{19}

787 15 1
                                    

{ Y A D E }

De volgende ochtend word ik wakker met armen om me heen. Het zijn niet mijn armen. Ik voel een warm lichaam tegen me aan, meteen ben ik klaarwakker. Ik ga recht zitten. En shit dat moest ik echt niet doen, want ik heb opeens bonzende hoofdpijn.

Ik leg mijn hand op mijn hoofd, om de hoofdpijn te verminderen.

Ik weet echt niet wat ik gisteren heb gedaan dat Jayce hier in mijn bed ligt.

Jayce wordt wakker en gaat meteen recht zitten als hij me ziet.

''Gaat het?'' Vraagt hij bezorgd. Ik schud mijn hoofd. ''Wacht,'' zegt hij. Hij stapt het bed uit en ik zie zijn half blote lichaam. Ik kan mijn ogen niet van zijn sixpack houden, Damn. Maar dit laat me wel verkeerd denken. Wat heb ik gisteren gedaan dat Jayce hier is en half bloot?

Even later komt Jayce naar boven met een glas water.

''Hier,'' hij geeft het glas aan me en ik drink het meteen op. Als het leeg is leg ik hem op mijn nachtkasje. Jayce zit tegenover me op het bed.

''Waarom ben je hier?'' Vraag ik en staar naar mijn dekbed.

''Je vroeg of ik kwam,'' lacht hij. Oh.

''Ik was dronken, ik weet niet wat ik deed,'' zeg ik.

''We hebben niks gedaan hoor, Yade als je dat dacht,'' zegt hij.

''Hoe weet ik dat je niet liegt,'' zeg ik zacht. Hij duwt mijn kin omhoog, zodat ik hem aankijk.

''Dan had je daar nu pijn en was je bloot,'' zegt hij en staat op, trekt zijn broek aan en pakt zijn trui die hij in zijn handen houdt en kijkt mij dan aan.

''Als je dacht dat ik je echt zou neuken, terwijl je dronken was dan heb je het echt mis,'' hij trekt zijn trui over zijn hoofd en loopt dan mijn kamer uit.

Wat?

Ik.

''Jayce!'' Roep ik en sta op, maar tevergeefs ik laat mezelf meteen weer op bed vallen, want wow dit heb ik nooit eerder gehad. Ik hoor en dichtvallende deur. Langzaam sta ik op en loop ik naar mijn raam.

Jayce stapt zijn auto in en rijdt daarna weg.

Shit.

Ik pak mijn telefoon en kijk hoe laat het is. 07:50. Pff ik moet haasten en heb hoofdpijn. Hoe ga ik dit redden?

{ J A Y C E }

Ben ik een verkrachter ofzo? Ik zou nooit een meisje nemen die dronken is. Ze willen het altijd zelf ook. Dat ze daarna verdrietig zijn, omdat ik niet verder wil is hun probleem.

Maar dat Yade zo over me denkt doet echt iets met me. Ik voel niks voor haar dat weet ik zeker. Maar haar naam spookt wel de hele dag door in mijn hoofd en dat maakt me gek. Zij maakt me gek.

''Ey kom is uit je wereld,'' Chase duwt met zijn schouder tegen de mijne. Ik kijk hem kort aan en haal dan mijn telefoon uit mijn zak. Ik ben na Yade nog snel naar huis gegaan om me wat fatsoenlijker te kleden. Maar mijn haar kon ik niet meer doen dus loop ik als een goed gekleed warrig haar jongen erbij.

Mijn vinger blijft boven de naam van Yade staan. Zal ik haar appen? Mijn gevoel zegt van wel, maar mijn eigenwijsheid zegt van niet.

Mijn eigenwijsheid wint.

Als Yade denkt dat ik een of andere verkrachter ben, dan mag ze dat denken. Ik ga niet meer achter haar aan, want ik heb dat nooit voor iemand gedaan. Dus waarom voor haar wel?

''Gast, je ziet echt alleen maar in je eigen wereld komt dit door die Yade?'' Vraagt Chase.

''Ik ben er klaar mee,'' zeg ik. Chase kijkt me niet begrijpend aan. Bryce, die voor ons zit, draait zich ook om.

''Hoe bedoel je?'' Vraagt hij.

''Ik ben er klaar mee om steeds achter Yade aan te gaan, ze gaat haar zelf echt niet bloot stellen, het duurt te lang ik laat haar met rust, zometeen denkt ze nog dat ze speciaal is,'' vertel ik. Het laatste gelogen, want ze is zeker speciaal anders spookte ze niet steeds door mijn hoofd.

''Dan ga ik het proberen,'' zegt Bryce.

''Als je dat maar laat,'' zeg ik meteen. Chase fronst snel zijn wenkbrauwen, maar ik negeer zijn blik.

''Hoezo? Je wilt toch niks meer met haar?'' Zegt Bryce.

''Als het mij niet lukt, lukt het jou al helemaal niet en als je toch zo eigenwijs bent om het wel te doen vertel ik iedereen dat je in de vierde werd geslagen, omdat je Chelsea wou zoenen,'' zeg ik. Bryce gooit zijn handen in de lucht en draait zijn lichaam om.

''Sorry mister Jones, ik wist niet dat je der leuk vond,'' zegt hij dan. Ik trap tegen zijn been aan.

''Ik vind niemand leuk wist je nog?'' Zeg ik boos tegen hem.

''Jongens daar achterin! Houd verdomme je mond! Ik ben les aan het geven,'' zucht mevrouw Duncans. Zonder weerwoord doen we wat ze zegt. Ik kijk snel naar Chase die niks meer heeft gezegd. Ah hij zit vast wel in zijn wereld.

{ END 19 }

Wat denken jullie vind Jayce, Yade leuk?

Vergeet het sterretje niet te vullen!

Xxjes

A Silent LieWhere stories live. Discover now