Bölüm 58

406 25 31
                                    

İŞTE YENİ BÖLÜM.YORUMLARINIZA VE ELEŞTİRİLERİNİZE AÇIĞIM

GİZEM

Gözlerimi araladım.Tanrı aşkına saat kaçtı?Bugün okul vardı.Ve yeni bir güne başlamak üzereydim.Gözlerimi Kerem in yanında açmamıştım.Ama olsun.En azından evimde açmıştım.Bir gün gelecekti.Ve ben gözlerimi Kerem in yanında açacaktım.Ama sabretmeliydim.Bu iş sonsuza kadar da sürecek olsa Kerem yine benim olacaktı.

Yorganı üzerimden zorlada olsa attım.Yatakta doğruldum ve yerde yatan Esila yı izlemeye başladım.Tam o sırada kapı tıklandı ve kapı hafifçe aralandı.Kapının ardında duran kişi babamdı.Beni görünce babam hafifçe gülümsedi.Babam..Benim güçlü babam..Hep babama karşı bir zaafım olmuştu.Çünkü o ne olursa olsun hep soğukkanlı olmuştu.Biz ne durumda olursak olsun her şeyi anlayışla karşılamıştı ve daha da önemlisi bize güvenmişti.Annemi kaybettikten sonra daha da sessizleşmişti.Ama nedenini hiçbirimiz öğrenememiştik.Derek  babamın bu halini fazla sorun etmiyordu.Ama ben bunun nedenini bilmek istiyordum.Ama şimdi sırası değildi.

CHARLIE:Günaydın.Sizi uyandırmak için gelmiştim ama sen çoktan uyanmışsın bile tatlım.

Babama gülümsedim.

GİZEM:Her zamanki gibi baba.Esila yı ben uyandırırım.

CHARLIE:Peki tatlım.Kahvaltıda olacağım ben.Sizde hemen inin.Peter bugün biraz agresif..

GİZEM:Tamam hemen geliyoruz.Peter ın öfkesi ile yüzleşmek istemeyiz.

Babam bir kez daha gülümsedi ve odanın kapısını kapatarak çıktı.Bende hemen yataktan kalktım ve Esila yı uyandırma çalışmalarına başladım.

GİZEM:Esilaaa!!!

Ses yok..

GİZEM:Esila kalksana!!

Ses yoktu..Sonunda bana tak etmişti.Esila ya hafifçe bir tokat yapıştırdım.Ama amacım canını yakmak değildi.Tokatı yapıştırmamla Esila nın yataktan fırlaması bir oldu.Yanağını tutuyordu.Bir küfür savurdu.Fazla sert mi olmuştu?Esila dönüp bana baktı.Ama gözlerindeki öfke çok belliydi.

GİZEM:Günaydın!!

KEREM

Herkes kahvaltı masasındaydı.

PETER:Bugün hastane çok yoğun olacaktır.

DEREK:Kimse size gidip çalışın demedi ki?

CHARLIE:Şikayet eden de yok ki!

KEREM:Baba bizde hafiften Derek ile bir işe mi atılsak ki?

Babam dönüp bana baktı.Soru soran gözlerle beni süzdü?

PETER:Nasıl bir iş bu?

Tabağımdan bir zeytin aldım ve ağzıma attım.

KEREM:Mesela...

Tam lafımı bitiriyordum ki birden üst kattan gelen bir gürültü ile yerimde sıçradım.Herkes şaşkınlık içinde birbirine bakıyordu.GİZEM HIZLI BİR ŞEKİLDE VE NEFESLER İÇİNDE KOŞARAK AŞAĞIYA İNDİ VE DEREK IN ARKASINA GEÇEREK ORADA SAKLANMAYA ÇALIŞTI.Herkes ne olduğunu anlamaya çalışıyordu ki yukarıdan aşağıya öfkeden kudurmak üzere olan Esila inince herkes ne olduğunu az da olsa anlamıştı.

ESİLA:Sen bittin Gizem..

Peter hemen ayağa kalktı.

PETER:Ne oluyor burada?

Derek ne olur ne olmaz diye ayağa kalktı ve Gizem i arkasına alarak kendini siper etti.Liam ve Angel da Gizem in önüne geçmişti.

ESİLA:Bana tokat attı!

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin