~Tjue & syv

31 2 0
                                    

Bilde: Danielle

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Helga var over. Helga da Chris og jeg hadde klemt. Eeek, jeg klarte ikke å slutte å tenke på det som hendte. Jeg kunne ikke noe for det. Jeg var håpløs forelsket i han. Forresten så Connor hele greia, ja, han hadde spionert på oss. Han hadde til og med tatt bilder. Han er skutt i hodet altså. Hver gang han så meg, nevnte han det og ertet meg. I tillegg til å ta fram bildene fra mobilen.

"Takk for skyssen, min taxisjåfør!" sa jeg og gikk ut med en gang Connor hadde parkert. Jeg orket ikke han mobbe meg på skolen, det var nok av det hjemme. Jeg begynte å rusle sakte inn til skolen. Chris hadde jeg ikke sett noe av siden i morges da vi tre spiste frokost. Han nevnte bare at han skulle kjøre selv i dag siden han skulle til tannlegen eller legen, jeg husket ikke. For jeg var for opptatt av det fine ansiktet hans og fikk ikke med meg hva som ble sagt.

Jeg måtte slute å oppføre meg som en galning. Jeg skulle få hjelp av Gwen, men hun var tross alt sprøere enn meg. Hun ble sjokkert da jeg bablet om alt til henne. Hun shippet oss da. Hadde gitt oss et shippenavn. Chrisielle.

Jeg smilte av tanken på at vi hadde et shippenavn.

"Bø!" Jeg skvatt og falt nesten på bakken, men klarte å balansere meg. Jeg snudde meg for å se personen som skremte meg. Gwen. Selvfølgelig.

Hun gliste som en idiot og ga meg et lurt smil, mens hun dultet bort i armen min. Jeg prøvde å holde inn smilet, men klarte ikke det.

"Jøss, du er virkelig forelsket. Det hadde jeg faktisk aldri sett for meg." sa hun og lenket armen sin fast rundt min. Vi begynte å gå med retningen mot skapene våre.

"Jeg må slutte å være så obvious. Hvis jeg fortsetter og oppfører meg som en tulling, vil han merke det med en gang. Hjelp meg, Gwen." ba jeg og sukket.

Jeg ønsket ikke at han skulle få vite at jeg likte han fordi jeg var redd for å bli avvist. Samtidig kanskje hvis han visste, ville han like meg tilbake? Etter det som skjedde, lurte jeg på om jeg var en del av grunnen til at han slo opp med Ellena?

Danielle, slutt å tro så mye om deg selv.

Neinei, det kunne ikke være. Nå gikk jeg overstyr her. Jeg måtte klare å kontrollere følelsene mine og ansiktsuttrykkene mine.

"Ja, jeg skal hjelpe deg. Både Emma og jeg."

"Nei! Du kan ikke fortelle henne ennå. Jeg er redd hun blir å fortelle alle. Du vet hvordan hun er." sa jeg med en frykt inni. Emma var en gossip girl. Jeg kunne ikke stole helt på at hun ville holde hemmeligheten min hemmelig. Enda. Jeg måtte vurdere det litt til.

"Greit, greit. Oi, snakk om sola!"

Vi begge så på hverandre før vi så på Emma som kom springende bort til oss. På veien dyttet hun alle som var i veien for henne. Hun så ut som om hun var i en krig eller noe. Hun fikk folk til å stirre på henne. Det klarte hun veldig godt.

Da hun kom bort til oss, pustet og peste hun som om hun hadde løpt en maraton.

"Dere- dere kommer ikke...ikke til å tro hva jeg...-jeg hørte!"

Gwen og jeg ga hverandra et raskt blikk før vi så spørrende på henne.

"Hva skjer?" hvisket Gwen. Det var tross alt fullt av folk i korridoren siden timen ikke hadde begynt enda.

"Chris Greco og Ellena Thompson har slått opp!"

Jeg visste om det siden Connor sa det, men jeg trodde ikke helt på det. Nå fikk jeg bekreftet det i alle fall. Gwen visste det allerede også. Vi prøvde å late som om vi var sjokkert.

Living With The Greco TwinsWhere stories live. Discover now