39.BÖLÜM

451 21 12
                                    

YENİ BÖLÜM KARŞINIZDA.LÜTFEN GÖRÜŞ BİLDİRİN.HİKAYEYİ ONA GÖRE YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUM.İYİ OKUMALAR :D

ESİLA

Sürümü özlemiştim..Hemde çok..Onlarsız eksiktim..Hemde çok eksik..Bir alfanın sürüsünden bu kadar uzak kalması yanlıştı..Helede benim gibi bir alfanın..İçimde korku yok değildi hani..Onlara bir şey olsaydı onları koruyacak bir önderleri yoktu..Aslında bu aralar düşündüğüm şey Kerem in dediği laflardı..Kerem bizim bencil olduğumuzu söylemişti..Sadece kendimizi düşünen benciller olduğumuzu..Haklıydı sanırım..Yalandan yere bir sinirle tüm hayatımı değiştirmiştim..Betalarımı bırakmıştım..Ailemi bırakmıştım..Derek ı bırakmıştım..Hislerim çok karışıktı..Dahada kötüsü bu gece dolunaydı..Kendim için endişelenmiyordum..Andrew için endişeleniyordum..Gizem için endişeleniyordum..

GİZEM

Sabah erkenden uyandım..Bugün farklıydı..Her şey..Aradan 15 gün falan geçmişti..Bu 15 gün içerisinde çok şey olmuştu denemezdi..Andrew ile eğleniyordum..Vaktimin çoğunu onunla geçiriyordum..Ama içimdeki özlem büyüyordu..Artık çok daha fazla batmaya başlamıştı..Esila ise Casper ile birlikteydi..Casper Esila ile olduğu süreç içerisinde çok değişmişti..Esila ona bir tedavi gibi gelmişti..Ama Esila hala karar verememişti..Casper ile bir sonsuzluğa hazırlanmak için kendini daha hazır hissetmiyordu..Ama birbirlerine iyi geliyorlardı..Bu bi kesindi..Bu günü özel kılan şey ise Bu gece dolunaydı...BİZİM GİBİLER İÇİN EN ZOR AN..

ESİLA

Erkenden uyandım..Gizem in odasının önüne gittim..Kapıyı aralayıp onu izlemeye başladım..Yatakta oturuyordu..Yeni kalktığı belliydi..Elinde bir şey vardı ama göremiyordum..İçeri girdim..

ESİLA:Günaydın...

Gizem sesimi duyar duymaz ayağa kalktı..Telaşlı gibi görünüyordu..Elinde her ne varsa onu hemen yastığın altına soktu..

GİZEM:Günaydın!

Gizem gülümsüyordu...

ESİLA:Ne var orda?

GİZEM:Hiç..Notlarım..Ödev için..

ESİLA:Anladım..Notlar..

GİZEM:Bu gece dolunay..

Gizem konu dağıtmaya çalışıyordu..

ESİLA:Evet öyle..Andrew içn zor olucak..Bir vahşi için..

GİZEM:Andrew vahşi değil Esila..Artık onu kötülemeyi bırak..

ESİLA:Tamam...Değerli sevgiline bir şey demedim..

GİZEM:Hadi hazırlanıp okula gidelim beklerler şimdi..

ESİLA:Tamam..

GİZEM

Hazırlanıp evden çıktık..Hızlı admılarla okula doğru yürüdük..Casper ile Andrew kapıda bekliyorlardı..Yanlarına gittik..

CASPER:Günaydın hanımlar..Nasılsınız bakalım?

ESİLA:İyiyiz sağol..Andrew sen nasılsın.?

Andrew kafasını yeden kaldırıp Esila ya baktı..Bana hiç bakmıyordu..Adeta benden uzak durmaya çalışyordu sanki..Ben yokmuşum gibi..

ANDREW:İyiyim Esila..

ESİLA:Bu gece dolunay..Senin için zor olucak..

CASPER:Yanında biz olucaz..Merak etme Esila..

ESİLA:İsterseniz yardımcı olabilirim..Bu konuda tecrübeliyim..Onu zincirlemenizde yardımcı olabilirim..

ANDREW:Teşekkür ederim Esila ama gerek yok..Sen Gizem in yanında kalsan daha iyi olur..Hem en azından aklım bir de onda kalmaz..

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now