11.

125 9 2
                                    

--- LILY ---

Egy hónap telt el, szinte eseménytelenül, miután Ashton megcsókolt a sikátorban

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy hónap telt el, szinte eseménytelenül, miután Ashton megcsókolt a sikátorban. Egy hónap, szinte teljes csendben. És ezt a „vihar előtti csendet" próbáltam az agyam hátsó felébe száműzni.

Az életem abban a hónapban beleillett volna egy nyálas, cukros, rózsaszínű 90 perces romantikus filmbe. Úgy viselkedtünk, mint a normális emberek. Moziba jártunk. Sétáltunk a parkban, hogy elűzzük a helyhez kapcsolódó rossz emlékeimet. Csókolóztunk a parkban, hogy új emlékeket gyűjtsünk.

De az angyal témákat sem hanyagoltuk el. Rengeteg kérdésem volt, amiket Ashton-nak meg kellett válaszolnia. Megingathatatlan voltam. Rögtön a szárnyakkal kezdtem. Azt mondta, hogy persze, van szárnyuk, de csak akkor tudják kinyitni őket, amikor valamilyen hatalmas érzelem keríti őket hatalmába. Mint aznap a sikátorban, amikor megmentett. Érezte a félelmemet, a halálfélelmet, így tudta kitárni őket.

Megkérdeztem, hogy mégis hogyan képzeljem el az angyalokat, az igazi angyalokat, akik odafent élnek. Azt válaszolta, hogy az angyalok kinézete 25-35 évesre hajaz és vannak mind nők, mind férfiak. Mutatott képeket az anyukájáról, Caroline Hill-ről, aki szőke hajú volt, mint a fiai, és sokkal fiatalabbnak látszott, mint az én mamám.

És erre a különleges kapcsolatra is kíváncsi voltam, ami köztem és Ashton között volt. Ő ezt Őrzött – Őrző kapcsolatnak hívta. Azt mondta, hogy mivel csak 19 éves, nem is kellett volna kapnia Őrzöttet. A bátyjának kellett volna, de Luke-nak még nem volt. Ezt mindenki furcsának tartotta, de senki sem kérdőjelezte meg az angyalok döntését. Pontosan tudta, hogy mit érzek, milyen az, amikor ideges, boldog vagyok. Amikor félek.

A félelem volt az első a listámon az elmúlt hónapban, azt mindketten első kézből átéltük.

Fehérneműben álltam a teli alakos tükör előtt, a szobámban. Több kiló volt rajtam, mint egy hónappal előtte. Bár, még mindig vékony voltam, jobban éreztem magam. Mintha másik ember vált volna belőlem. Egy majdnem egészséges ember.

És, ami a sérüléseimet illeti. A szüleim nem látták meg a kötszereket a kukában, se azt, hogy naponta egy fájdalomcsillapító eltűnik a dobozból. Én, pedig próbáltam nem összerezzenni, amikor valaki megérintette a karomat, akit nem láthattam. Paranoiás lettem.

A jobb oldalam még mindig színes volt, de az „angyali kence" miatt már nem volt olyan kék. A fejem még puklis volt a sikátor ütése miatt, de azt se vette senki észre.

Mivel Luke-kal hamar elegünk lett egymásból, a legtöbb időnket nálunk töltöttük. A kanapén néztünk filmeket, majd egy kínos történés után, eljött a hivatalos bemutatás ideje is.

Április első péntekjén, este hétkor becsöngettek a Knight házba. Tudtam, hogy ki áll az ajtó mögött. A szüleim is tudták. Akármennyire is gyorsan szaladtam le az emeletről, nem én nyitottam ajtót, hanem Apa, aki kritikus tekintettel mérte végig Ashtont-t. Meglöktem a vállammal, figyelmeztetve, hogy viselkedjen vele normálisan.

Awakening 1. - ÉbredésWhere stories live. Discover now