22.

47 2 0
                                    

--- LILY ---

--- LILY ---

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Akarod, hogy segítsek? – csütörtök este volt, én, pedig a garázsban ugráltam, hogy elérjem a szekrény tetején lévő bőröndöt. A garázsajtó nyitva állt, Ashton a terepjárón támaszkodott és onnan bámulta a szenvedésem.

- Nem, meg tudom oldani – minden egyes szó után lihegtem egyet, mintha lefutottam volna 5 kilométert egyhuzamban.

- Miért akarsz már ma este pakolni? – kérdezte Ashton, miközben én egy újabb ugrás alkalmával elértem a bőrönd szélét.

- Mivel holnap este beköltözöm hozzátok és szombat hajnalban, már repülünk is New Orleansba, muszáj ma bepakolnom – és elértem a bőröndöt, már húztam is le a szekrény tetejéről. – Ja és holnap még egy kémia dolgozatot is meg kell írnom, szóval...

Próbáltam nem gondolni a kinyitott kémiakönyvemre a nappaliban, épp eléggé örültem, hogy Ashton félbeszakította a reménytelen tanulásomat.

A másik dolog, ami másnap esedékes volt, nem tudott kimenni a fejemből, mivel Maia folyamatosan emlékeztetett rá. A tavaszi bál. Azzal nyaggatott, hogy hozzam fel a témát Ash-nek, úgysem fog nemet mondani, meg ilyesmi. De mivel nyúl voltam, nem fűlött a fogam ahhoz a bizonyos kérdéshez.

A hétköznapi dolgok valamiért nem illettek már bele az életembe. 3 jó nephilimet ismertem, 1 rossz nephilim vadászott rám, a barátom anyja angyal volt valaha, az egyik legjobb barátom apja arkangyal. Az életem már nagyon távol állt a normálistól.

Felcipeltem a szobámba a bőröndömet, majd nagyot nyújtózkodva mentem vissza a nappaliba, ahol Ashton már várt rám. Lebiggyesztett szájjal vágtam le magam a kanapéra és ráhajtottam a fejemet a vállára.

- Mi van Luke-kal? – nem találkoztam a héten az idősebb Hill fiúval, pedig sok időt töltöttem náluk. Száműzte saját magát a pincébe. Ellenben... néhány órát Carterral töltöttem, a Samuels házban berendezett edzőteremben, ahol felügyelhettem az újrafejlődését. Persze, amikor éppen nem hunytam be a szemeimet, mert féltem, hogy elvéti a célpontot.

- Luke a múlt héten... találkozott Georgie őrangyalával – mondta lassan Ashton, mire felkaptam a fejemet a válláról.

- Csak így? És mi történt? – ráncoltam össze a szemöldökömet.

- Az angyal figyelmeztette Luke-ot, hogy ha még egyszer meglátja Georgie közelében, aki nem az Ő területén van és nem is az Őrzője, fel fogja jelenteni Őt az arkangyaloknál – magyarázta Ashton, mire felszisszentem.

- Megteheti? – kérdeztem vissza.

- Meg. Luke-ot nem rendelték még senkihez. És tudod milyen Luke. Nem bírná ki, hogy ne csináljon semmit. Még akkor is Georgie-hoz menne, ha lenne még a közelében 3 másik őrangyal – Ashton megsimította a hátamat, amikor meglátta, hogy feszült lesz az arcom.

Awakening 1. - ÉbredésWhere stories live. Discover now