~Tjue & seks

35 2 0
                                    

Bilde; Fant ikke et bilde der gutten lære jenta basket, men heller golf. Menmen så lenge det forstås hvor jeg vil hen ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var neste morgen. Ettermiddag. Audrey hadde dratt. Vi hadde nettopp tatt farvel med henne. Jeg hadde ikke sett tvillingene siden i går. Jeg hadde ikke gått ned siden det som skjedde i går. Det var så flaut. Ut av impuls kunne jeg gjøre hva som helst.

Det var bare Connor og jeg som tok farvel med Audrey, Chris var ikke å se noen steder. Lurte på hva han drev med? Eller om han i det hele tatt var hjemme? Sikkert ikke, siden da vill han ha kommet ned for å ta en liten farvel med moren sin.

Connor og jeg ruslet til bakgården der deres basketballbane var tilstede. Vi tenkte å spille litt basket for vi hadde ellers ikke noe annet å gjøre.

«Du lurer sikkert på Chris er?»

'Ja' var svaret mitt.

«Han er hos Ellena. I dag skjer det.» Connor plukket opp ballen og kastet den til meg. Jeg tok den godt i mot og sprettet med ballen. Så ga jeg han ett spørrende blikk.

«Han blir å slå opp med henne i dag. Som betyr at jeg kommer til å vinne veddemålet vår.». Connor gliste og tok imot ballen jeg sendte.

Nei, det kunne ikke være sant. Jeg trodde han tullet. Han jåsset jo sinnsykt mye. Så han løy ikke? Wow. Jeg var sjokkert. Chris skulle virkelig slå opp med selveste Ellena Thompson som var den mest populære jenta på skolen? Jeg trodde han brydde seg om imagen hans, jeg.

Jeg lo ondskapsfullt inni meg.

Vent, det betydde at jeg skyldte Connor en tjeneste. Tjenesten kunne ikke være så ille, kunne det vel? Jøss, det var tross alt Connor vi snakket om.

Nevermind.

«Vet du hva det var som fikk han til å gjøre det? Det må ligge noe bak det.»

«Nei, det får nå vi lure på.» Connor smilte lurt til meg. Jeg ga han et rart blikk. Han skulle alltid være så mysteriøs. Han så på meg som lekekompisen hans, en han kunne tulle konstant med. Jaja, det var like greit.

«Du må være kjempe glad eller hva? Drømmegutten er tross alt singel nå regner jeg med.»

«Vet vel ikke jeg.» sa jeg, men kjente et smil presse seg fram.

«Men jeg lurer på hvordan Ellena vil reagere? Lurer ikke du på det?» lurte jeg på og tenkte meg om.

«Jeg regner med at hun kommer til å være jævlig dramatisk og prøve å trygle Chris om å ta henne tilbake. For de er eller var jo skolens heiteste par. Alt hun egentlig bryr seg er om imagen hennes. Hun kommer nok til å frike ut ja. Hun kommer ikke til å ta det pent, det vet jeg bare. Stakkars Chris.» Connor ristet på hodet og driblet forbi meg med ballen før han skåret et mål.

Haha, jeg ville likt å se Ellena frike ut.

Synd vi gikk glipp av det as.

«Jeg skal bare inn og drikke litt vann. Kommer right back!» sa jeg og sprang inn i huset. Det var varmt ute så man nesten ble dehydrert.

Jeg drakk ca. en liter vann før jeg gikk og tømte blæra. Deretter sprang jeg ut til bakgården igjen. Jeg hadde på meg en svart treningshorts og en hvit crop top. I tillegg til å ha håret oppe i en hestehale. Det var det eneste jeg kunne gjøre med håret mitt. Kunne ikke andre hårstiler. Jeg var så misunnelig på de som kunne flette og ordne håret. Som Gwen, hun var flink på sånne greier. Jeg hadde prøvd å lære med gjennom youtube men det gikk rett og slett ikke altså.

Living With The Greco TwinsWhere stories live. Discover now