{09}

975 20 11
                                    

{ Y A D E }

Ik heb zijn jas nog aan! Meteen haal ik hem van mijn schouders af en houd hem vast. Het is zwarte leren jas. Ik hang hem op in mijn kast. Weet ik veel wanneer ik hem tegen kom. Snel doe ik mijn telefoon in de lader en loop ik naar de douche die zich in mijn kamer bevindt.

Ik haal mijn make-up eraf. Niet dat ik veel ophad. Ik doe nooit mascara, want dat staat mij gewoon niet en van mezelf heb ik al lange donkere wimpers. Ik krul ze alleen anders zijn ze lelijk. Dus alleen concealer, bronzer en blush gebruik ik. Als ik mezelf heb gereinigd en mijn slaapoutfit aan heb. Kruip ik het bed in.

Mijn telefoon maakt een piepje. Shit! Ik zou Valeria nog appen.

Valiaaa: ''Ben je thuis?''
Valiaaa: ''Bishh geef dan antwoord!''
Valiaaa: Aan het typen.

Snel typ ik naar haar.

Me: ''Sorry ben thuis, maar morgen moet ik je echt veel vertellen.''

Valiaaa: ''Oké fijn dat je reageert was bijna naar de popo gegaan ;)''

Me: ''ly''

Ik wil net mijn telefoon uit doen als ik een berichtje krijg van een nummer.

+001 12 06 04: ''Slaap je al? xJayce''

Het is Jayce. Snel sla ik hem op als 'Jayce'.

Me: ''Ja bijna. Heb trouwens je jasje nog.''

Stuur ik terug. Ik doe hem uit en al snel hoor ik weer het geluidje.

Jayce: ''Oh heb ik tenminste nog een reden om je te zien ;)''

Ik weet dat hij me niet kan zien, maar als hij me zag dan zag hij hoe rood mijn wangen zijn.

Me: ''Je weet waar je het kan ophalen.''

Jayce: ''Right zie je dan morgen, slaaplekker pretty girl.''

Met een glimlach doe ik mijn telefoon uit en trek mijn deken hoger. Ik val in slaap met alleen maar leuke gedachtes en vergetend de gebeurtenis van net.

-

Ik word wakker gemaakt door mijn telefoon. Het ding stopt even, maar rinkelt dan weer. Met moeite pak ik mijn telefoon en neem ik op zonder te kijken wie belt.

GESPREK

''Ja,'' zeg ik half slapend.

''Hey Yade, net wakker ofzo?'' Zegt de bekende stem van Jayce. Meteen ben ik klaar wakker en kijk op mijn telefoon of het echt Jayce is.

''Eh nee hoor, ik was gewoon, ja,'' geef ik uiteindelijk toe. Het is 13 u. Ik ben echt een slaapkop.

''Haha geeft niet, maar heb je iets te doen tussen 14 u en 17 u?'' Vraagt hij.

''Eh nee een vriendin komt straks, maar dat is pas vanavond,'' zeg ik en klim mijn bed uit. Ik kijk in de spiegel en draai me meteen weer om als ik zie hoe lelijk ik ben.

''Mooi, zin om een dagje met mij door te brengen?'' Vraagt hij en een grote lach verschijnt op mijn gezicht. Bijna doe ik geen dans.

''Lijkt me leuk, rond 14 u hier?'' Vraag ik.

''Ja tot dan, Yade,'' bevestigt hij. Ik hang op en gil mijn longen uit. Een fucking middag met de knapste jongen ever. Meteen ren ik naar de douche en zet ik de douchekop aan, nadat het warm genoeg is om erin te staan. Kleed ik me uit en spring ik eronder. Tijd om me klaar te maken.

Als het 13:50 is ben ik klaar met alles. Ik heb een lichtblauwe rokje aan met een split en een simpele witte shirt. Daaronder heb ik witte Alexander McQueens aan. Ook heb ik een ketting om met mijn naam en armbanden en oorbellen heb ik altijd in. Omdat het nog geen tijd is plof ik op bed. Ik besef me gewoon dat ik de eerste keer voor iets optijd ben.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jayce: ''Sta buiten, pretty''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jayce: ''Sta buiten, pretty''

Krijg ik binnen na zo 10 minuten. Ik sta op en fiks nog even mijn haar. Ik heb het gewoon zo los gelaten en de onderkant gekruld. Ik pak nog heel snel Jayce jasje en verlaat dan het huis.

Met een glimlach staat hij tegen zijn auto geleund. Ik loop naar hem toe en geef hem het jasje.

''Hey,'' groet ik hem. Hij groet terug en geeft me een stevige knuffel.

''Je ziet er goed uit,'' complimenteert hij me als hij de autodeur voor me openhoudt.

''Dankje,'' zeg ik met een glimlach en stap in. Hij loopt om de auto heen en stapt dan zelf ook in. ''Wat gaan we doen?'' Vraag ik als hij mijn straat uitrijdt.

''Zie je van zelf wel,'' zegt hij en zet het muziek wat harder. 'I don't care' is te horen van Justin bieber en Ed Sheeran. Ik glimlach en bekijk hem dan hoe hij geconcentreed zijn auto rijdt naar een bestemming waar ik niks van weet.

{ END 09 }

I don't care when I with my baby, yeah. All the bad things dise nog wat. hihi
Waar neemt hij haar mee naar toe?

Vergeet het sterretje niet te vullen!!

A beautiful day, people!

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now