GELECEK BÖLÜMLERDEN..

333 20 11
                                    

Derek ve Esila gece kulübünden içeri girdiler.Güvenlik onları görünce geri çekildi.İkiside hızlıydılar ve dahada kötüsü endişeliydiler.Hızlıca kalabalığı arasından sıyrıldılar.Aşağı merdivenlerden indiler ve gizli tuttukları bodrumun önüne geldiler.Esila dönüp Derek a son bir kez baktı.

DEREK:Merak etme bir şey olmayacak..

Esila başını emin bir şekilde salladı.Çünkü Derek a güveniyordu.Kapıyı açtılar.İçeri girdiler.Derek kenarda olan şantelleri indirdi.Her taraf birden aydınlandı.Esila yavaşça ortada masada bağlı bir şekilde oturan adamın yanına ilerledi ve adamın ağzını açtı.Adam hafif baygındı.Burası küçük bir yerdi.Bir sandalye bir masa ve bir demir dolap vardı.Depodan daha çok bir çalışma ofisine benziyordu.Derek masanın üzerinde duran içi dolu su bardağını aldı ve sandalyede oturan adamın yüzüne doğru fırlattı.Adam biraz ayılmış gibiydi.Esila kenara çekilde.Kollarını birbirine geçirdi ve olanları izlemeye başladı.Derek ın sesi sakin ama korku vericiydi.Derek geçip Austin in önüne eğildi.

DEREK:Adın ne senin?

Adam gözlerini açtı.Tahminen 22 yaşlarındaydı.Gözlerinden korktuğu belli oluyordu.Ama Esila nın da Derek ında ona zarar vermeye bir niyeti yoktu.

ADAM:Adım Austın..

DEREK:Austın sana tek bir sorum var .Bu soruyu cevaplarsan özgürsün anlaştık mı?

Austin kafasını onaylarcasına ileri geri salladı.

DEREK:Çok güzel Austin..Şimdi söyle bana bakalım.Ensendeki şu işaret..Onun anlamı nedir Austin?

Austin gülümsedi.

AUSTIN:Bu soruyu pas geçelim lütfen..

Derek gülümsedi.Ama bu gülümseyişi sinirli olduğunun bir göstergesiydi.

ESİLA:Yerinde olsam onu sinirlendirmezdim Austin..

AUSTIN:Yoksa bana ne yaparsınız? Bıçaklar mısınız?Silah ile öldürür müsünüz?Yoksa testere ile doğrar mısınız?

Esila ile Derek gülümsedi. Derek ayağa kalktı.Gözlerini kapattı.Gözlerini açtığında gözleri kırmızıydı.Elini Austin in yüzüne doğru tuttu.Pençelerini çıkardı.

DEREK:Emin ol o saydıklarından çok daha acı verici bir şey yaparız...

Austin in gözleri iyice açılmıştı.Çok korkmuşa benziyordu.

ESİLA:Şimdi Austin...Ya konuş ya da öl...

EVET ARKADAŞLAR...MULTİMEDYADA KURTLARIN EFSANESİ İLE İLGİLİ BİR VİDEO VAR.ONU İZLEYELİM LÜTFEN.YUKARIDA DA GELECEK SEZONDAN ALINTI BİR BÖLÜM VAR.OKUYUCU SAYISINI ARTTIRMAYA ÇALŞALIM.30.000 OLUNCA YENİDEN KİTABI YAZMAYA BAŞLAYACAĞIM.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..


KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now