{46}

711 11 2
                                    

{ Y A D E }

"H-heb je spijt?" Zijn vraag komt er onzeker uit. Meteen schudt ik mijn hoofd. Hij veegt de tranen van mijn wangen. Ik heb geen spijt. Ik ben blij dat hij mijn eerste is.

"Het was geweldig," zeg ik en leg mijn hand op zijn wang.

"Jij bent geweldig." Glimlachend kus ik hem.

"Trouwens," zegt hij opeens. Hij klimt het bed uit en doet zijn boxer aan. Ik wil ook mijn setje pakken als Jayce opeens omdraait met een hoop rozen. Met grote ogen kijk ik hem aan. "Voor jou," hij geeft het aan me en ik neem het aan. Ik kijk naar de mooie rozen. Ik open mijn armen voor een knuffel die ik krijg.

"Ik hou van je," vertel ik hem in mijn oor. 

"Ik ook van jou," en hij weet snel een kus op mijn wang te plaatsen.

"Kun je omdraaien," ik wijs naar mijn setje die op de grond ligt.

"Ik heb het al gezien," zegt hij met een grijns. Ik geef hem een strenge blik. "Oké," hij draait zich om. Snel doe ik mijn string aan en en bh. Ik wil niet mijn eigen kleding aan. Dus pak ik het shirt van Jayce en trek hem aan. "Dat is mijn shirt," zegt hij. Ik kijk naar zijn blootte rug. Hoe? Dan valt mijn blik op de spiegel.

"Eikel!" Roep ik en spring lachend op zijn rug. Hij moet ook lachen en pakt mijn benen vast en loopt naar de spiegel. Hij laat mijn benen los en ik land rustig me mijn voeten op de grond. Hij trekt me naar voren en wijst naar de spiegel. Via de spiegel kijk ik naar hem. Hij slaat zijn armen om me heen.

"Dit is mijn mooie, liefste, knapste vriendin, spiegel wat vind jij?" Zegt hij tegen de spiegel. Ik lach en kijk hem met een glimlach aan. "Spiegel vindt jou ook prachtig," zegt hij als ik me heb omgedraaid. Ik schud lachend mijn hoofd.

"Clown," zeg ik voordat ik mijn lippen op die van hem druk.

-

De volgende ochtend ligt Jayce z'n hoofd op mijn borsten en heeft hij zijn armen strak om mijn middel geklemd. Ik wil opstaan maar ik weet gewoon dat ik Jayce nooit van me af kan krijgen. Hij heeft me echt te strak vast. Ik laat mijn nagels door zijn haren gaan. Dan stop ik. Even kijk ik naar de wekker die over 3 minuten gaat. Oké ik wacht wel.

"Ga door," mompelt Jayce met zijn ochtendstem. Wat echt sexy klinkt. Glimlachend kijk ik naar Jayce. "Je bent wakker," zeg ik.

"Ja ga alstublieft verder," smeekt hij bijna. Ik laat mijn nagels weer door zijn haar gaan. De wekker gaat en Jayce drukt hem zo snel mogelijk uit en gaat weer op me liggen.

"We moeten naar school," zeg ik.

"Nee hoeft niet," zegt hij. "Trouwens je borsten zijn echt lekker zacht," zegt hij. Ik voel mijn wangen gloeien. Lachend gaat Jayce van me af waarna hij me een kus geeft. Ik stap ook uit bed en loop Jayce achterna de badkamer in.

"Heb je een extra tandenborstel?" Vraag ik. Jayce trekt een la open en pakt een tandenborstel die nog in verpakking zit die hij vervolgens aan mij geeft. "Dankje," zeg ik. Ik poets mijn tanden en kijk naar Jayce die net klaar is met poetsen en zijn haar fikst. We hebben gisteren al gedoucht dus hoeft dat nu niet. Jayce staat er ook gewoon in zijn boxer bij. Ik in zijn shirt.

Als ik de douche uitloop valt mijn blik op mijn latex broek.

"Hoe komt mijn broek daar?" Vraag ik terwijl ik ernaar wijs. Jayce kijkt op en haalt zijn schouders op.

"Oh wacht ik weet het weer," zegt hij. "Na het shoppen kwam je naar mij en ben je die broek vergeten. En ik heb vergeten om hem terug te geven," ik kan me niet meer herinneren wanneer ik het heb gekocht. Kan dan zie je weer hoeveel kleding ik heb. Het is niet gezond. Opeens heb ik een leuk idee.

"Vind je het erg als ik een shirt van jou aandoe naar school?" Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd.

"Tuurlijk niet. Het staat jou tenminste geweldig." Zegt hij. Ik glimlach en kleed me aan voor school.

"Wow," zegt Jayce en kijkt me van top tot teen aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wow," zegt Jayce en kijkt me van top tot teen aan. "Ik vind jouw stijl altijd er zo mooi uitzien," zegt hij. Glimlachend kijk ik hem aan.

"Dankje," zeg ik.

"Kom we gaan wat eten voordat we naar school gaan," ik knik en hij pakt mijn hand.

{ END 46 }

Vergeet het sterretje niet te vullen!!

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now