27.

42 2 0
                                    

--- ASHTON --- 

--- ASHTON --- 

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Kitámogattam Lily-t a Kivetítés üzletéből, miután Delia Javens eltűnt. Alig bírt a lábán állni. Szinte teljes testsúlyával rám támaszkodott, mindkét karjával átkarolt és csak botladozott a járdán.

- Frászt kaptam ettől a nőtől – jelentette ki Carter, aki szerintem már a legújabb kísérletén vagy kutatásán gondolkozott. Most kapott valamennyi kiinduló pontot. De nem annyit, mint reméltem. Reménykedtem benne, hogy Carter ki tud még találni ebből valamit.

- Ha te így érzel, szerinted, mi van Lily-vel? - megsimogattam a barátnőm haját, mire felemelte a fejét a mellkasomról.

- El fogom hányni magam – jelentette ki és még jobban belemarkolt a pólómba.

- Tudod, a terhességnek ilyen előjelei is lehetnek, nem csak az, hogy úgy nyomod magadba az angyalvért, mint alkoholista a piát – morogta Carter, mire Luke fejbe vágta.

- Nem vagyok terhes! – kiáltott fel Lily, az elhaladó járókelők, pedig visszanéztek ránk. Nem is akartam tudni, hogy mit gondolhatnak rólunk. Talán valaki fejében az is megfordult, hogy elraboltuk Lily-t, azért néz ki olyan szarul. Egész nap ilyen pillantásokban sütkéreztünk. Mintha sorozatgyilkosok vagy zaklatók lennénk.

- Ashton, ugye emlékszel, hogy anyáék 10 évesen felvilágosítottak, hogy mi van a méhekkel meg a virágokkal? Na, most van itt az ideje, hogy az egész összeálljon a fejedben! – láttam a bátyámon, hogy legszívesebben lekevert volna nekem egyet. Ha nem utcán lettünk volna, meg is teszi.

- Seggfej, ez nem az első alkalmam volt! – vágtam oda neki, mire Ő az égnek emelte a tekintetét.

- De Lily-nek igen! – jött a riposzt Carter-től.

- Ó, jesszusom, szó sincs még arról, hogy Lily megerősítette volna, hogy én vagyok a hapsi a látomásban! Luke-ot miért nem kérdezgeted? – kérdeztem felháborodottan. Nem voltam 10 éves, 19 voltam, teljességgel fel voltam világosítva, nem volt szükségem arra, hogy kioktassanak.

- Mert Luke „barátnője" 13 éves! – Luke macskakörmöket rajzolt a levegőbe. – Még én sem vagyok olyan perverz, hogy megugrom ezt. Te rontottál meg egy kiskorút, nem én!

- Ó, ne már! Ennél jobb nem jutott eszedbe?

- Srácok, szerintem itt kéne abbahagyni! – állt közénk Carter, még mielőtt ott az utcán ugrottunk volna egymásnak.

- Szerinted, miért lenne Lily-nek látomása arról, hogy én vagyok apa? Ez tök logikátlan! Ő a te barátnőd, nem az enyém!

- Mit tudom én! A bátyám vagy, neked kéne erre tudnod a választ! Hiszen te voltál az, aki kikotyogta neki, hogy le fog fagyni az öregedésünk!

Awakening 1. - ÉbredésOnde as histórias ganham vida. Descobre agora