BÜYÜK AŞKLAR BİTİYOR MU?

747 26 4
                                    

SELAM ARKADAŞLAR...ARTIK HİKAYEYE BİRAZ MACERA KATMAK İSTİYORUM HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ ŞEYLER OLUCAK...SİZİN KADAR EMİN OLUN BENDE HEYECANLIYIM.MULTİMEDYADA ESİLA VAR..

ESİLA

Dün geceyi hatırladıkça kendime inanamıyordum..Bas baya artık bir alfaydım..Güçlü kuvvetli..Uyandım.Hemen yataktan fırladığım gibi üstümü giydim.Bu sabah çok enerjiktim.Gidip diğerlerini uyandırdım.Hava çok güzeldi.Güneş sıcaklığıyla her yeri kavuruyordu.Gerçi alışkındık.Yaşadığımız yer her daim sıcak bir yerdi..Kurtlar sıcağı sever...Hemen bizim eve geçtik..Kapıyı babam açtı.Ne yalan söyliyim kapıyı babamın açması beni mutlu etmişti..

PETER:Günaydın kuzucuklarım..Pardon kurtlarım demeliydim :D

KEREM:Baba sabah sabah yine harika bir şaka yaptın (!)

ESİLA:Ne yalan söyliyeyim özlemişim..

Hepimiz sofraya oturduk..

GİZEM

Hepimiz sofraya oturduk..Herkes tabağını doldurmaya başladı.Önümüzde ne var ne yok süpürüyorduk..Sadece Esila tabağını ellemiyordu.Tam tersine sofradaki yemeklere iğreniyormuş gibi bakıyordu..

GİZEM:Esila iyi misin yesene?

ESİLA:Yok ya benim iştahım yok siz yiyin..

.DEREK:Ne oldu hasta mısın?

ESİLA:Yok yok yiyesim yok..

PETER:Rahat bırakın kızı..Yiyesi yokmuş.Onu anlayışla karşılayın.O yarı vampir..Vampirlik özellikleri taşıması doğal.Vampirler yemek yemez..

KEREM:Ne yani Esila şimdi yemek yemeyecek mi?

CHARLIE:Tabikide yiyecek ama sizin gibi tıka basa değil.

PETER:Hem zaten yarı kurt olması onu bazı vampirlik özelliklerinden de alıkoyuyo...

ESİLA:Bu kadar benden bahsehtiğiniz yeterse çıkalım..

 GİZEM:Evet hadi çıkalım.

Apar topar çıktık..Çok değerli olan siyah volvo arabamıza bindik.Ben ve Kerem öne geçtik.Esila ile Derek ise arkaya..

Kısa bir ilerleyiş ardından okula vardık.Kerem boş bir yere park etti.Herkesin bakışları bizim üstümüzdeydi..Yine..Okulun kızlarının bize ne kadar sinir olduğunu hepimiz biliyorduk.Ama bu sadece kıskançlıktı....Kerem arabadan indi.Hemen geldi ve benimde kapımı açtı.Ne yalan söyliyeyim bu hareketi hoşuma gitti...Park yeri ile okulun girişi arasında 2 dakikalık bir mesafe vardı.Yürümeye başladık.Esila etraftakilerin kan kokusunu almamak için abime iyice sokulmuştu.Abimin kurt kokusuyla diğerlerinin kokusunu bastırmaya çalışıyordu..Tam o sırada yanımıza bir kız geldi..Adı ise Juli idi.İyi ve sevimli bir kızdı.Orta boylu siyah saçlı kumral tenli idi.Çok güzel değildi..

JULİ:Günaydın kızlar...

Abim kıza çekici bakışlarından birini attı.Bunu Esila yı sinir etmek için yapıyordu.Kadife gibi ve bir o kadar da çekici olan seiyle konuşmaya başladı..

DEREK:Günaydın Juli..

Kız birden şaşırmıştı.Nasıl olsa Derek HALE onunla konuşmuştu.Kalbinin deli gibi attığını duyabiliyordum.Kurtların mükemmel ses işitme yeteneği sağ olsun...

JULİ:Şey....Ben...Sınıfa çıkalım mı beraber diyecektim kızlar..

Kerem yanağıma bir öpücük kondurdu..Herkes bize bakıyordu..Bu biraz rahatsız ediciydi.Abim Esila ya sarıldı.Sonra birbirimizden ayrılıp sınıfa doğru yürüdük.Tam o sırada bir şey öğrendik.Damon ve Stefan okuldan ayrılmıştı..Bu biraz rahatsız ediciydi..Ama buna benim neden olduğumu düşünmek istemiyordum.Sınıfa girdik.Sıramıza oturduk.İlk ders biyoloji idi..Bay Camon içeri elinde mikroskoplar ile girdi..

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin