{17}

814 17 1
                                    

{ Y A D E }

Later die middag zit ik met Valeria, Liam, Loran, Asher en Theodore in de Starbucks. We hadden zin in iets koels.

Ik heb vandaag tijdens de pauzes Theodore leren kennen. Hij is homo en heeft echt gevoel voor humor. Liam en Loran ken ik van het feestje en het zijn echt schatten. Asher, hmm jaa. Valeria heeft er een crush op. Maar echt met hem gepraat heb ik niet.

''Oe, die gast achter de kassa heeft wel echt een mooi babyface,'' Theodore, Theo, neemt een slok van zijn drinken en kijkt dan aandachtig naar de jongen achter de kassa. Hij neemt een bestelling op en glimlacht naar het meisje.

''I guess that he isn't gay,'' zegt Loran en kijkt Theo aan. Theo rolt met zijn ogen en tuit zijn lippen.

''Nou let's try,'' Theo staat al op en Loran rent achter hem aan. Voor de rest zijn Valeria en Asher druk met elkaar bezig. Ze zijn schattig samen. Ergens voel ik jaloezie. Waarom kan ik ook niet gewoon zo met Jayce zijn en was er nooit ruzie tussen Val en mij gekomen.

Toen Jayce naar me toe kwam in de pauze heb ik mezelf en Valeria belooft om afstand van hem te houden en kijken of die wel bij me blijft dus me achterna gaat, terwijl ik hem geen aandacht geef. Als hij dat niet doet weet ik genoeg en was ik gewoon net als de andere meiden wat Valeria me vertelde.

Valeria zei ook nog dat ik het niet moest doen als het door haar kwam, maar nee het komt echt niet door haar. Ik wil het zelf ook graag weten.

''Pff Yade,'' zucht Liam en trekt aan mijn arm. Oh shit. Ik was zo in mijn gedachten verzonken dat ik hem niet eens hoorde.

''Ja? Wat vroeg je?'' Vraag ik hem. Hij lacht en schudt zijn hoofd.

''Ik zei of je ook nog straks meegaat naar het feestje van Kyan. Het is een klasgenoot en het is niet echt een feestje feestje, want het duurt tot 12 uur,' vertelt Liam me.

''Hmm lijkt me leuk, Val ga je ook?'' Vraag ik haar en trek aan haar arm. Ze knikt en schudt dan met haar schouders. ''Ja ik ga ook,'' zeg ik. Mijn vader is toch rond 1 uur s'nachts thuis. Dus die komt er niet achter, want ik lig dan al in bed.

''Yeah, rond 7 uur bij het waterpark we gaan met ons groepje ernaartoe,'' vertelt Liam. Ik knik en we beginnen een ander gesprek.

-

Rond 7 uur loop ik met Valeria naar het waterpark.

''Hey, wat was dat nou vanmiddag bij de Starbucks?'' Vraagt Valeria. Ik kijk haar en zucht.

''Ik dacht weer eens aan Jayce,'' zeg ik. Ze kijkt me meelevend aan en geeft me dan een aai over mijn rug.

''Ik denk dat je hem leuk vind,'' zegt ze. Ik haal mijn schouders op.

''Ik weet het niet. Ik heb niet echt vergelijkingsmateriaal,'' zeg ik. Ik ben wel bezig met jongens, maar nooit is het verder gekomen dan even een praatje of een simpele kus. Ja snap je. Bij Jayce is het zo anders en ik ken hem niet eens zo lang, maar mijn gevoelens gaan tekeer als hij bij me is, alsof ik meer wil, maar ik moet echt afstand nemen en kijken of hij wel de juiste jongen voor me is.

''Voel je hetzelfde bij Jayce net als bij Liam?'' Vraagt Valeria dan. Ik schud meteen mijn hoofd.

''Nee, Liam is gewoon een vriend, maar Jayce je snapt het wel Val,'' zeg ik. Ze knikt. ''Maar ey even genoeg we gaan naar een feestje dus ik stop even met zeiken,'' zeg ik glimlachend. Valeria lacht en wikkelt haar arm om de mijne. Zo lopen we naar de anderen die aan het wachten zijn bij het waterpark.

{ END 17 }

Vergeet het sterretje niet te vullen!

Xxjes

A Silent LieTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon