~Fjorten

517 45 35
                                    


#U R E T T E T
----------------------------------------------------------

"Jeg kan ikke tro det snart er høstferie! Tiden går liksom så fort, men jeg gleder meg til å få fri i to uker i alle fall." sa Emma og hørtes super glad ut. Emma, Gwen og meg var på vei ut til skolegården. Det var friminutt og vi bestemte oss for å gå ut, siden det var fint vær. Sola skinte og temperaturen var stabilt. Det hadde begynt å bli litt kaldt, siden høsten var på vei hit da. Jeg gledet meg også til høstferien, hvem gjorde vel ikke det?

"Er høstferien i to uker? Jeg trodde det bare var ei uke, jeg. Var det ikke ei uke i forrige år eller?» lurte Gwen på og tenkte altfor mye på høstferien. To uker var vel bedre enn ei uke, så hvorfor tenke så mye på det? Jeg ville si det, men lot være og var heller stille. Jeg visste ikke helt, men jeg bare følte for å være stille og ikke snakke. Jeg følte meg så trøtt og sliten egentlig. Det kunne kanskje være at jeg søv veldig sent i går. Hehe. Ja, tvillingene og jeg endte opp med å spille til midnatt. De var sjokkerte over at jeg faktisk kunne spille. I tillegg knuste jeg dem begge på The king of fighters. De var målløse. Jeg elsket deres vantro blikk der og da. Så jeg skjønte egentlig veldig godt hvorfor jeg var så sliten.

Uff.

"Samma det vel, så lenge vi får lengre fri, er jeg fornøyd." sa Emma ivrig.

Jeg nikket meg enig med henne.

Vi var nå ute i skolegården og så mange elever ute også. Noen lekte uteaktiviteter, noen slappet av, noen lå på gresset og hørte på musikk. Det var altfor mye støy. noe jeg fikk enda vondt i hodet av. Det var elever overalt. Ikke rart. dette var en skole.

Dumma.

"Kom, la oss gå der det er mindre folk!" Gwen tok tak i hånden min og nærmest dro meg med henne, mens jeg derimot slengte Emma med meg.

Vi gikk bak skolegården, der det var så vidt folk og støy. Heldigvis. Jeg satte meg på den nærmeste benken jeg så. Emma og Gwen satte seg på hver side av meg.

"Emma, har du hørt noen sladder eller noe?" lurte Gwen på og hvilte hodet sitt på skulderen min. En av grunnene til at Gwen ville ha Emma i "gruppa" vår, var fordi hun så på Emma som en nyhetsdame eller en som kunne gi henne sladder. For å være helt ærlig, syns jeg ikke det var så særlig bra gjort. Det var nesten det samme som å bruke folk. Men jeg i alle fall så på Emma som en venninne.

I think.

Emma ristet på hodet og svarte trist,

"Nei.»

Hun var trist for at hun ikke hadde hørt noe sladder, jøss, hun var virkelig glad eller interessert i folks liv. Og det så ut som om Gwen også hadde begynt å bli det. Jeg måtte seriøst få meg nye venner, og det fort.

"Men alt det jeg har hørt om, er Danielle og tvillingene. Om og om igjen, noe som ikke er nytt, så." la Emma til og trakk på skuldrene.

Jeg snudde meg brått mot henne og lurte på om jeg hadde hørt rett. Altså jeg hadde sett folk gi meg blikk og hvisket når jeg gikk forbi dem eller noe. Men jeg visste ikke at jeg var en "nyhet" som folk snakket om. Jeg trodde det var over. Når jeg tenkte meg om, det var ikke særlig rart, jeg burde ha visst det. Men det jeg lurte på var, hvilken "nyhet" jeg var? Hva så folk i meg liksom?

"Hvorfor så overrasket, Dani? Når du vet at folk kommer til å snakke om deg siden du bor hos de hotteste tvillingene på skolen? Til og med jeg vet det, dame." sa Gwen som om det var ingenting og gjespet.

Til og med Gwen visste det, og jeg visste det så vidt ikke engang. Jøss, jeg måtte visst følge mer på hva som skjedde på skolen. Nå visste jeg hvorfor Gwen plutselig ble interessert i hva som skjedde rundt oss, det burde jeg også bli helt siden jeg flyttet inn hos tvillingene. Jeg burde ha fulgt med for lenge siden. Dumme meg, gikk det an å være så tankeløs som meg?

Living With The Greco TwinsWhere stories live. Discover now