BÖLÜM 75

382 29 33
                                    

 EVET ARKDAŞLAR İŞTE YENİ BÖLÜM.NE ARA 75. BÖLÜME GELDİK BEN BİLE ŞAŞIRDIM DOĞRUSU.GİT GİDE FİNALE YAKLAŞIYORUZ.BU GÜNE ÖZEL OLARAK BİR BÖLÜM YAZDIM UMARIM BEĞENİRSENİZ.OY VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.DÜŞÜNCELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..İYİ OKUMALAR!!

'Kendimden nefret ediyorum. Çünkü senin ölüm nedenin benim..'

Her gece rüyalarımda

Seni görüyorum, seni hissediyorum

Bu şekilde devam ettiğini biliyorum

aramızdaki uzak mesafe ve boşluklardan

Devam ettiğini göstermek için geldin

Yakın, uzak, nerede olursan ol

İnanıyorum ki kalp çarpmaya devam edecek

Bir kez daha, kapıyı açıyorsun

Ve sen burda kalbimdesin

Ve kalbim çarpmaya devam edecek...

Aşk bize bir gün dokunabilir

Ve bir ömür sürer

Ve bir olduğumuz sürece gitmesine izin vermeyiz

Aşk seni sevdiğim zamandı

Seni bir kere gerçekten sardığım zaman

Hayatımda hep devam edeceğiz

Yakın, uzak, nerede olursan ol

İnanıyorum ki kalp çarpmaya devam eder

Çok mu zordu? Bir insanın geçmişinin ne kadar karanlık olduğunu öğrenmesi.. Bu kadar acı veriyor muydu ? Geçmişinin gün gelip de onun karşısına çıkması.. Ona aslında ne kadar karanlık bir insan olduğunu göstermesi.. Beyazlıklarla dolu olduğunu sandığı sayfasının aslında ne kadar karanlık lekelerle dolu olduğunu söylemesi..

ESİLA

Gözlerimi hafifçe araladım. Anlaşılan sabah olmuştu. Çünkü güneş tüm sıcaklığı ile gözlerimi yakıyordu. Yavaşça sağa döndüm. Ve yanımda mışıl mışıl uyuyan Derek ı izlemeye başladım. O kusursuzdu. Harika görünüyordu. Benim için bile fazla mükemmeldi. Onu kırmaktan ,üzmekten o kadar korkuyordum ki. Bu korkunun büyüklüğü tarif edilemezdi. Ama bir taraftan da gördüğüm görüntüler aklımdan çıkmıyor ve sürekli kafamın allak bullak olmasına neden oluyordu. Ben öldüğümü ve onun yıkıldığını görmüştüm. Diğer bir taraftan ise onunla çocuklarımızın olduğunu.. Kafam o kadar karışıktı ki? Üzerimdeki bu yük artık beni yavaş yavaş ezmeye başlamıştı. Bir taraftan kendi güçlerimi çözmeye çalışıyor , diğer taraftan Gizem i kurtarmaya çalışıyordum.. En kötüsü ise Derek ı kaybetmemek için büyük bir savaş veriyordum.

Ama Gizem meselesinde yavaş yavaş çözüme ulaşmaya başlamıştım. Sanırım bunu kimin yaptığını az çok tahmin ediyordum. Ama buna ne yazık ki kendimi inandırmak dahi istemiyordum. Gerçekten de geçmişim bana cevap veriyordu. Ama ben geçmişimdeki o insanları kirletmek istemiyordum. Çünkü onlar benim geçmişimdeki beyazlıklardı...

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now