~Sju

629 62 42
                                    

#U R E T T E T

Bilde; Danielle

-----------------------------------------

"Jajaja, slutt å snakk og gjør deg klar! Du kommer til å komme for seint, din dust." sa Gwen oppgitt. Hun var virkelig frekk altså, denne jenta. Lot ikke folk snakke ferdig. Vi hadde masse tid igjen. Vi snakket om skoletur, men hun var visst ikke interessert. For alt hun var interessert i var k-drama. Jeg så små surt på henne og gikk inn på badet med slepe skritt for å skifte.

Jeg kunne ikke tro at i dag var lørdag allerede, pappa skulle reise i dag. Det var virkelig trist, men det kom nok til å gå bra. Jeg og pappa hadde brukt tiden som vi hadde sammen. Vi gikk på kafé, teater, overalt og hadde storkost oss. Det var jeg virkelig glad for. Og i morgen skulle jeg flytte inn hos Greco familien. Dagene hadde gått kjempe fort. Hvorfor måtte det være sånn? Når du hadde det gøy, gikk tiden fort. Veldig fort.

Men akkurat nå, gjorde jeg meg klar for middagen med Greco familien. Jeg kunne ikke tro at jeg kom til å se tvillingene hver dag fra i morgen av. Og hvem skulle kjøre meg? Skolebussen sin rutine kjørte ikke denne veien. Så det betydde jeg måtte gå minst en halvtime til busstoppet der skolebussen kom.

Ughh, jeg håpte virkelig at jeg ikke måtte det. Jeg skulle ønske jeg hadde fått lappen, men det som var dårlig var at jeg var utrolig dårlig på å kjøre. Jeg fikk opplæring, pappa betalte for en kjent og veldig god lærer, men jeg- la oss bare si at det ikke gikk særlig bra, så jeg sluttet med opplæringen.

Jeg måtte skynde meg å skifte. Jeg tittet på klokken, klokken var 16.35. Jeg hadde bare 25 minutter til å gjøre meg klar. Dumme meg, jeg skjønte nå hva Gwen mente, jeg snakket for mye og passet ikke på tiden. Gwen kom til meg klokken 15.00 for å hjelpe meg med å ordne meg og alt jeg gjorde var å prate i over en time mens Gwen slettet håret mitt og ordnet sminken min. Ja, det var i hvert to ting jeg gjorde eller det var Gwen som gjorde det for meg da. Jeg var dum, virkelig dum.

Okei, nå kjapp deg.

Jeg skyndte meg med å ta på kjolen som Gwen valgte ut for meg. Kjolen var nesten kanll rød og var kortermet. Den var kort som rakk før kneet. Selv om kjolen var ganske enkel, var den fin og helt greit. Det var sånne type kjoler jeg likte egentlig. Jeg likte ikke de som var blitt fylt av glitter og masse rare tilbehør. Jeg rettet litt på kjolen og så meg selv i speilet.

Så pass greit.

Jeg gikk ut av badet og inn til rommet mitt der Gwen satt med mobilen sin.

"Tadaaaaa..." sa jeg høyt og Gwen så opp fra mobilen og reiste seg. Hun klappet med hendene og smilte. Jeg kunne ikke la være å smile jeg også.

"Du ser helt fabelaktig ut at du kommer til å få tvillingene til å miste øynene sine." Gwen gliste, og jeg lo høyt. Morsomme og beste Gwen assa.

"Takker og bukker," Jeg nikket og neiet istedenfor å bukke, for bukking er for menn. Hah.

Gwen tok fram et par røde høyhælte sko og ga dem til meg. De matchet med kjolen, kanskje det var det som var meningen? Ja, tydeligvis. Jeg tok dem på, og de passet perfekt. For de var jo mine, hahah.

"Nå er du klar." sa Gwen og nikket stolt av seg selv.

"Tusen takk, Gwendolyn." Takket jeg og ga Gwen en klem. Hun himlet smått med øynene og ignorerte at jeg sa navnet hennes. Jeg flirte lavt.

Living With The Greco TwinsWhere stories live. Discover now