31.

36 1 0
                                    

--- ASHTON --- 

--- ASHTON --- 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az út Seattle-be rövidebbnek tűnt, mint máskor, pedig nem repesztettem 150-nel a sztrádán, ahogyan Luke szokta. A Jeep nem is bírta volna. Aggódtam Lily miatt, hogy ne legyenek kék-zöld foltok rajta a bátyám miatt és, hogy ne készítsék ki teljesen idegileg. Az ezeken való gondolkodás teljesen elvette az időmet, és mire észbe kaptam, már a Wings előtt parkoltam.

Hétfő délután, kora este volt, nem sokan tébláboltak a bárban. Alison szerencsére ott volt a pult mögött, mint állandó tartozék. Luke szerint a legtöbb nephilim csak Alison miatt tér vissza újra és újra a Wings-be, vagy Washington államba. De aznap, mintha Allie nem lett volna a régi.

Ahogyan a klub sem. A dalok lelketlenül szóltak a hangszórókból, a poharak némán csusszantak az asztalokon. Nehéz fejek támaszkodtak lomha tenyereknek. Mintha minden néma lett volna és üres.

Szörnyen rossz előérzetem volt.

Az egyetlen hang a fülemben a cipőm ütemes csattanása volt a padlón és a kulcsom csörgése a zsebemben. Bár nem láttam, tudtam, hogy a fél bár engem figyel. A pletykák gyorsan terjedtek a nephilim világban. A titok nem maradt rejtve sokáig. Főleg, ha olyan mértékű a szabálysértés, mint nálam. Az, pedig dobott a pletyka értékén, hogy kerub gyerek voltam. Nem törődtem a kíváncsi pillantásokkal, gondolom a bátyám – a dühös, temperamentumos bátyám – híre megelőzött és mindenki arra várt, hogy mikor robbanok. De nem tudták, hogy én nem olyan vagyok, mint a bátyám. Így némán ültem le Alison elé.

- Ó, az angyalokra! Igen, jól látjátok! Ő az! Vissza lehet térni a saját életetekhez! – kiáltott rá a lány a „nézőközönségre", mire mindenki a saját asztalát vagy italát kezdte el bámulni helyettem.

- Kösz – biccentettem hálásan és rákönyököltem a pultra. – Mi ez a haláli csend? Mintha mindenki gyászolna.

- Pletykák, és hihetetlenül gyorsan terjednek – válaszolta egyszerűen, de nem értettem, így kifejtésre vártam. – Történt valami pár nappal ezelőtt, itt.

Ekkor nézett először a szemembe, úgy, hogy a teljes arcát láthassam. A bal oldalán karmolás nyomok húzódtak végig, amit vörös hajával próbált eltakarni. Nem sikerült, még a vak is látta volna a vörös-fehéres vonalakat. Alison arcát örökre megbélyegezték. Az, aki Lily-t is.

- Csak Lexi volt itt? – kérdeztem és nyugtatgattam magam, hogy ne törjek össze menten valamit.

- Igen, meg pár szárnyas testőr. Ha azok nem lettek volna, megtépem a ribancot... - Alison is dühöngött, pedig nem volt jellemző rá. Az öklét összeszorította és indulatosan ráütött a pultra.

- Sajnálom, Allie. Miattam van az egész – és talán így is volt. Nem tudtam. Nem voltam ott. Ha ott lettem volna, egyik démontanonc sem éli meg az estét.

Awakening 1. - ÉbredésWhere stories live. Discover now