39.Fejezet: Háború

48 4 0
                                    

Ropogott a tûz, a füst pedig lassan gomolyogva kúszott fel a plafonra. Hó pihék ezrei szöktek be az apró nappaliba. Halk sziréna szó keltegette Mary Janet. Amint kinyitotta a szemét, Peter Parker arca mosolygott rá.

-Ahh...mi a fene történt?

-Semmi csak....-Körbenézett majd folytatta.-Kirobbanó sikered volt....mint mindig....-Viccelõdött Peter, mire Mary Jane elmosolyodott.

-Ne tévesszen meg...még mindig utállak....-Kelt fel a földrõl. Peter észre sem vette hogy Harry a romok alatt, éppen próbál kijutni. Lefoglalták a lány tengerkék szemei.

-Segítség!!!-Ordított Harry, mire Peter azonnal kiszakadt a rózsaszín ködbõl, és oda szaladt Harryhez. Könnyedén leemelte róla a törmeléket és segített felkelnie.

-Az igen...te mióta vagy ennyire kigyúrva?-Kérdezte meglepõdve a fiú.

-Ez jó kérdés Peter! Nem akarsz válaszolni nekik?-Lépett be a Kaszás Pók, majd ránézett az eszméletlenre vert Keselyûre.-Látom....kicsit dühös lettél...

-Te rohadék! Mit keresel itt?

-Hát nem különös? Vajon honnan tudtam hogy pont most robban be Mr.Keselyû?

-Te voltál....Te küldted....

-Igen, volt egy kis csevejem a Negatív csávóval....üzletet kötöttem vele....de ahogyan vele....veled is meg tudok egyezni. Ha velem jössz, nem esik bántódása a lánynak....ígérem....

-És mi a garancia rá?

-Hát...-Intett a Kaszás, majd hirtelen Kraven megragadta Mary Jane-t, és a torkához szorította pengéjét.

-Gyorsan kell döntened.Tik.tok.....-Peter szíve egyre hevesebben kezdett dobogni, rém képek kínozták. Oly szörnyû rém képek, melyek Mary Jane sírjához kalauzolták.

-Rendben! Veled megyek....csak ne bántsd....-Térdelt a porba Peter, és nézett kétségbe esetten a lányra.

-Peter?! Mi ez az egész?! Peter!?-Sikoltott értetlenül Mary.

-Rendben....Kutassátok át a házat. Itt kell lennie valahol amit kerestek. Innentõl már nem az én problémám....ja és még valami....nem bánthatjátok a lányt!-Kötözte meg Petert a fekete ruhás Pók, majd elvezette õt. A csapat felforgatta a lakás minden szegletét. Végül Keselyû meglátta a vörös gitárt.

-Szép gitár...-Jegyezte meg, majd kézbe vette azt.

-Tegye le!-Ordított Mary.

-Csak játszom rajta egy.....várjunk csak...-Fordította meg a gitárt. A hangszer hátuljára egy felirat volt vésve. "A tigrisemnek, apától." Toomes azonnal összerakta. Jó alaposan megvizsgálta a gitárt.

-Hé fiúk...azt hiszem ebben lesz....-Rhino az utcáról kiabált oda.

-Akkor siessetek mert a zsaruk mindjárt itt vannak!

-Komolyan a zsaruktól félsz te mamlasz? Téged le se tudnak lõni....-Morogta a Homokember, majd odalépett Toomes mellé.-Add azt ide!-Ragadta meg a gitárt.

-Tegye le maga mocskos féreg!!!!-Zokogott MJ. Mire Flint elmosolyodott.

-És mit adsz érte bogárkám?-Harry lesokkolva állt ott, és bámulta az eseményeket.

-Dögölj meg!-Förmedt a bûnözõre Mary Jane.

-Oh...milyen kis tüzes...pont az ilyeneket szeretem....de....sajnos nincs idõm...abból a pénzbõl amit az infóért kapok....ezernyi olyat vehetek mint te....-Akkor Homokember, váratlanul földhöz vágta a gitárt. Szálltak a vörös szilánkok. Minden darabka szerte szóródott. Mary Jane zokogva borult térdre, mire hirtelen egy lövés megsebezte a keselyût.

Pókember : Az árny hálójaWo Geschichten leben. Entdecke jetzt