ik.

"Het is raar," zucht ze.

"Boeit niet vertel," zeg ik met een grijns. Ze kijkt me aan.

"Je weet het wel, maar je zit me gewoon te plagen!" Zegt ze terwijl ze met haar vinger in mijn borstkast duwt. Ik lach.

"Ik plaag je niet hoor," zeg ik. Ik laat mijn handen haar heupen vastpakken en zet haar op mijn schoot. "Ik wil alleen weten wat raar is" ze rolt met haar ogen.

               ⚠️VANAF HIER INTIEM⚠️

"Oké is goed, als je het zo speelt," ze wijst naar haar nek. "Ik vond die kusjes fijn," zegt ze zacht.

"Wat?" Ze slaat me tegen mijn schouder en ik lach. "Sorry schatje," haar wangen beginnen een kleur te krijgen. Ik kus haar weer zachtjes in haar nek. Wanneer ze op haar lip bijt weet ik dat ik haar sweetspot heb aangeraakt. Zachtjes zuig ik aan het stukje huid. Yade lijkt ervan te geniet en trekt zachtjes aan mijn haar. Ik til haar op waardoor ze haar benen om mijn middel slaat en haar armen om mijn nek.

"Jay-" ik onderbreek haar door mijn lippen op haar fantastische volle lippen te plaatsen. Ze zoent terug en ik tik tegen haar lippen. Ze laat het toe en onze tongen spelen vurig met elkaar. Voorzichtig leg ik haar op bed waarna ik boven haar ga hangen. Even stoppen we met de zoen en kijk ik Yade aan. Ik moet haar toestemming hebben. Even blik ik op de harde bult die in mijn broek is ontstaan. Yade ziet het ook en haar wangen worden nog roder. Ja schatje dit is wat je met me doet.

"Ya-"

"Ik wil het," zegt ze meteen en zoent me. Ik pak haar smalle middel vast. Mijn hand rijkt aan de zoom van haar shirt. Ze stopt de zoen en kijkt hoe ik haar shirt uitrek. Ik trek de mijne in een beweging ook uit. Yade legt haar handen op mijn rug en haar gezicht in mijn nek als ik kleine kusjes geef in haar nek. Mijn handen rijken naar haar rokje die ik van haar heupen af laat glijden. Even bekijk ik haar. Ze is prachtig. Ze verstopt haar borsten met haar hand maar ik sla ze weg.

"Niet doen, je bent prachtig," vertel ik haar. De glinstering in haar ogen is te zien. Ik trek mijn broek uit en ga weer boven Yade hangen. Mijn vingers vinden de weg naar haar bh-sluiting die ik met 2 vingers open weet te krijgen. Ik trek het van haar af en gooi het op de grond naast de rest van onze kleding. Voorzichtig trek ik haar slipje van haar heupen. Op elk stukje huid plaats ik een kus. Ze is zo mooi. Ik pak uit mijn nachtkastje een condoom.

"Jayce?" Vragend kijk ik naar haar op als ik het latex stukje om mijn zaakje heb gedaan. "Dit wordt mijn eerste keer," zegt ze. Een glimlach siert zich om mijn lippen. Ik wordt haar eerste keer.

"Ik doe voorzichtig," vertel ik haar en plaats een kus op haar hoofd, voordat ik bij haar binnen dring

NIET MEER INTIEM

Hijgend laat ik mijn gezicht vallen in Yade's nek. Ze houdt mijn schouders vast en heeft haar ogen strak gesloten. Ik laat me naast haar ploffen en trek het deken omhoog. Het waren intieme minuten. Ik heb hier op gewacht om dit samen met Yade te mogen doen. Ik heb sinds dat ik met Yade ben geen anders meisje geraakt. Ik ben trots op mezelf.

Fronsend kijk ik naar Yade als een eenzame traan uit haar ogen rolt.

"Yade?" Vraag ik.

"Ik weet het ik ben raar," zegt ze.

"Nee nee, je bent niet raar," verzeker ik haar. Tranen komen uit haar ogen.

"H-heb je spijt?" Mijn vraag komt er onzeker uit.

{ END 45 }

Vergeet het sterretje niet te vullen!!

Sorry voor het intieme gedeelte. Vond het zelf ook echt heel akward om te schrijven.

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now