36.

60 3 2
                                    


A S H T O N


A S H T O N

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Mintha az egész Samuels birtok lángokban állt volna. Bár mi csak a füstöt érzékeltük. 

Mindenfelé vízért és segítségért kiabáltak, mi, akik megőriztük a lélekjelenlétünket, megpróbáltuk lecsillapítani az embereket és a tüzet is. A ház felső emeleteiről folyamatosan öntötték a vizet, mert onnan jobban el tudták találni a tűz forrását. A füsttel már nehezebb volt mit kezdeni. 

Carter összeírta az összes nephilimet, akik Josephine árulása után a bulin voltak és csapatokat indítottunk, hogy felkutassuk az embereket. A legtöbben könnyen megvoltak, de voltak, akik valahogyan az óceánig elkeveredtek és rengetegen a házban kerestek menedéket. Mintha az nem égett volna porrá, ha igazán nagy lett volna tűz.

Luke-kal egészen hamar futottam össze. Elmagyarázta, hogy behatolás történt a biztonsági rendszerek szerint, tehát démontanoncok lehetnek a közelben és, hogy Lily-t egy biztos helyre bújtatta. Azt mondta, hogy az fontosabb, hogy mindenki és minden biztonságban legyen, Alison-t akarta elküldeni Lily-hez, de a lány a sérülésekért felelt és ellátta azokat, akik közel kerültek a tűzhöz. Carter a kisebbeket küldte haza és a csapatokkal tartotta a kapcsolatot, valamint a biztonsági kamerákat próbálta működésre bírni, hogy lássa mi is történt és, hogy tényleg vannak-e démontanoncok a közelben. 

Majdnem nekiestem a bátyámnak, amikor nem volt hajlandó elárulni, hogy hol találom Lily-t. Aztán, megláthatta a kétségbeesést és aggodalmat a szemeimben, mert végül elmondta, hogy hol van a barátnőm. 

Vagyis, hol kellett volna lennie. 

Többször átnéztem a pincét és összes apró helységét, benéztem a dobozok mögötti résnyi helyekre, de 

Lily

sehol sem volt. 

Eltűnt. 

Teljesen. 

Nyom nélkül. 

Ott álltam a főfolyosó közepén, kapkodtam a fejemet, hátha meglátom, de az összes reményem elpárolgott. Egy pillanat alatt. A helyét, pedig a félelem vette át. 

Előhúztam a telefonomat és felhívtam Luke-ot. 

- Biztos, hogy Lily-t a pincébe vitted? – kérdeztem végső elkeseredésemben, mintha én magam is elhittem volna, hogy a bátyám félreinformált. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 13, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Awakening 1. - ÉbredésWhere stories live. Discover now