YENİ BİR HAYAT..

756 28 21
                                    

ARKADAŞLAR BÖLÜMLER HOŞUNUZA GİDİYOMU BİLDİRİN..MULTİMEDYADA KENDİMİN YAPTIĞI BİR ÇALIŞMA VAR..UMARIM BEĞENİRSİNİZ..FİKİR VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

GİZEM

Sabah kalktım..Ve harika hissediyorum.Üzüntülerimden arınmış güçlü ve yeni bir Gizem olarak kalkmıştım bu sabah..Hemen Esila nın odasına gittim.Kapıyı açtım.Tahmin ettiğim gibi hala uyuyordu..Yatağına atladım ve yatakta zıplayıp bağırmaya başladım..

GİZEM:Kalk Esila Tate..Sabah oldu..Bugün okuldaki ilk günümüz..Kalk süslen ve okuldaki yakışıklılar için hazır ol..Bugün av vakti..

Esila gözlerini açtı ve bana şaşkın şaşkın baktı..Ama hala sesinden uykusu olduğu belliydi..

ESİLA:Bakıyorumda hemen alıştın şu ayrılık durumuna..Erkek merkek?Ben 3 ay bir sendrom yaşarsın diyiyordum...

GİZEM:Hadi fazla uzatma...

ESİLA:Açıııııııııımmmmmmmm!Avlanmam lazım..Ne zamandan beri avlanmadım..KANNNN...

GİZEM:Aman yoldan geçen brinin boğazına atlamada..

ESİLA:Okuldan sonra ormana gidiyorum.. 

GİZEM:Ben?

ESİLA:Sen evde oturup ikimizin ödevlerini yapıyosun..

GİZEM:İkimizin?

ESİLA:Biliyosun ben ödev yapmam..

Birden kahkahalarla gülmeye başladık..Forks bize gerçektende iyi gelmişti...

GİZEM:Bende seni avlanırken görmek istiyorum..

ESİLA:Daha benim o vahşi halimi görmeye hazır değilsin..

GİZEM:Neden ki?

ESİLA:Kan görünce gözüm dönüyo da ondan.

Daha fazla ısrar etmemeye karar verdim..Ayağa kalktım..Hemen bavolları açıp elbise aramaya başladım..Sonunda ne giyeceğimizi bulduk..Ben kırmızı bir etek üzerine beyaz bir bluz,kırmızı bir kolye ve beyaz converse giyecektim..Esila ise deri pantolon gece mavisi bir gömlek ve siyah converse giyecekti..Makyajlarımızı yaptık.Ben saçımı topladım.Esila ise maşa yaptı..Sonunda yeni bir okul ve yeni arkadaşlar için hazırdık..

Dışarı çıktığımda etek giydiğime bin pişman oldum..Yağmur yağıyordu.Esila vampir hızıyla eve girip montlarımızı aldı ve yola devam ettik..20 dk kadar yürüdük..Sonunda okula vardık..Önce ÖN BÜRO yazan bir yer gördük.Oraya gittik.İçerde çok tatlı bir kadın oturuyordu.Küloluydu ama gülümsüyordu..

ESİLA:Merhaba!

KADIN:Merhaba..Sizşu yeni öğrencler olmalısınız..Okulumuza hoşgeldiniz..

Esila ,ile aynı anda birbirimize baktık..Herkes geleceğimizi biliyordu.Aslında çok şaşırmıştım.Gerçi küçük bir yerdi..Her şey hemen duyulabilirdi..

KADIN:Hoşgeldiniz kızlar.Umarım okulu seversiniz.Ben uyum sağlayacağınızı düşünüyorum..

Kadın önümüze bir sürü kitap koydu.Birde bize okulda kaybolmamamız için bir harita verdi.Ona teşekkür edip oradan ayrıldık..Kitaplar çok ağırdı ama Esila için onları taşımak hiçde zor değildi..Bazen kendimin kurt olup olmadığından şüphe duyuyordum :D..Sonunda okulun kapısının önüne geldik.Okulun önü arabalar ile doluydu..Öğrnciler her taraftaydı..Esila ile birbirimize baktık.Ve derin bir nefes alıp içeri daldık..

ESİLA

İçeri girdik..Birden herkes bize baktı..Yeniydik ve de Gizemin dediğine göre çok güzeldik...Koridorda yürümeye başladık..Herkes bize bakıyordu..

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu