TUSEN TAKK<3

454 31 27
                                    


HEii, PEEPS! long time no see eller hva?

Først vil jeg bare si, BEKLAGER så mye for at jeg bare forsvant uten å si noe. Det er masse grunner til det. Pc-en min ble ødelagt, skole, fritid og alt. Jeg ble veldig stresset og følte meg trist når jeg ikke kunne publisere en del for dere. Og var redd for at dere ville bli skuffet av meg. Jeg håper dere skjønner hva jeg mener og slikt. Og i tillegg ble pc-en min ødelagt på grunn av batteriet, så jeg måtte få meg en ny pc og det tok lang tid for å si det sånn. Dere lurer sikkert på "hvorfor ikke skrive på mobilen?" Vel, jeg kunne det, men jeg er så vant til å skrive på pc at det ble kaos og det var ikke like bra som å skrive på pc. Jeg prøvde i begynnelsen men tilslutt funka det bare ikke. Og en annen grunn, skole. Jeg må også prøve å fokusere på skolen. Det er lekser, prøver, presentasjoner og karakterer. Jeg gjør det veldig bra å skolen, er på rett vei, men jeg er redd for å synke ned. (Om dere skjønner.) Så det ble vanskelig for meg og jeg bestemte meg en dag for å slette wattpad appen og slutte. Det gjorde jeg som dere så, uten å si noe eller forklare noe som helst for dere. Det beklager jeg så mye for! Jeg håper dere skjønner og kan tilgi meg for det.

Det andre jeg vil si er; TUSEN TUSEN TAKK FOR AT DENNE BOKA VAR EN AV BØKENE SOM VANT SAMLERUTGAVEN. Det betyr at det er mange som legger denne boka i favorittbiblioteket deres. Jeg er svært takknemlig for dere som la denne kjedelige og dårlige boka i deres bibliotek. Da jeg logget meg inn på wattpad på min nye mac, så jeg en melding fra WattpadNO og ble sjokkert og glad for det de skrev til meg. Jeg er takknemlig for alle dere som har lest denne boka fra starten og helt til nå. Og dere som likt og kommenterte, dere også. Jeg er for evig takknemlig. TUSEN TAKK FOR ALT.

Og til slutt....jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette. For jeg vet rett og slett ikke, jeg er usikker på om jeg skal fortsette å skrive eller om jeg skal slutte. Hva syns dere? Jeg vil høre deres meninger, (om det er noen som leser dette i det hele tatt). Om det er mange som vil lese denne historien ferdig, så blir jeg og blir å fortsette med denne historien. Om det er ingen eller bare noen få, så fortsetter jeg ikke og slutter. (Sorry...)

Vær snill å gi tilbakemeldinger!!<333

BEKLAGER 1000000x & TUSEN TUSEN TAKK FOR ALT!!

-AmysWattys


Living With The Greco TwinsWhere stories live. Discover now