{49}

667 11 4
                                    

{ Y A D E }

"Ik ben thuis!" Roep ik als ik binnen kom.

"Fijn voor je," roept Yara terug. Dit is gewoon een normaal antwoord voor mij dus loop ik de trap op naar boven en kleed ik me in comfortabele kleding. Wel gewoon wat ik nog zometeen aankan doen als Jayce over een uur komt.

-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-

"Hey babe," groet Jayce me als ik in de auto stap. Ik ben moe.

"Hey," groet ik terug. "Hoe was je training?" Vraag ik om een gesprek te starten, terwijl hij de auto start en wegrijdt.

"Gewoon normaal zoals al de andere trainingen," zegt Jayce. Ik knik en leg mijn hoofd tegen het raam.

"Kijk ik heb een gevoel," Jayce begint te praten. "Een gevoel dat je me niet wilt vertellen over het gevecht tussen Gianna en jou," zegt hij. Ik zucht.

"Dat klopt, omdat het om jou ging," zeg ik dan.

"Om mij?" Vraagt hij verbaasd. Ik knik als hij even mijn kant op kijkt.

"Ik had je shirt vandaag aan en zij kwam rare opmerkingen gooien. Ze vertelde dat je helemaal niks om me gaf en zo. Ze is fucking zielig." Zeg ik boos. "En toen ik weg wou lopen duwde ze me terug en zo zijn we begonnen met vechten," vertel ik. Jayce is al aangekomen bij de McDrive en kijkt me even doordringend aan.

"Ik ga met haar praten," zegt hij.

"Nee nee! Dat doe je niet!" Beveel ik. Hij lacht even kort.

"Yade ik ga dat zeker doen en nu vertel wat wil je," zegt hij. Ik zucht. Hij heeft gelijk als hij iets wilt doen dan doet hij dat.

"Een McFlurry," geef ik antwoord. Hij kijkt me raar aan. "Ik heb al gegeten," zeg ik. Hij knikt en bestelt dan.

-

"Blijf je slapen?" Vraag ik aan Jayce die zonder zijn shirt op mijn bed ligt achter mijn laptop. Ik bijt even op mijn lip en maak er snel een foto van. Het is zo hot.

"Wat doe je?" Vraagt Jayce als hij een flits ziet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wat doe je?" Vraagt Jayce als hij een flits ziet. Shit. Mijn wangen beginnen te gloeien.

"Ik ehh," ik zoek naar woorden. Jayce grijnst en komt overeind zitten. Pakt me bij mijn heupen en trekt mij tussen zijn benen. Hij pakt gemakkelijk mijn telefoon uit mijn handen.

"Was Yade foto's aan het maken van Jayce?" Zegt hij met een grijns. Hij laat zijn hand naar boven gaan op mijn bovenbeen. Ik voel de rillingen in mijn rug. Er onstaat kippenvel op mijn armen en Jayce lijkt er alleen maar van te genieten. Hij trekt me op bed en komt dan boven me hangen. Ik pak zijn gezicht vast en druk mijn lippen erop. Hij glimlacht en veegt een pluk uit mijn gezicht.

"Wil je dat ik blijf?" Vraagt hij. Ik knik. "Dan blijf ik," zegt hij. Ik glimlach en sla mijn armen om zijn nek waardoor zijn gezicht in mijn nek beland. Hij geeft er allemaal kleine kusjes op. Ik vind het fijn als hij daar kusjes geeft het is gewoon een genietend gevoel.

"Yade ik gaaaahaa," Yara stopt abrupt met praten als ze Jayce om me ziet liggen. Haar geschrokken beeld verdwijnt en er is een grijns op gekomen. "Ik wist niet dat mijn kleine zussie seks heeft?" Zegt ze. Ik laat mijn mond open vallen.

"Yara!" Sis ik. Jayce moet lachen en gaat van me af. Ik sta op en loop naar de deur. "Klop voortaan als je me iets wilt vragen," zeg ik terwijl ik de deur dicht doe.

"Wat jij wilt," hoor ik haar zeggen. Ik draai me om en kijk Jayce aan. Die me uitlacht.

"Waar waren we?" Vraag ik.

{ END 49 }

Vergeet het sterretje niet te vullen!!

Ik ben een nachtpersoon, but drama is coming...

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now