{11}

865 19 3
                                    

{ J A Y C E }

''Jij ook,'' zegt ze verlegen en het is fucking schattig. Ik glimlach ze is zo mooi haar ogen, haar haar, haar lichaam is fucking sexy en haar aanrakingen voelden zo anders dan alle andere aanrakingen van de meiden die ik heb gehad.

''Waarom zo verlegen?'' Ik probeer haar te plagen, want dat is echt leuk. Ze kijkt op en haar hazel kleurige ogen kijken me aan.

''Verlegen wat is dat?'' Vraagt ze en staat op. Ik lach en sta ook op en pak haar hand en draai haar om.

''Waar was je plan om naar toe te gaan?'' Vraag ik en neem een stap dichterbij, zodat er niet eens een kleine handje van een baby tussen ons kan. Haar adem stopt even als ik echt dichtbij haar sta.

''Ik stond gewoon even op,'' zegt ze zacht en kijkt in mijn ogen en dan naar mijn lippen. Ik weet precies wat er in haar hoofd gaat en ik ga het haar ook geven.

Langzaam laat ik mijn handen naar haar heupen gaan en trek haar tegen me aan. Ik kijk naar haar lippen en dan naar haar ogen. Langzaam plaats ik mijn lippen op haar volle lippen. Haar handen slaat ze over mijn nek en gaat mee in de zoen. Ik tik tegen haar lippen voor toestemming en die geeft ze. Langzaam ga ik naar binnen en zoen ik haar teder. Ze komt los van de zoen en ik trek nog snel zachtjes haar lip mee.

Ze kijkt me aan en glimlacht dan, waardoor ik ook glimlach. Snel geef ik haar nog een kus. Het was een geweldige zoen er zat gewoon meer achter de zoen dan alleen lust. Ik blijf haar aankijken en zij mij. Totdat mijn telefoon begint te trillen. Met een diepe zucht laat ik haar los.

''Sorry,'' zeg ik en loop een stukje weg.

GESPREK

''Gast waar ben je?'' De geïrriteerde stem van Bryce is te horen.

''Buiten,'' zeg ik.

''Kom aub, Gianna staat hier weer voor de deur en ze is een beetje pissig,'' zucht hij overdreven. De hoge stem van Gianna is te horen op de achtergrond.

''Bro, ik ben met Yade,'' zeg ik en draai me om. Yade is bij het meertje gaan zitten met haar rug naar me toe.

''Jaa daarom is Gianna pissig. Ze begon te dreigen dat ze je plan zou vertellen als je niet binnen een half uur komt.'' Zegt Bryce gestrest.

''Wat doet ze nu?'' Vraag ik.

''Chase houd haar bezig,'' zegt hij.

''Ik kom houd haar nog even bezig,'' vertel ik hem.

''Yo is goed,'' zegt hij en ik hang op. Ik laat mijn telefoon weer in mijn broekzak glijden en kijk naar Yade. Als ik nu al zeg dat we moeten gaan gaat ze het ook jammer vinden denk ik. Ook goed toch. Ik loop naar haar toe en ga naast haar zitten.

Ze draait om en bekijkt mijn gezicht vragend.

''Hoe kut ik het vind om dit zeggen we moeten gaan een vriend heeft zijn arm gebroken,'' lieg ik allebei. Ze kijkt geschrokken.

''Oh wat erg,'' zegt ze en staat op. Ik volg haar voorbeeld en glimlach klein.

''Voor hem wel ja,'' zeg ik en pak de spullen van de grond. Yade helpt mee en zo lopen we met de spullen naar de auto.

-

De hele rit is Yade stil geweest. Ze heeft geen woord gezegd en toen ik haar naam zei reageerde ze ook niet. Ze keek uit het raam en was in haar eigen wereld.

''We zijn er,'' zeg ik als ik voor haar huis stop. Ze maakt haar gordel los en opent de deur. Verbaasd kijk ik naar haar. Heb ik iets verkeerd gedaan?

{ END 11 }

Why is Yade opeens zo koud?

Vergeet het sterretje niet te vullen!

Fijne dag, sweeties!

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now