40.BÖLÜM

443 14 11
                                    

YENİ BÖLÜM KARŞINIZDA.BİRAZ GEÇ OLUYOR KUSURA BAKMAYIN.YORUMLARINIZI VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..

GİZEM

Arkama bakmadan koşuyordum..Andrew nasıl böyle bir canavara dönüşmüştü anlamamıştım..Tek bir gerçek vardı..Esila yine haklıydı..Andrew bir canavardı...Böyle düşünürken bir dala takılıp yere kapaklandım..Kafamı yukarı kaldırdım..Ay harikalığı ile ordaydı...Birden gözlerimin turuncuya döndüğünü hissettim..Ne olursa olsun bende bir kurttum..Dolunay benide etkileyecekti..Ayağa kaltım..İlerlemeye başladım..Bir anda arkamdan gelen hırıltı sesleri ile irkildim..Arkamı döndüm..Andrew tam arkamda duruyordu...Ama gözlerinde Andrew in kıvılcımı yoktu..

ANDREW:Seni paramparça etmek istiyorum..

GİZEM:Hayır Andrew sen bana zarar vermessin..Bunu yapmassın..Sen Gizem ine kıyamassın ki..

Andrew bana bakıyordu..Ama vazgeçmiş bir hali yoktu..Ama tek sorun ben Andrew e kıyamazdım..Andrew üzerime atıldı..Harika sıçrayışım sayesinde kurtulmuştum..

GİZEM:Yapma Andrew..Pişman olacağın şeyler yapma..

Andrew yine üzerime doğru atıldı..Bir hamle ile pençelerimle Andrew in göğüsünde pençe izlerimi bıraktım..Bunu nasıl yapmıştım?Ben Andrew e zarar vermiştim..Ama istemeden..Andrew yaralarına baktı...Gülümsedi..İzler hemen geçti..Ama bu imkansızdı..Bu kadar çabuk iyleşmesi imkansızdı..Andrew tam üzerime atılacaktı ki çok güçlü bir sesin kükreyişini duydum..Kükreyiş tüm ormandan duyulmuştu emindim..Birden kırmızı iki adet göz gördüm..Bu Esila idi..Gözleri çok garip bir kırmızıydı..Koştu ve Andrew i tuttuğu gibi yere fırattı..Dolunay onuda etkilemişti..Çok güçlüydü..

Andrew yerde Esila ile boğuşuyordu..Esila pençeleri ile Andrew i etkisiz hale getirmeye çalışıyordu..Casper koşarak yanıma geldi..Onunda gözleri kırmızıydı..Ama dolunaydan dolayı değildi..

CASPER:İyi misin?

GİZEM:Evet..

Esila ya baktım..Andrew in yüzüne bir tane geçirdi..Andrew acı ile kıvranıyordu..

GİZEM:Casper onu  durdur..Esila dolunay geceleri öfkesini kontrol edemiyor..Öldürme iç güdüsü ile yanıp tutuşuyor...Kendin engel olamıyor..

Casper bana baktı..Bu şimdi mi söylenir gibi bir bakış attı bana..Koşarak Esila yı tuttu..Esila pençelerini Casper a sokmaya çalışıyordu..

CASPER:Sakin ol güzelim..

Esila sakinleşmiş gibi duruyordu..

ESİLA:Tamam bırak beni..

Esila yavaş yavaş Andrew e yaklaştı..Andrew hala yerde yatıyordu ama hala benim masum Andrew im değildi..

GİZEM:Esila ona zarar verme!!!

ESİLA:Tamam sakin ol..Ona zarar vermiycem..

Esila elini sıktı ve yavaş yavaş Andrew e yaklaştı..Ama sanki dengesini sağlıyamıyor gibiydi..Andrew in yanına çömeldi..Andrew Esila ya pençe atmaya çalıştı ama Casper son anda onu engelledi..

ESİLA:Bana söz vermiştin Andrew..Gizem i koruyacağına ve ona zarar vermeyeceğine dair bana söz vermiştin..Şimdi sözünü tut ve kendi içinde verdiğin savaşa dur de anladın mı beni!!!

Biraz bekledik..

Andrew in sapsarı olan gözleri eski halini almıştı..Pençeleri yerine girmişti..Yine eski masum Andrew olmuştu..Elbiseleri biraz hasar görmüştü..Birden arkamda Aron un o güçlü sesini duydum..

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now