13.Fejezet: Egy jó éjszaka, rossz reggel

70 4 1
                                    

-Na milyen volt az éjszaka?

-Oh..szia anya....-Lépett be a kis lakásba MJ.

-Az asztalon van a zsebpénzed vegyél belõle reggelit, nekem be kell mennem az irodába.....tudod...munka....

-Rendben...majd dél után találkozunk akkor...

-Hát nem biztos...lehet hogy éjjel is bent kell maradnom....szóval...-Túrt bele lánya hajába miközben nyitotta a megviselt ajtót.

-Szia drágám! Majd holnap reggel találkozunk!

-Szia...-Csapódott az ajtó. És a kis lakás hatalmasnak tûnt a lány számára. Végig nézett a szobán, majd elindult a szobája felé. "Összeomlott a régi színház...nem tudjuk vannak e sérültek....a rendõrség már a helyszínen van." hallatszódott a nyitott nappaliból. Mary Jane-t egy kicsit sem érdekelte a hír, csak le akart fürödni aztán ágyba bújni. Akkor megcsörrent a telefonja, üzenete jött.

Eathan volt az.

-Szia...na hogy érzed magad? Mary Jane nem akart a fiúval beszélgetni így a telefonját ledobta a konyha asztalra majd bement a fürdõbe. Ledobta átizzadt trikóját, nadrágját. Elkezdte megtölteni a kádat melegvízzel, és tusfürdõvel. A telefonja megint megcsörrent. Nem volt kedve megnézni az üzenetet, de úgysem volt más elfoglaltsága addig ameddig a kád megtöltõdik. Ezúttal Harry volt az.

-Szia...bocsi hogy zavarlak, de aggódom Peter miatt és azt szeretném kérdezni hogy beszéltél e vele mostanában...-MJ kérdõn nézett a képernyõn megjelenõ szavakra.

-Miért beszéltem volna vele? Annyira nem vagyok jóban vele...most csak kifogást kerestél arra hogy rám írhass ugye?-Válaszolt, és visszadobta a telefont oda ahonnan elvette. A fürdõ szobába érve, maradék ruha darabját, majd beszállt a meleg vízzel megtöltött sokak szerint egy nehéz nap után gyógyító hatású kádba. Csörgés...megint. MJ tudta hogy ki az, vagyis gondolta hogy ki az. Õ csak feküdt a kádban és próbálta feledni gondjait, barátait, amik sokszor egy és ugyan azt jelentették számára. Peter és Felicia közben még mindig a romok alatt küszködtek a törmelék okozta sérülések, és porral. Peter éppen hogy megtudta tartani az egyik nagyobb oszlop darabot így nem nyomta õket agyon a több száz tonna építõ anyag, fal és oszlop.

-Póki?...Mi a fene történt?-Eszmélt fel Felicia és közben ránézett a sérült vállára, ami pókhálóval volt bekötve.

-Semmi különös csak egy szokásos Péntek éjszaka! Tudod hogy van ez...

-Ja..nekem általában az ágyban szokott végzõdni egy kigyúrt pasival, nem romok alatt!

-Ezt nem akartam tudni....

-Póki ki kell jutnunk innen, még mielõtt ránk omlik ez az egész!

-Az omlás miatt nem kell aggódni a szerkezeti struktúra alapján még jó darabig nem fog meggyengülni az üreg. Én inkább a levegõ miatt aggódnék, az már inkább lehet egy veszélyforrás.

-Ch...okostojás.....-Jegyezte meg Felicia miközben próbálta megmozdítani az egyik követ, ami a lábát szorította meg.

-Várj..segítek-Emelte meg a sziklát Peter.

-Köszi....micsoda úriember itt valaki...

-Ezért elkapom azt a rohadékot!- ütött bele a földbe Peter.

-Nyugi van!- Fogta meg Peter kezét a lány. -Tulajdon képpen.mit is csinálta az a csávó aki most ránk robbantotta a kócerájt?

-Szerinted még is mit csinálhatott??!

Pókember : Az árny hálójaWhere stories live. Discover now