BÖLÜM 73

369 21 7
                                    

EVET ARKADAŞLAR İŞTE YENİ BÖLÜM.ÇOK UZUN BİR BÖLÜM OLDU.AMA SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAZABİLDİĞİM KADAR UZUN YAZDIM.UMARIM BEĞENİYORSUNUZDUR..ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ROMANTİK OLMAYA ÇALIŞIYORUM.BU ARA ÇOK SIK GEÇMİŞE GİDİP GELİYORUZ.UMARIM MERAKLANIYORSUNUZDUR.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.OY VERMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN..

'Zaman bizi kirletti'

ESİLA

Her insanın yaşantısında bazı karanlık dönemler olur.. Bazen karanlık kendin olursun, bazen karanlık bir adama aşık olursun, bazen ise karanlık dostluklar kurarsın.. Ama aslında o kişilerin bile içinde beyaz bir nokta olduğunu o kişilerin karanlığında kaybolduğunda anlarsın.

Gece kulübünden içeri girdik. Güvenlik bizi görünce kenara çekildi. İkimizde çok hızlıydık. Daha da kötüsü endişeliydik. Hızlıca kalabalığın arasından sıyrıldık. Aşağı merdivenlerden indik ve gizli tuttuğumuz bodrumun önüne geldik. Dönüp Derek a son bir defa baktım.

DEREK: Merak etme bir şey olmayacak.

Başımı emin bir şekilde salladım. Çünkü Derek a güveniyordum. Derek kapıyı açtı. İçeri girdik. Derek kenarda olan şantelleri indirdi. Her taraf birden aydınlandı. Yavaşça ortada sandalyede bağlı olan adamın yanına ilerledim ve adamın ağzını açtım. Adam hafif baygındı. Burası küçük bir yerdi. Bir sandalye bir masa ve bir demir dolap vardı. Depodan daha çok bir çalışma ofisine benziyordu açıkçası. Derek masanın üzerinde duran içi su dolu bardağı aldı ve sandalyede oturan adamın yüzüne doğru fırlattı. Adam biraz ayılmış gibiydi. Ben kenara çekildim. Kollarımı göğsümde birleştirdim ve olanları izlemeye başladım. Derek ın sesi sakin ama korku vericiydi. Derek geçip adamın önünde eğildi..

DEREK: Adın ne senin?

Adam gözlerini açtı. Tahminen 22 yaşlarındaydı. Gözlerinden korktuğu belli oluyordu. Ama bizim bu adama zarar vermeye niyetimiz yoktu.

ADAM: Adım Austin..

DEREK: Austin sana tek bir sorum var.. Bu soruyu cevaplarsan özgürsün anlaştık mı?

Austin kafasını onaylarcasına ileri geri salladı.

DEREK: Çok güzel Austin. Şimdi söyle bana bakalım. Ensendeki şu işaret. Onun anlamı nedir Austin?

Austin gülümsedi.

AUSTIN: Bu soruyu pas geçelim lütfen.

Derek gülümsedi. Ama bu gülümseyişi sinirli olduğunun bir göstergesiydi.

ESİLA: Yerinde olsam onu sinirlendirmezdim Austin..

AUSTIN :Yoksa bana ne yaparsınız ? Bıçaklar mısınız? Silah ile öldürür müsünüz? Yoksa testere ile doğrar mısınız ?

Derek ile ben gülümsedik.. Derek ayağa kalktı. Gözlerini kapattı. Gözlerini açtığında gözleri kırmızıydı. Elini Austin in yüzüne doğru tuttu. Pençelerini çıkardı.

DEREK: Emin ol saydıklarından çok daha acı verici bir şey yaparız.

Austin in gözleri iyice açılmıştı. Çok korkmuşa benziyordu.

ESİLA: Şimdi Austin.. Ya konuş ya da öl !

GİZEM

Angel ile birlikte televizyon izliyordum. Sabahtan beri evde beklemekten canım çıkmıştı. Acaba şu anda bizimkiler ne yapıyorlardı? Bunu çok merak ediyordum. Peter ve Charlie bu gece evde değillerdi. Nereye gittiklerini ne yazık ki bilmiyordum. Bende bu yüzden bugün hep Angel ile zaman geçirmiştim. Ama aklım daima Esila, Derek ve Keremdeydi..

KURTLARIN EFSANELERİ (TAMAMLANDI )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin