{41}

720 10 3
                                    

{ Y A D E }

"Hey babe," zegt Jayce als ik de deur openmaak. Hij geeft me een korte kus op mijn lippen en likt dan aan zijn lippen. "Hmm aardbei," glimlachend kijk ik hem aan.

"Kom," zeg ik en laat hem naar binnen komen.

"Wat was er zo belangrijk?"

"Zie je zo wel," zeg ik terwijl Jayce z'n jas ophangt. Hij loopt achter me aan de woonkamer in. Hij blijft staan en kijkt Valeria en Yara aan.

"Je vriendinnen? Zijn die belangrijk," vraagt hij verward.

"Opzicht wel," geef ik antwoord. Dan staat Yara op en geeft ze Jayce een hand die hij voorzichtig schudt. Hij kent haar niet en dat is het leukste.

"Yara je schoonzus," ik voel mijn wangen rood worden.

"Yara!" Sis ik. Jayce lijkt het te snappen en begint te lachen. Ik vind het maar akward ik bedoel ik ben 17 en denk nog niet aan trouwen.

"Ik ben Jayce," hij lacht en kijkt mij aan. "Waarom vertelde je het gewoon niet," zegt hij. Ik haal mijn schouders op en Jayce neemt plaats naast mij en geeft nog even snel den knikje aan Valeria.

"Maar hoe zit het tussen jullie? Hoe lang hebben jullie al?" Vraagt Yara.

"Yara," zucht ik.

"Drie weken," zegt Jayce. Ik kijk hem aan. Hij heeft een grote glimlach op zijn gezicht en zijn ogen glinsteren terwijl die dat heeft gezegd.

Ik hou van hem.

"Maar oké. Ik begin irritant te worden, pap komt om tien uur dus zullen we een verassing doen?" Vraagt Yara.

"Dat je er al bent zonder dat hij het weet is al een verassing," zegt Valeria waarop ik knik.

"Wacht wacht, jij bent hier terwijl jullie vader het niet weet?" Vraagt Jayce. Ik knik.

"Ja," geeft Yara antwoord en neemt dan een flinke hap van een cupcake. Vreetzak is het ook.

"Wat nou als wij gewoon blijven zitten en doen alsof er niks aan de hand is. Dan komt jullir vader naar binnen en sta jij achter de deur." Vertelt Valeria haar idee.

"Hij hoeft geen hartverzakking," lach ik.

"Nee nee het klinkt we doen dat!" Zegt Yara en klapt blij in haar handen. "Nu een film!" Zegt ze. Ze is echt te vrolijk.

"Is je zus altijd zo druk?" Vraagt Jayce zacht in mijn oor.

"Als ze boos is is ook echt goed boos en met vrolijk ook, ze gewoon een beetje extra," leg ik hem uit. Hij geeft me een kus op mijn wang en ik kijk hem vragend aan.

"Wat?" Lacht hij. "Moet ik aan mijn vriendin vragen of ik haar mag zoenen," zegt hij en houdt met zijn vingers mijn kin vast. "Ik heb je gewoon gemist," zegt hij en een glimlach siert zich om mijn lippen.

"Awhh," ik kijk op naar Yara die ons aankijkt. "Ik wou een romantische film opzetten, maar naar jullie kijken is ook wel leuk," zegt ze.

"Ha nee! Zet maar iets op," lachend zet ze de tv aan en nestel ik me dichter tegen Jayce aan. Hij slaat zijn arm om me heen en drukt een kus op mijn haren.

"Oh," zegt Yara terwijl ze een film aanklikt. "Die is leuk," zegt en neemt plaats met de kom chips op haar schoot. Dit wordt een film met veel kraakgeluiden.

-

Langzaam wordt ik wakker geschud.

"Yaad," de stem van Jayce is te horen en hij schudt me zachtjes heen en weer. Ik open mijn ogen wrijf in mijn ogen, zodat ik scherper beeld krijg. Ik lig in bed en Jayce zit naast me.

"Sliep ik?" Zeg ik verward.

"Je viel al in slaap bij de eerste film," zegt hij. "Ik heb je maar naar je kamer gebracht," zegt hij. Ik knik.

"Hoe laat is het?" Vraag ik.

"Half tien, je moest komen daarom heb ik je wakker gemaakt," ik trek het deken over mijn schouders en kijk Jayce aan met een pruillip. "Schatje," mijn lichaam verwarmt zich nog meer onder dit warme deken. Ik sla het deken van me af en trek Jayce naar me toe en plaats een kus op zijn lippen.

"Nog twintig minuten," smeek ik hem.

"Daar zeg ik geen nee tegen." En alweer raken onze lippen elkaar aan.

"Oké nu moeten we wel echt gaan," zeg ik na 15 minuten. Jayce kijkt mij nu dit keer aan met een pruillip. Ik begin te lachen en laat mijn vinger langs zijn wang gaan. "Kom," hij staat op en ik volg zijn voorbeeld.

Beneden aangekomen zie ik Yara niet alleen Valeria die nog rustig naar een film zit te kijken.

"Waar is Yaar," vraag ik, maar op dat moment laat iemand me schrikken. Yara komt achter de deur vandaan en kijkt me aan met een lief glimlach.

"Achter de deur," geeft Valeria daarna antwoord. Ik kijk haar boos aan en ze geeft me een luchtkusje.

"Jij schrok niet," merkt Yara op. Jayce haalt zijn schouders op.

"Ik schrik ook echt niet van een paar kleine meiden," zegt hij. Boos kijken we hem aan. Hij laat zich lachend op de bank vallen en kijkt mij met een grijns aan. Eikeltje.

{ END 41 }

Vergeet niet het sterretje te vullen!!

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now